Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det har blivit dags för ännu ett ”hjälp oss, hjälp oss”–moment för Sverige

av | 11 jul, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

Sverigebilden är kantstött, krackelerad, ligger som en överkörd grävling på E6:an och blöder och det måste råda total panik i huvudena på det vänsterliberala mainstreamfolket som in i det sista försöker förneka det svenska katastroftillståndet och att samhällskaoset bara är ”högerextrem” propaganda. Men det blir allt svårare för pk-maffian att låtsas som att läget är under kontroll. Dagligen sipprar mardrömmen fram, väller över oss likt en skitig flod av fakta som inte längre kan sopas under mattan: Människor mördas, våldtas, misshandlas, barn rånas, svanar halshuggs, hus och bilar brinner, pengarna i kommunerna är på väg att ta slut, vårdköerna exploderar, gamlingar svälter och dör i sina sängar, otryggheten slår i taket, mediciner finns inte att köpa (senast nu det receptfria medlet mot springmask, vilket ger massa kliande rumpor), nybyggda lägenheter ges till utlänningar och terroroffer utvisas medan terrorister ges fristad i Sverige, plus att det nu finns risk att självaste amerikanske presidenten Donald Trump snart måste ingripa mot det svenska maktmissbruket och kräva att den ofrivillige politiske martyren ASAP Rocky omedelbart friges – samt ännu en gång uppmana världen att se vårt lands politiska styre som ett avskräckande exempel.

Jag vill härmed påminna om den numera smått berömda och extremt välbesökta presskonferensen som ägde rum för lite över två år sedan, den 21 juni 2017, där en stressad, svettig och rejält orolig Dan Eliasson presenterade en rapport som pekade ut 61 utsatta områden, varav 23 betraktades som ”särskilt utsatta” – åtta fler jämfört med 2015.  Bara Göteborg hade då 5000 kriminella, uppdelade på 200 nätverk. Eliasson beskrev att det i dessa 23 mest drabbade område rådde en ”utbredd obenägenhet att delta i rättsprocessen och att polisen har svårt att fullgöra sitt uppdrag”.  Därefter kom de numera smått legendariska orden, då Eliasson utbrast ”hjälp oss, hjälp oss”. Dessvärre kan man med facit i hand konstatera att inte mycket förbättrats under de två år som gått, snarare har behovet av någon yttre makt som kan hjälpa till ökat ytterligare. Polisen går på knäna, förvaren är så fulla att knarklangare släpps fria efter några timmar, människor avrättas på öppen gata, och det enda man verkar lyckas med är att hålla kvar en amerikansk rap-artist i häkte för att han trodde att man fick försvara sig mot angripare, något som fått omvärlden rikta sina blickar mot Sverige på ett helt annat sätt än när Greta predikar klimatångest och ”fridays for future”.

Kanske har det nu, sommaren 2019, blivit dags för ännu ett ”hjälp oss, hjälp oss”–moment för Sverige. SOS-anropet kan sändas ut av Stefan Löfven eller Morgan Johansson, eller Annie Lööf som varit en bidragande faktor till att vi nu sitter i skiten. De polska brandmännen, som kom förra sommare för att släcka skogsbränderna som härjade, (varav ett stort antal misstänktes vara anlagda, möjligen av några av dem som Sverige inte har koll på), borde kanske bjudas in för att släcka brinnande bilar och husvagnar.

Dessutom har vi problem med bomber som förstör vårt land och som exploderar i parti och minut där man minst av allt anar det. Hjälp oss, hjälp oss, finns det något internationellt team som kan komma och rädda Sverige från att fullkomligt explodera i småbitar?

Och alla dessa värdegrundsfascister som befolkar myndigheterna, finns det någon internationell organisation som kan rycka ut och avprogrammera batikhäxorna som håller stackars Sverige i ett järngrepp? Vi behöver också hjälpa hundratusentals skolbarn och studenter som hjärntvättats in i klimatångest och genustrams. Risken finns annars att vi får en förlorad generation i ett land som håller på att helt och hållet håller på att förvandlas till en no go-zon. Eller är det Sydsvenska dagbladet som blivit en högerextrem alarmistisk tidning, som skriver att utländska turister varnas från att komma hit?

Det är sommaren 2019. En kollektiv ljudlös vädjan går genom ett plågat land som saknar kapten och landsfader, ett jämmer och ett viskande flyger över de granna skogarna och de frodiga fälten, över byar och städer, över vartenda litet samhälle som i likhet med Grums tyranniseras av konsekvenserna av ett ryggradslöst styre: ”Hjälp oss, hjälp oss”.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer