Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Det förväntade inbördeskriget steg för steg”

av | 10 jun, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

Oroligheter, med splittring och polarisering som mål och följd, som just nu pågår i Sverige, kommenteras i nedanstående text av debattören Mats Åberg. Vi är många som bär på liknande tankar och farhågor, särskilt som vi kan se på andra samhällen där krig och krigsliknande konflikter flammat upp med liknande scenarior som det vi just nu bevittnar i Sverige. Massinvandring, politisk korrekthet, genompolitiserade myndigheter, politiska aktivister som bevakar befolkningens åsikter och som straffar alla med avvikande tankar, samt högljudda krav på anpassning till dem som avskyr Sverige, dess lagar, regler, normer och kultur. Jag hoppas givetvis att samhället ska klara av att hålla samman och få bukt med oroligheterna, men jag tror att vi alla kan vara överens om att den mentalt försvagade västvärlden – där Sverige är ett av de länder som utmärker sig med extremt svagt ledarskap – har en tuff tid framför sig.

”Det började med massmigrationer. De sades fly för sina liv och de var i majoritet unga män i vapenför ålder. De gavs nästan alla asylrätt och amnesti, oavsett vilka de var och deras tidigare brott. När de väl var på plats skulle de upplysas om hur de var offer för den inhemska befolkningen, hur de var diskriminerade emot och hatade på grund av sin hudfärg och sitt ursprung.

Alla med vit hudfärg skulle demoniseras och sades vara hudfärgshatande, samt ondskefulla. Till hjälp för detta fanns mainstreammedier och public service, vilka i åratal kämpat för att skuldbelägga alla med vit hudfärg och förklara för dem hur onda de var på grund av sin bleka hy, ja att de genom sin hudfärg var orsaken till allt lidande i hela världen! Speciellt vita män var ondskan personifierad, något som inte gick misandriska kvinnor förbi och kunde enkelt användas för att splittra och söndra hela västvärlden.

Det var inte svårt att radikalisera de unga migranterna, eftersom de mestadels var främlingar i länder som gav dem alla bidrag, men inte krävde något alls tillbaka, resulterande i extremt högt utanförskap, segregation och genomgående missnöje, samt massarbetslöshet.

Det första målet var att slå ut polisväsendet, att peka ut alla poliser som ondskefulla och rasistiska, samt därmed berättiga och legitimera attackerna emot dem. Slagorden löd ACAB ”all cops are batards” och Fuck AINA. Om poliserna var modiga nog att försvara sig emot mobben kunde de enkelt hängas ut av MSM som rasister, så blev de snabbt av med sina jobb.

Syftet var att slå ut alla som kunde och ville försvara civilsamhället, samt få bort dem som upprätthåller lagar och ordning. När väl de riktiga poliserna och andra försvarare hade avskaffats, samt ersatts av nya så kallade medborgarpoliser, dvs radikaliserade södertörnutbildade AFA-aktivister i förklädnad, då var det fritt fram för alla plundringståg och den kommande politiska utrensningen av alla utpekat ondskefulla människor, dvs alla oliktänkande.

Låter det dystopiskt? Titta noga på vad som händer i exempelvis Minneapolis USA, där de redan planerar att avskaffa poliskåren och istället tänker inrätta politiserade medborgarpoliser. Allt som behövdes för att störta västvärlden var okontrollerad massinvandring, politisk korrekthet, genusvetenskap, postkoloniala- och intersektionella teorier, samt rasiststämplingar och tillräckligt många nyttiga idioter som medverkat till, samt trott på alla lögnerna.

MATS ÅBERG

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer