Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det finns inget som heter ”koranskändning” eller islamofobi i Sverige – varför vill public service och myndigheterna etablera dessa begrepp?

av | 1 aug, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 3 minuter

Från koranbränning till koranskändning. Från religiös bok till helig skrift. Från berättigad kritik till islamofobi. Noterar du också hur statligt styrda medier och islamapologeter förskjuter retoriken för att hjärntvätta oss till underkastelse? Det som är mest oroväckande i detta är att det är de stora medieplattformarna och våra myndigheter som lanserar dessa nya begrepp och attityder. Svenskarna behöver stå starka och säga nej till dessa språkliga eftergifter. I Sverige är Koranen ingen helig skrift. Den kan inte skändas. Inga böcker kan skändas! Brännas och förstöras, absolut, men skändas? Nej. Och islamofobi? Ett ord skapat av fascister, som används av ynkryggar, för att manipulera idioter. Det finns inget som heter islamofobi. Det är ett uttryck som hittats på för att tysta kritik mot den aggressiva ideologin islam. Jag vill uppmana dig, vägra acceptera att svenska språket perverteras genom denna underkastelse för islam!

Nej, man kan inte ”skända” en massproducerad bok, oavsett hur många religiösa individer som uttrycker att detta kränker deras känslor. Skända är ett starkt ord som används då man vanvördat en avliden människa. På samma sätt kan man inte heller styckmörda en bok genom att riva ut dess sidor. Och helig? Det finns i dag inga heliga böcker i det sekulära Sverige. Man kan tycka vad man vill om det, men nånstans är det bra. Religion är en privatsak och inget det allmänna ska befatta sig med. Vill man tycka saker är heliga får man gärna göra det, men det är inget som staten ska sanktionera.

Dessutom, och detta är väldigt viktigt att en gång för alla slå fast, det finns inget som heter islamofobi. En fobi är en obefogad rädsla. Att vara rädd för islam är däremot inte obefogat. Att vara rädd för en ideologi som avrättar avhoppare, torterar oliktänkande och bränner människor i burar är självbevarelsedrift och fullt logiskt. Vi har rätt att vara rädda för dem som använder sin bok som skäl till att vilja mörda oss. Allt annat vore korkat.

Det som är oroväckande är att våra statligt styrda medier som public service försöker fostra oss. De har börjat använda begreppet koranskändning för att normalisera intrycket av att denna för oss icke heliga skrift de facto är skändad. Även Svenska Dagbladet har börjat använda samma retorik.

Gå inte på det! Vägra använda begrepp som är till för att påverka och manipulera oss att tro att det som nu utspelar sig förhåller sig på det sättet som 57 böghatande kalifat hävdar. I Sverige finns inga heliga böcker. Är det nånting som skändas så är det kristna kyrkor som sätts i brand av dem som avskyr västvärlden och som vill kolonisera oss och tvinga oss till underkastelse. Islam är underkastelse. och det finns fog att fråga sig varför svenska skattefinansierade public service redan underkastar sig. Med den islamistiska retorikens benägna hjälp åker de rätt ner i avgrunden. Låt dig inte dras med.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer