Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det en gång kloka Sverige dränks numera i en syndaflod av korkade kvinnor – applåderade av kuvade män

av | 30 jul, 2023 | Feminism

Lästid: 8 minuter

Naiva. Obildade. Känslostyrda. Inkompetenta. Jag är ledsen, som kvinna, att behöva skriva den här texten, men jag kan inte annat när jag med förfäran åser hur vårt en gång fina Sverige totalt håller på att haverera då det styrs av fullständigt vettlösa höns, batikhäxor och rena rama kärringar och sköra småflickor som börjar gråta för minsta lilla. En gång i tiden kallade jag mig feminist men det kan jag inte med bästa vilja göra längre när jag ser vad dessa så kallade feminister ställt till med. Vad hände med sunt förnuft och självbevarelsedrift? Har inte de flesta samhällena historiskt styrts av åtminstone en gnutta logik och konsekvenstänk? Sverige av idag framstår som drabbat av galopperande sinnessjukdom vars gemensamma nämnare är alla dessa kvinnor som sitter på en massa viktiga poster där de sprider förödelse. Inom myndigheter, storföretag, i politiken, i stort och smått fattas det ena korkade och ologiska beslutet efter det andra. Något som hejas på av tusentals andra kvinnor som med åsnors envishet fortsätter rösta på de partier som massakrerar Sverige, dess demokrati, yttrandefrihet och inte minst ekonomi. Det är dessutom främst kvinnor som av någon helt outgrundlig anledning stöttar en fortsatt islamisering av Sverige. Säg, hur är det möjligt?

Jag har så många namn på kvinnor som med gemensam kraft saboterat Sverige. Var ska jag börja? En rad av dessa kvinnor har lämnat beslutsfattande ställningar men de har ändå präglat Sverige på ett oerhört negativt sätt och vi sitter idag med konsekvenserna av deras politiska beslut i knät. Till exempel Centerpartiets före detta partiledare Annie Lööf har en speciell plats i Korkskallekvinnornas Hall of Fame, med alla sina Sverigefientliga utspel, ologiska idéer och falska politiska rävspel där hon mer eller mindre förvandlade det en gång traditionella landsbygdspartiet till en lekstuga för pedofiler, islamister och Stureplansprimadonnor. Raskt vidare, Magdalena Andersson, ständigt arg och hatisk mot SD vars politik hon dock kopierat, Annika Strandhäll – behöver jag ens förklara? en dummare politiker kan Sverige knappt ha haft! Och denna individ skulle ansvara för energifrågor? Det blåste tomt mellan öronen, kan jag säga. För att inte tala om hennes idéer om att barn skulle få byta kön redan vid tolv års ålder, en total katastrof hon fabricerade ihop med en annan dumskalle, nämligen Alice Bah Kunke som numera får fett betalt för att göra ingenting i EU-parlamentet…

Miljöpartiet är ett kapitel för sig med sin Sverigedestruerande politik, där seglar Märta Stenevi fram med diverse galna utspel, flankerad av Åsa Lindhagen och tidigare språkröret och vice statsminister samt klimat- och miljöminister Åsa Romson som nu sitter på annan prestigefylld post, som ordförande i Institutet för framtidsstudiers styrelse. Åsa Romson är doktor i miljörätt och bland annat verksam vid IVL Svenska Miljöinstitutet där hon studerar städernas utmaningar och möjligheter i klimat- och miljöarbetet. Bevare oss för denna ”doktor” som grät om att Medelhavet förvandlats till Auschwitz och som målat sin båt med miljöfarlig färg, helt i strid med de miljökrav hon själv predikat…

Den förra rödgröna regeringen bjöd på många skräckexempel. Vi har tidigare jämställdhets- och socialminister Lena Hallengren som helt ogenerat talade om att kartlägga människor utifrån medicinska kriterier…  Vi har fd utrikesminister Ann Linde som utan problem drog på sig hucklet för att vara Irans diktatur till lags… Fanns det någon vettig vaginabärare bland dessa? Glömde även skolminister Anna Ekström, som fejkade PISA-resultat för att inte stöta sig med Socialdemokraternas valboskap.

Polismyndigheten är en myndighet som drabbats hårt av de korkade kvinnorna och politisering, som ett resultat av Dan Eliassons ”omstrukturering” (han är visserligen ingen kvinna men förtjänar ändå en egen plats i samhällets eviga skamvrå för sin ohotade plats i mästerskapen hur man på kortast tid förstör myndigheter med hjälp av värdegrundsprat och genusteorier). Som ett resultat av denna funktionella dumhet har vi berikats med inkvoterade katastrofala kvinnliga polischefer utan minsta ryggmärgsreflex för vad yttrandefrihet innebär, till exempel den nya polischefen i Göteborg, Emelie Kullmyr, under vars ”vakt” korankravallerna i Norrköping tilläts spåra ur. Därav flykt från polisen bland dem som någonting kan, för när intagningskraven sänkts så mycket att adepterna inte ens vågar använda sina skjutvapen alternativt skjuter ihjäl en förståndshandikappad som bär på en leksakspistol, är vi verkligen illa ute.

Anna Borg är en annan av dessa kvinnor som man inte begriper hur de kunnat hamna på en hög betydelsefull position. Än så länge sitter hon kvar som generaldirektör för Vattenfall. Hon tjänar runt 1,6 miljoner i månaden som tack för att hon (känslostyrt och under lobbyinverkan från Miljöpartiets gråterskor) i förtid ha lagt ner fossilfri, redan betald, planerbar och billig kärnkraftsel och ersatt denna med extremt opålitlig, extremt dyr vindkraft som nu orsakat bolaget miljardförluster. Svenska Kraftnät beräknar att det även kommande normalkalla vintrar kommer saknas el och varnar för att man kan tvingas koppla ifrån elnätet…. Elpriserna ska vi inte prata om. Men Borg sitter kvar och fortsätter vanstyra Vattenfall, med en rad dåliga resultat att ”skryta” med… Till exempel nu senast en rejäl förlust på sina vindkraftsatsningar. Bolaget redovisar en förlust på nästan 2,8 miljarder kronor under andra kvartalet. Det är en negativ resultatpåverkan på 5,5 miljarder kronor som påverkat resultatet Q2. Och orsaken kan sökas i Vattenfalls megasatsning i det havsbaserade vindkraftsprojektet Norfolk Boreas i Storbritannien.

SÄPO, Säkerhetspolisen är en annan sorglig historia, en myndighet i fritt förfall. Susanna Trehörning som är biträdande chef hos Säkerhetspolisen inger inget vidare förtroende när hon helt okritiskt talar om koraner som ”skändas”? För att inte tala om översteprästinnan Charlotte von Essen som sedan den 1 oktober 2021 är säkerhetspolischef och chef för myndigheten. Sorry men jag har inget förtroende för er. Ni ger ett nervöst, inkompetent och ängsligt intryck, precis som ”klättermusen” Linda Staaf på NOA. SÄPO verkar i dagsläget främst verkar pyssla med att åsiktsregistrera svenska nationella systemkritiker, då man nyligen gav FOI i uppdrag att skriva en rapport om Sverigevänliga och systemkritiska röster där man pekar ut forskare, författare och journalister som hot mot Sveriges säkerhet. Denna ”rapport” är skriven av tre andra kvinnliga snöflingor, nämligen värdegrundsriddaren Hannah Pollack Sarnecki (ja, dotter till vänsterns älsklingskriminolog Jerzy Sarnecki och lika snett ute som far sin) och hennes två medarbetare, Anne Lioufas och Mathilda Jarlsbo, som ihop knåpat ihop bibban ”Rutten demokrati”, kanske  det värsta oseriösa svammel som producerats av någon myndighet och där fria svenska medieaktörer och läkare pekas ut likställda massmördare.

Många av de dysfunktionella kvinnliga beslutsfattarna, som placerats på sina poster av den föregående socialdemokratiska regeringen som belöning för lång trogen sossetjänst, helt utan att ta hänsyn till deras kompetens utan bara till deras lojalitet till ”Partiet” det vill säga Socialdemokraterna, sitter kvar och fortsätter förpesta det svenska samhället. (En som fått sparken är tack och lov Carin Jämtin, som varit chef på SIDA sedan 2017).

En av de allra värsta är dock katastrofala Justitiekanslern Mari Heidenborg som öser miljontals kronor över kriminella utlänningar som borde skickats ut ur landet för länge sen men även över kriminella svenska våldsverkare (som vi tyvärr måste ha kvar i svenska fängelser). Heidenborg verkar ha en alldelles särskild soft spot för att belöna tortyrvåldtäktsmän, gängkriminella samt kvinnomisshandlare. Nu senast fick polischefen Per-Olof Ekholm 200 000 i ”skadestånd” efter att han försökt mörda sin hustru… hustrun fick däremot noll trots att hon yrkat på skadestånd som mordförsöket innebar. Men guldregnet ska bara gynna de kriminella, människor som blivit offer för läkemedelsindustrins experiment står lottlösa när JK får bestämma. Här anser JK att staten inte är skadeståndsskyldig till de personer som drabbats av narkolepsi efter att ha tagit svininfluensavaccinet 2009. Noll skadestånd, pilutta er!

Svenska mainstreammedier vimlar också av dessa förvirrade, känslostyrda, ologiska och godhetssignalerande fruntimmer som aldrig ställer en relevant fråga när det verkligen bränner till, istället orkestrerar de ständigt nya drev mot dem som vill få ordning på Sverige och som ärligt beskriver det svenska tillståndet. Dagens Nyheter, för att inte tala om Aftonbladet, är fulla av självgoda verklighetsfrånvända pösmunksflickor som i den ena patetiska texten efter den andra leder samhället i riktning mot undergång. Kriminella ska inte ha stränga straff, klimatet är en ödesfråga, islamiseringen av Sverige är bra, ungdomar vill inte försvara landet på grund av rasism och andra IQ-befriade analyser fyller de mainstreamblad där de verkar. Sedan undrar dessa medier varför de befinner sig i kris?

För att inte tala om det destruktiva kvinnostyret i public service vars skamlösa vänsterpropaganda vi måste tvångsfinansiera med våra skattesedlar. Här är det PK-höns som Hanna Stjärne som styr skutan och sviker grovt uppdraget om opartiskhet. Svenska folket som tyvärr obegripligt nog har stor tilltro till statliga medier vilseleds stort av ett medieföretag där lögn är en ledstjärna och sanningen hålls borta så långt som möjligt.

Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander är en annan av dessa destruktiva kvinnor som sitter som högsta chefshönset på ett viktigt samfund. Hårdare tag mot buset är inte Edwall Insulanders melodi, tvärtom. Hon vill inte avskaffa straffreduktion för unga kriminella och är kritisk till kronvittnen då detta ”kan leda till angiveri”. Nästan så man får en känsla av att generalsekreterare Edwall Insulander inte vill ha ordning och reda i samhället, hm vad kan det bero på? Alla vet ju hur bra brottsmålsadvokater tjänar och kanske hotas de feta inkomsterna om kriminaliteten faktiskt skulle minska, kan dessa pengastinna brottsmålsadvokater plötsligt tvingas fakturera mindre? Tidigare styrdes advokatsamfundet av Anne Ramberg, en annan ”stjärna” som kämpat hårt för att brunstämpla och smutskasta alla systemkritiska röster från sitt elfenbenstorn. Ramberg är en typiskt bortskämd svensk kvinna som trots bristen på kompetens lyckats ta sig fram till samhällets topp från vilken hon predikar arrogant utan att själv någonsin drabbas av konsekvenserna av den skeva politik hon förespråkar. Själv bor hon givetvis på behörigt avstånd från det mångkulturella helvete som blivit konsekvensen av den förslappning hon torgför.

Greta Thunberg ska inte glömmas, småflickornas ledstjärna och en av dem som gett det infantila känslostyrda samhället ett ansikte, en kronprinsessa till alla de äldre sossedamerna som kämpar för att rasera landet. Greta är sponsrad av globalister för att med klimatskräck som verktyg hålla massorna i schack.

Men värst är ändå alla de kvinnor som kallar sig feminister men som inte verkar begripa hur illa vår demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter rimmar med den islamisering av Sverige som vi ser i allt snabbare tempo äga rum framför våra ögon. Dessa kvinnor fortsätter rösta på det Sverigedestruktiva Socialdemokraterna och det miljöförstörande Miljöpartiet samt på det av islamister infiltrerade Centerpartiet. De här kvinnorna kan uttrycka fasa (genom någon liten lagom kampanj på Instagram) gentemot kvinnoförtrycket i Iran men verkar inte alls begripa att samma förtryck rycker fram med stormsteg här hemma i Sverige och att de själva agerar nyttiga idioter för att så ska kunna ske. Oh oh oh tjejer, ni måste börja vakna upp ur er ideologiska dvala! Om vi får sharialagar, vart ska ni då ta vägen? Ni feminister, kommer ni vilja bli männens egendom och tvingas dölja ert och era döttrars hår i hucklen och kroppen i heltäckande tält…? Kommer ni acceptera att ni får stryk av er make, som är er fyrtio år äldre kusin, och som ni tvingats gifta er med redan som minderåriga, och om ni vill lämna äktenskapet kan det hända att ni straffas genom kast från en högt belägen balkong?

Vart tog det svenska förnuftet vägen? Som nu är dränks vi i en syndaflod av korkade kvinnor. Trodde aldrig jag skulle skriva detta 2023 men dessa imbecilla fruntimmer, många av dem så kallade feminister, ser ut att bli vårt lands undergång.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer