Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det borde heta bromsvätska istället för covidvaccin

av | 29 nov, 2021 | Vaccinpassen

Lästid: 5 minuter

Varför fortsätter våra myndigheter kalla preparat som man injicerar i folk mot covid för vaccin? Ett vaccin är det uppenbarligen inte, eftersom dess effekt inte fyller de funktioner vaccin vanligen brukar fylla. Kalla mig gammaldags men jag har lärt mig att vaccin är något som ger ett gott skydd och trygghet mot allmänfarliga smittor och sjukdomar. Alla de vaccin jag tagit i mitt liv och även sett till att mina barn fått enligt statliga vaccinationsprogram har syftat till att man inte ska kunna bli smittad eller smitta med det man vaccinerats mot. Röda hund, vattkoppor, mässlingen… polio… stelkramp… malaria, gula febern… TBC… många är de sjukdomar som jag tagit sprutor mot och känt mig trygg med. Men de preparat som idag marknadsförs som vaccin mot covid är ju inte vaccin i ordets rätta bemärkelse, utan bara en bromsvätska för att försöka göra att covid ska bli mindre allvarlig för den som injicerar sig. Att kalla detta för vaccin är falsk marknadsföring. Det är i själva verket en bromsvätska det handlar om. Kanske är det därför de som tar den ena sprutan efter den andra och därmed abonnerar på ett statligt injektionsprogram fortsätter vara livrädda för covid? Deras oro måste betraktas som befogad, eftersom de trots injektionerna fortfarande kan sprida viruset till andra – och själva bli så pass sjuka att de kan behöva vård på IVA.

Bromsvätska. Smaka på ordet. Det är ju exakt vad det är. Bromspreparat för att mildra effekterna av coronaviruset. En bromsvätska med kort bäst-före-datum dessutom, eftersom effekten av den försvinner ur kroppen snabbare än du hinner säga Folkhälsomyndigheten. Bromsvätskan kan tydligen snabbt modifieras för att passa in på alla de fantasifulla varianter av covid som flyger runt jorden i rasande fart. Varför envisas våra myndigheter att sälja in denna cocktail som vaccin? Det blir svårt att lita på dem eftersom de ständigt ändrar sina utsagor och håller inte sina löften. Först behövdes en spruta. Sedan två. Nu tre. Snart fyra? Fem? Först bara till riskgrupper. Sedan skulle det räcka om 75% av befolkningen vaccinerades. Nu ska det vara 100% inklusive småbarn… Hur mycket bromsvätska kommer en genomsnittlig medborgare behöva för att passa in i statens övervakningssystem?

Tror du fortfarande det handlar om din hälsa? Tänk om. Från 1 december krävs så kallade ”vaccinbevis” (borde kallas bromsvätskebevis) för att du ska kunna ägna dig åt helt vanliga aktiviteter som att gå på bio eller gå på en krog där du kan dansa. Eller vara bland 100 personer på ett event. Vare sig bevis om att du är tillfrisknad och har naturlig immunitet, eller ett negativt test som visar att du inte bär på viruset, kommer att accepteras. Tycker du fortfarande att det handlar om hälsa då? Nej, det handlar om att staten vill tvinga dig till att abonnera på deras och de giriga läkemedelsbolagens bromsvätskeprogram. Detta blir ännu tydligare då de så kallade vaccinbevisen kommer ha ett bäst före-datum. Man vet med sig att bromsvätskan bara fungerar i några månader och att du därefter kommer behöva påfyllning. Booster, kallas bromsvätskeshoten. Kanske kommer du behöva detta livet ut. Ny bromsvätska flera gånger per år… bara då får du ditt efterlängtade ”frihetspass” – ursäkta, covidbevis – så att du ska kunna umgås med folk som du vill.

Redan nu pratas om att de som inte tagit bromsvätskan ska kunna avskedas från sina jobb. I Österrike kommer de som vägrar bromsvätska bötfällas med 3600 EURO (36.000 kronor) efter årsskiftet, men inte nog med det, den som vägrar påfyllning av bromsvätska får böta 1500 EURO (alltså 15.000 kronor). Trots att bromsvätskan inte garanterar att man skyddas, eller inte kan smitta andra. Resor stoppas åter mellan länder. Regeringar utlyser nya drakoniska åtgärder trots att deras länder är i princip ”fullvaccinerade”. Och människor böjer sig. Man ger upp sin frihet och tror att detta handlar om hälsa. Nej min vän. Det handlar om kontroll. Statlig kontroll. Jag tror våra kommunistiska diktatorer som nu vilar i sina gravar är avundsjuka på vilken tyranni nuvarande politiker lyckats skapa genom oresonlig rädsla för ett virus som är ofarligt för de flesta med ett fungerande immunförsvar, ett virus som det dessutom finns bra och billiga mediciner mot. Vi lever i en dystopi där sunt förnuft drunknat i bromsvätska. Och inga livbojar finns i sikte.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer