Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det behövs fler tuffa kvinnoröster i debatten

av | 7 aug, 2019 | Yttrandefrihet

Lästid: 6 minuter

Det förvånar mig att inte fler kvinnor bekymrar sig för samhällsutvecklingen i Sverige och protesterar högljutt mot det som sker, främst för att det faktiskt är vi kvinnor som drabbas hårdast av otrygghet, sexuella övergrepp, samt nedmonteringen av välfärden. Det är våra barn som drabbas, våra döttrar och söner. Det är deras framtid som stjäls ifrån dem. Det förvånar mig att det inte bildas en ny, stark, kraftfull kvinnorörelse som kan utmana den mossiga unkna så kallade feminismen, den som vurmar importerad kriminalitet, normaliserar sjuk hederskultur och tycker synd om våldtäktsmän. Märkligt nog känns det som om många av de kvinnor som skulle kunna opponera sig mot vansinnet som pågår är räddhågset tysta. De är försiktiga, även när de inte är vänsterliberala är de på gränsen till politiskt korrekta. De väger sina ord på guldvåg och istället för att slåss mot vanstyre går de gärna till attack mot andra kvinnor, som de på ett stasiliknande sätt försöker tillrättavisa offentligt. Det är viktigare för dem att ta avstånd, än bilda gemensam front mot maktmissbruket. Den humanistiska stormakten har lärt dem läxan väl: Håll er på mattan! Annars kan ni snabbt hamna i kylan.

Ja, jag saknar fler bråkiga kvinnor i debatten! Fler tuffa, kaxiga damer som kan provocera den politiska makten. Som kan säga saker som får etablissemanget att sätta kaffet i halsen. Som inte krusar och lismar, jätteängsliga för att straffa ut sig. Ja, som ni noterat har jag inte direkt varit en försiktig general i debatten. Jag kör på. Viktigt är att folk vaknar till. Ja, vissa saker kanske kunnat sägas annorlunda, lindas in. MEN VEM BRYR SIG. I natt var det dags för ett fjärde våldtäktsförsök i Uppsala, vem bryr sig om om att min ton är hård och tuff? Jag ska berätta en sak, jag kommer att bli ännu tuffare. I takt med att barn rånas och gamla svälter växer min ilska. För varje ihjälsparkad igelkott blir jag mer och mer förbannad och säger ännu tydligare vad jag tycker. För varje offentlig lögn, för varje propagandistisk, statsfjäskande krönika som mainstreammedierna publicerar kommer jag att ännu tydligare säga ifrån. Det är ett löfte. Jag tänker aldrig låta mig tystas genom att bli smutskastad, attackerad, hånad eller ljugen om. Jag kommer att fortsätta provocera genom att skriva sånt som lockar ut de förljugna ut på arenan, där de sedan avslöjar sig själva genom att bry sig mer om ”tonen” än om det faktum att samhället håller på att krascha.

Tror någon att jag skulle fått det genomslag om jag bara rättat in mig i ledet och aldrig vågat vara kaxig? Tror någon att jag skulle skulle stått kvar om jag inte kavlat upp ärmarna och slagits? Jag slår tillbaka mot lögnarna, hycklarna och relativisterna, och jag gör det skoningslöst. Men jag önskar det fanns fler kvinnor, rejäla fruntimmer, som inte backar så snart kulturmännen, och deras medlöpande klan av batikhäxor, öppnar munnen. Men tyvärr består den svenska debatten fortfarande av alltför många räddhågsna kvinnor. ”Kvinnorna har svårare att ta verbala fajter” sa någon för ett tag sen. ”Männen får mer testosteron av att slåss i spalterna. Kvinnorna pallar inte.”. Det ligger mycket i det. Nu träder allt fler mer eller mindre kända män fram och säger ifrån: Stefan Sauk, Björn Ranelid, Runar Sörgaard, Christer Sandelin. Männen är de som röstar på partier som försöker värna landet. Men Sveriges kändiskvinnor tycks befinna sig i koma, förstår de inte vad som väntar deras döttrar om den här utvecklingen fortsätter? Männen förstår mer, de har ändå försvarsinstinkter i ådrorna, de vet att vid en konflikt så är det de som måste ta till vapen, jag undrar om batikhäxesläktet är så prolaktinmarinerat att de inte ens inser att aggressioner och våld kan stå inför dörren. En kris behöver inte betyda fullt inbördeskrig, det kan räcka med ett väpnat villarån, att dina barn misshandlas, att du blir våldtagen. Livet kan slås i spillror. Ändå fortsätter majoriteten av debattens kvinnor vurma för ansvarslös politik, ändå fortsätter de tiga när till exempel gruppvåldtäkter sker och flickors frihet beskärs. De talar om #metoo men blundar för det verkligt grova sexuella våldet. De säger sig slåss för jämlikhet med accepterar att småbarn sexualiseras i islams namn. De fortsätter rösta för destruktiva partier som Liberalerna och Centern, för att inte säga Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Dessa har straffat ut sig, hör ni det? Det är de som skapat kaoset vi nu tvingas leva i. Hur kan ni vara så korkade att ni fortsätter lita på dem? Ni är verkligen som en flock misshandlade, medberoende hönor som låter tuppen picka er blodiga.

Lyssna noga, tjejer: Var inte rädda för att höja er röst. Jag vet att ni är många därute som är spyless på det politiskt korrekta, på de vänsterliberala lögnerna. Jag vet att ni avskyr genustramset och klimathysterin. Jag vet att ni besitter sunt förnuft. Igår kväll fick jag ett meddelande från en 15-årig tjej, hon skrev att jag är hennes förebild. Den här texten är till dig, kära lillasyster. Du är framtiden. Du är vad sann kvinnokamp går ut på. Du, och andra unga kvinnor har alla möjligheter att påverka, förändra. Det är er samhället tillhör. Vi äldre har dock ansvaret för er, att lämna över ett land som inte ligger i spillror. Det är inte farligt att bråka offentligt. Det är faktiskt uppfriskande att ge makten en match. Kanske känns det som om man har mycket att förlora, men ärligt talat har vi mer att förlora om vi håller tyst! Lär er att stå på er, att säga ifrån, att slåss. Vänta inte på att få mothugg – gå till attack. Spänn musklerna.

Nej, jag viker mig aldrig, och jag bryr mig inte om vad verklighetsförnekarna säger. Jag har erfarenhet av mobbning, jag blev ju mobbad som barn, och jag känner igen mobbarna, och vet hur jag ska hantera dem. I flock är de tuffa. I skydd av sociala medier, bakom sina tangentbord, kan de vara elaka i orden. Men ansikte mot ansikte är de små på jorden. Alla dessa män, och en del kvinnor, duktiga, svenska, med trygga, ekonomiskt säkrade liv och karriärer, stora plattformar vissa av dem, som försöker trycka till mig, med kränkande ord och nedlåtande härskartekniker, I got news for you: Ni kommer ingen vart med mig. Ta er gubbsjuka besserwisserattityd och kör upp den nånstans där solen inte skiner! Ni talar om ”alla männisors lika värde” men mig har ni noll respekt för. Hyckleriet avslöjar sig på ett genant sätt. Så jag låter er aldrig få sista ordet.

Jag skakar av mig påhoppen, de är mygg som surrar runt en lejonman. Kom kvinnor och stå upp för Sverige med mig. Låt oss lägga petitesser åt sidan och ge maktmissbruket en tuff match. Vi kommer att vinna. Men segrar vinns inte genom tystnad, feghet och ängslan. Det krävs mod.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer