Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det är politikernas eget fel att ”allt” handlar om invandringen

av | 19 okt, 2019 | Migrationspolitik

Lästid: 5 minuter

Ofta hör man frasen ”du vill bara skylla allt på invandringen!”. Eller: ”Allt kan inte bara handla om invandring”. För det mesta yttrat av de politiskt korrekta, de verklighetsförnekande, de som vägrar se hur illa det är ställt på så många håll i Sverige, tillika de som envisas att fortsätta rösta på de partier som satt oss i klistret. Då kan jag svara så här: ”Anledningen till att allt faktiskt handlar om invandringen är att politikernas usla beslut och extremistiska styre av Sverige lett oss hit.” Det är makthavarna som gjort att allt just nu visst handlar om invandringen. Det handlar om helheten, strukturen, attityderna, konsekvenserna. Och får vi inte ordning på den oerhört kaosartade, polariserande migrationspolitiken, så kommer ingenting annat att fungera heller. Det är tyvärr den bistra verkligheten.

Som socionomen och journalisten Gunnar Sandelin kunde visa i sitt föredrag på Swebb-TV, det som censurerades av YouTube, är Sveriges migrationspolitik ingalunda sansad. Tvärtom är vårt mottagande extremt. Sverige beviljar tre till fyra gånger så många asylansökningar som övriga Norden gör tillsammans. De senaste åren har vi snittat på 130 000 – 150 000 uppehållstillstånd per år. Från 2018 har vi haft 3-4 gånger dubbelt så många nettoinvandrare som våra grannländer tillsammans. Vi har långt ifrån Europas lägsta nivå. Samtidigt som vårt samhälle dras med allvarliga problem. Inte utmaningar. Utan just PROBLEM, tätt sammanlänkade med denna invandring.

Dåliga politiska beslut ger ett dåligt samhälle, och i Sveriges fall är det denna ogenomtänkt, ansvarslösa och lika fega som förslappade migrationspolitik som skapat ett land som är otryggt, orättvist och splittrat. Det är egentligen först nu som de verkligt allvarliga konsekvenserna av usla migrationspolitiska beslut börjar drabba oss alla på allvar. För vi befinner oss i en riktigt negativ cirkel. Ett dåligt beslut leder till dåliga konsekvenser. Och här har vi en nedåtgående spiral av det ena usla migrationspolitiska belsutet efter det andra, som sprider sig likt ringar på vattnet.

Jag vet inte ens var jag ska börja. Den extremistiska och ansvarslösa migrationspolitiken som förts i Sverige under decennier, under devisen att Sverige och dess resurser tillhör alla och säger man nånting annat så är man en fullblodsnazist, har gett oss ett splittrat, trasigt, demografiskt förändrat samhälle som utarmas av ett enormt slöseri med medel på människor som satt plundrandet av välfärden i system. Signalpolitiken att vilken bedragare som helst i Sverige belönas med vård i världsklass, lyxigt hus, körkortsutbildning, kanske en blond kåt fru och obegränsat med pengar från staten, plus ekonomisk trygghet för alla kommande barn och hela klanen, har givetvis inte gått världen förbi. 90% av de senaste årens ”flyktingar” är i själva verket ekonomiska migranter som vill få ett bättre liv. Ja, det kan man ju förstå, och jag säger inte att människor inte ska kämpa för att få det bättre, men betyder verkligen det bättre livet att det är svenska skattebetalare som ska finansiera klaset?

Denna galenskap, där människor systematiskt ljuger och plundrar det svenska välfärdssystemet, har i sin tur leder till att det saknas pengar till de verkligt utsatta, till sjuka, gamla och till krigets offer som inte kan lämna de områden där de är fast (till skillnad från de bedragare som tar sig över hela Europas säkra länder för att deras mål är generösa, naiva Sverige).

Den aburda och förslappade migrationspolitikens konsekvenser har också lett till att myndigheter och auktoriteter inte vågat tillrättavisa invandrare och deras barn, av rädsla för att bli kallade rasister. Denna förslappning på alla nivåer i det tidigare homogena svenska samhället har skapat urholkade värderingar och gett migranter, som är vana vid helt andra typer av samhällssystem, en känsla av att de kan göra vad de vill i Sverige. Vilket inte är så långt från sanningen. Daltandet med brottslingar ger dessa fritt spelrum att fortsätta tyrannisera samhället. De spränger, bränner och plågar, för de möter inte den auktoritet som talar det enda språk de förstår, nämligen stenhård käftsmäll tillbaka. Svenska politiker har sitt folks blod på sina händer, för de låter detta pågå.

Samma sak ser vi i skolan, barn som inte får strama tyglar blir oregerliga små diktatorer. Detta kommer ge allvarliga konsekvenser i åratal framåt då utbildningsnivåerna urholkas och skolan blir en laglös plats där de starkaste, mest aggressiva styr.

Gymnasielagen är kulmen på fegheten och förslappningen, ett riktigt uselt politiskt beslut som skapar lidande för alla och som effektivt saboterar gymnasieåren framför allt för de skötsamma och ambitiösa svenska (men också invandrade) ungdomar. Det enda rätta är att skrota denna skitlag och skicka hem alla överåriga afghaner.

Ja, allt handlar om migrationspolitiken, för det är den som förändrat Sverige i grunden, och med vars hjälp man byggt en bepansrad åsiktskorridor där censur, strypt yttrandefrihet och lögner om Sveriges tillstånd frodas. Allt handlar om migrationspolitiken, för det är den som gett oss en pågående islamisering, av utlandet finansierade moskébyggen där hat mot Sverige sprids, potentiella terrorister som går lösa på våra gator, särlagstiftning och därmed diskriminering av flickor, kvinnor och sexuella minoriteter, vi har fått ett samhälle där respektlöshet och våld styr och regerar, ett samhälle där resurser slösas, både de ekonomiska och de mänskliga. Och ja, det är politikerna som förstör Sverige, det är deras destruktiva beslut som fört oss hit.

Det som behövs är att den negativa spiralen vänds till en positiv. Men till det krävs handlingskraft, samarbete och en rad beslut som msm ansträngt sig för att stämpla som ”onda”. Några åtgärder: Sätt stopp för bidragsfusk, tillämpa Sveriges rikes lag stenhårt, skrota gymnasielagen, inför tjänstemannaansvar, stäng gränserna, stoppa all asylmottagning, utvisa hela klaner inom 24 h när deras ungar jävlas. Hur svårt ska det vara?

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer