Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det är Lisaflickorna som främst arbetar på att demontera Sveriges framtid

av | 17 jun, 2020 | Samhälle

Lästid: 8 minuter

Jag har döpt dem till Lisaflickorna, alla dessa vilseledda unga svenska kvinnor som med vidöppna, ofta blå ögon utan att de själva verkar inse vad de gör, faktiskt samtycker till grovt kvinnoförtryck, mångkulturellt våld och nedmonterad yttrandefrihet. De startar drev mot alla som inte inrättar sig i deras led på internet och tror att de kämpar för frihet när de relativiserar importerade patriarkala strukturer. De tror de främjar frihet och rättvisa genom att slåss för kvinnors ”rätt” att kuvas, och förföljelsen av homosexuella, som ligger inbäddad i de rörelser de ställer sig intill. De tror att den snedvridna perverterade rörelse som 2020 har mage att kalla sig feminism, och som bidragit till att dagens Sverige är ett av Europas otryggaste länder för just unga kvinnor att leva i, är en ideologi som kommer att leda till ett hållbart samhälle där de kan vara fria. De tror att deras egna pappor, bröder och söner är deras största fiender och ska bekämpas med alla medel som står till buds. De tror att vänsterextremism och socialism gynnar kvinnor och barn, när dessa rörelser istället ger svält, misär och väpnade konflikter. Lisaflickorna har fått sitt namn efter den blonda unga kvinnliga polis som i tjänst och uniform knäböjde inför en aggressiv mobb och svek sitt yrke som medborgare i samhällets tjänst. Lisaflickorna, som bildar en betydande del av en obildad, skränande tonårspöbel på nätet, kommer att få rösta i valet 2022. Ett politiskt självskadebeteende som många av de här tjejerna inte begriper att de gör sig skyldiga till. Det blir allt tydligare att det faktiskt är unga kvinnor som aktivt kämpar för att slå sönder det samhälle, som en gång i tiden kunnat erbjuda dem ett tryggt och rättvist liv.

Jag funderar hur de här tjejerna är funtade. Vilket land och vilken framtid dessa så kallade influencers och deras fans vill ha. Zara Larsson, populär sångartist med miljoner följare i sociala medier, skrev ACAB, all cops are bastards – samtidigt som hon vände sig till polisen för att få hjälp när hon kände sig otrygg. Vill Zara leva i ett laglöst land, där hon är vitt villebråd för dem som tycker hon ska sona sina så kallade vita privilegier och straffas för historiens sedan länge döda slavägare, som hon inte ens är släkt med? Vill Zara bli dömd enkom för sin hudfärg? Vill Zara leva bakom höga murar, med ständigt beskydd, eftersom samhället utan fungerande polis blir så laglöst och farligt att hon kan bli skjuten bara hon går utanför sin gated community? (Så är det redan i vissa delar av världen, till exempel i Rio de Janeiro, där barn från bättre beställda familjer hämtas i bilar med skottsäkert glas och där man lever sitt liv bakom stängsel och med beväpnade vakter som skydd).

I franska staden Dijon eskalerade i dagarna en väpnad konflikt mellan tjetjenska och algeriska grupper, ett drogbråk som utvecklade sig till scener som påminde om ett regelrätt inbördeskrig, och den franska militären kallades in för att stävja oroligheterna. Männen sköt med automatvapen i luften och någon trygghet fanns inte kvar för de boende i staden. Liknande, om än inte ännu lika grova scenarior har vi sett på senaste tiden i Uddevalla, i Gottsunda och i Värnamo, för att bara nämna några… Grupper med unga invandrade män försöker lösa etniska eller drogrelaterade (ofta sammanfaller dessa två) konflikter. Araber slåss mot afrikaner, afghaner slåss mot araber, det är Somalia, Irak, Palestina… Polisen är i numerärt underläge. Vi har våldtäktsmän, pedofiler, grovt kriminella som svämmar över våra fängelser. Många av dessa utvisas inte och kan efter avtjänade straff, fortsätta sprida skräck, våld och fasa bland oskyldiga människor. Det är dessa män många av Lisaflickorna kämpar för. Elin Ersson, en annan Lisaflicka, lyckades stoppa ett flyg med en dömd kriminell afghan, som skulle utvisas, något som kostade enorma summor. Elin, så förblindad av sin ”kamp”, försökte skydda en man som misshandlat sina barn… Elin ville till varje pris ha kvar brottslingen i Sverige. Ibland undrar jag om det är mig det är fel på, för jag kan känna mig så ensam bland dessa flickor och kvinnor som vill att vårt land ska vimla av män som hatar kvinnor. Vad är det för fel på er? Njuter ni av att män gör er illa? Är det den moderna tidens feminism?

Våldtäkterna och gruppvåldtäkterna är så vanliga i Sverige nu att de knappt blir notiser ens. Värst drabbade är Lisaflickorna själva. De våldtas, misshandlas och mördas. Rörelsen #120dB startades för några år sedan, för att visa hur unga kvinnors blod flöt på Europas gator, som en konsekvens av att man släppt in miljoner män från våldsamma kulturer. Det är inget rasistiskt påhitt. Nyårsfirandet i Köln 2015/2016 var ett av de första exemplen på att män från Mellanöstern och Afrika inte kunde hantera västerlandets lättklädda kvinnor vars hår hänger fritt. Här i Sverige hade vi ungdomsfestivalen We Are Stockholm, där samma slags beteende som i Köln upprepades 2016. Det är bara två välkända exempel där företeelsen blev synlig genom medial uppmärksamhet. Men trots att Lisaflickorna förnedras, misshandlas, mördas, halshuggs och utsätts för allehanda andra vidriga övergrepp, verkar detta importerade våld vara en blind fläck i deras ögon. Både de, men även deras mammor och mor- och farmödrar, är ofta rabiata kämpar för fortsatt dysfunktionell utveckling av Sverige och övriga Europa. Jag kan inte förstå varför. Statistiken är ju glasklar. De här grova brotten mot unga tjejer begås främst av invandrade män från klankulturer i MENA-länder. Ändå vurmar Lisaflickorna för just dessa män. Mer än de vurmar för barnen som rånas, för gamla som misshandlas, för djur som utsätts för tortyr. Jag ser bilder av förskolelärarinnor, sjuksköterskor, småbarnsmammor. De skickar hatmeddelanden till mig och skriver ”svenska män begår också brott, din jävla rassekärring”. Ja, absolut. Dessa män ska dömas och lagföras. Men betyder det att vi vill ha ännu fler kriminella?

Lisaflickorna sitter på fullt allvar och förnekar den våldsamma utveckling som Sverge just nu befinner sig i. Alla som inte håller med dem kallas rasister. De tycks blinda och döva för sprängningar, bomber, granater, bilbränder, rån, kidnappningar, droger, nedskräpning, framväxande extremism, hedersvåld, kvinnoförtryck, förföljelse av sexuella och religiösa minoriteter, allmän otrevnad och otrygghet ute i samhället. Men Lisaflickorna ler och vinkar, och tror att det handlar om ”hat” och ”rasism” när man påpekar att en okontrollerad och kravlös migrationspolitik, som låter många bedragare ta sig in i landet och missbruka asylrätten, bara är en främlingsfientlig idé. De tror det handlar om lögner när man talar om att Sveriges kommuner och landsting inte har råd med de monstruösa utgifter som migrationen kostar, att andra delar av samhället blir lidande. De slår bort allt prat om demografiska förändringar. Lisaflickorna är ointresserade av fakta och av forskning. De tycks omedvetna om världshistorien, förutom 30-talets Nazityskland, det är den enda historielektion de tycks ha varit vakna under. Och det är bra, det var en viktig lektion, men de lyssnade nog inte tillräckligt noga… Lisaflickorna struntar i fakta. De styrs av känslor.  Därför stänger de av sånt som inte passar in. Som att verkliga feminister kämpade för ALLA kvinnors lika värde. Som aldrig kunde drömma om att flickor skickades till länder där de giftes bort med gubbar under sommarlovet. (Något sådant fanns ju inte heller på deras tid). Att landet Sverige skulle acceptera att små flickor könsstympas. Eller att tjejer dödas för att de blir kära i ”fel” kille. De tror att förskolebarn bär heltäckande slöjor för att de själva vill det, och att detta är en rättighet de måste kämpa för! De verkar inte vilja inse att slöjan är tvång, och att kvinnor i Iran, som protesterar mot tvånget, får 25 år i fängelse för att de tar av sig denna sexualiserande symbol för underkastelse.

Vad värre är att Lisaflickorna själva betalar denna utveckling med sina skattepengar. Deras arbete genererar pengar till bistånd som Sverige med öppna ögon ger till länder där dessa pengar används för att finansiera terror och krig. Många har påpekat detta faktum, ändå fortsätter biståndsslöseriet. Lisaflickorna arbetar och deras pengar går till terrorister som dödar barn – och Lisaflickornas systrar…

Jag har själv varit ung kvinna, ung mor. Jag har själv slagits för kvinnors rättigheter, mot mäns härskartekniker. För rättvisa. Men jag hade aldrig kunnat drömma om att alla de fina tjejer som är unga idag ska vara så okritiska, så hjärntvättade, så ideologiskt förvirrade att de slåss för att förstöra för sig själva. Jag har in i det sista velat tro på tjejernas klokskap och integritet, deras förstånd och förmåga att se lite längre än sponsrade budskap från ytliga kändisar, som fått hundratusentals kronor från politiker för att de ska uppmana sina följare att rösta på destruktiv, Sverigefientlig politik. Annie Lööf är en sådan politiker som betalat kända Instagramprofiler att säga att de röstade på Centern i valet 2018. Lisaflickorna lydde, och la sina röster på ett parti som är ett av dem som låtit sig infiltreras av extremister, och som målmedvetet arbetar för att slå sönder det frihetliga, demokratiska Sverige.

Lisaflickor, älskade ni, därför måste jag fråga er, hur kan ni? Hur kan ni vilja knäböja för en rasande mobb, som till stor del består av män som tycker ni är horor? Hur kan ni vilja kämpa för ideologier som på sikt kommer innebära att vårt samhälle kommer förtrycka er och era barn och barnbarn? Hur kan ni stillatigande se på, när era surt ihoptjänade kronor missbrukas av galna politiker, för vilka ert bästa kommer längst ner på prioskalan? Allt som ni behöver monteras ju ner. Sjukvården, och framför allt kvinnosjukvården och förlossningsvården, något ni ibland uppmärksammar. Psykvården (ja, ni konsumerar mycket ångestdämpande medicin). Socialtjänsten. Barnomsorgen och skolorna. LSS. Polisen (den polis ni skanderar är ACAB, men som hjälper er när ni är i fara). Rättsväsendet. (Många våldtäktsutredningar läggs ner utan att den misstänkte hörts. Rekommendationen säger att den misstänkte gärningsmannen i princip alltid ska höras, men trots det läggs många våldtäktsutredningar ner utan förhör i dagens Sverige).

Många yngre män har förstått, de äldre ska jag inte prata om. Men ni, de unga, idealistiska Lisaflickor verkar inte förstå någonting alls. Trots att det är just ni som betalar, och kommer att fortsätta betala det högsta priset för ett trasigt och farligt samhälle, är det ni som med näbbar och klor kämpar för att den farliga utvecklingen ska fortsätta.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer