Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det är inte trovärdigt att predika integration när man själv är en reklampelare för religiöst kvinnoförtryck

av | 5 aug, 2020 | Islamisering av Sverige

Lästid: 4 minuter

Kan man äta en massa kött och predika veganism för andra? Kan man kräva ett fungerande samhälle när man själv inte lever som man lär och är gravt dysfunktionell? (Ja, socialdemokrater kan det…) Kan man vara feminist och samtidigt blunda för kvinnoförtryck? Jag svarar nej på det frågorna. Men i Sverige går det tydligen hur bra som helst att hyckla sig fram i politiken. Aningslösa svenskar vågar inte öppna munnen för att rotestera mot absurditeterna, de vågar inte heller ställa krav. Därför har vi hamnat i ett läge där kvinnor som själva agerar reklampelare för religiöst kvinnoförtryck predikar integration. De här två unga kvinnorna, Zynab Hussaini, styrelseledamot Moderata ungdomsförbundet, Skaraborg och Jamila Azizi, styrelseledamot Moderata skolungdom, Malmö, är av sin klädsel att döma inte särskilt väl integrerade  i Sverige. Jag vet inte varför man väljer att manifestera detta i bild, men jag gissar att det åter handlar om att normalisera islamistiskt kvinnoförtryck.

En fungerande invandringspolitik kan aldrig ske så länge kvinnor anses vara mindre värda än män. Sverige är en demokratisk och feministisk stat – hur kan då ett borgerligt parti som Moderaterna representeras av två unga kvinnor som själva står som reklampelare för icke-feministiska och icke-demokratiska värderingar?

Dessa moderata politikers text är absolut vettig, men det hela blir inte särskilt trovärdigt när de själva klär sig i ett extremistiskt religiöst plagg som predikar kvinnans underkastelse och som innebär att hon sexualiseras, redan från unga år.

Hur arbetar dessa moderata politiker för en god integration och assimilation iförda kvinnoförtryckande plagg? Hur bidrar de till att vara goda förebilder och signalera alla kvinnors lika värde, när deras täckta hår säger att kvinnor utan religiös klädsel är omoraliska och lättfotade? Moderaterna som parti är härmed inte trovärdigt.

Det är som att dra på sig en militär uniform och predika pacifism. Eller att sitta och proppa i sig en blodig biff och skriva debattartiklar om att alla ska vara veganer. Exemplen på dylikt hyckleri är många.

Dessa unga kvinnliga politiker är enligt mig själva inte ett dugg integrerade i Sverige. Tvärtom bidrar de till att cementera kvinnoförtryckande ideal och religiös extremism. För islamister är slöjan detsamma som den röda fanan för kommunisterna. Och islamister fortsätter att flytta fram sina positioner i Sverige.

EDIT: Från advokat Nima Rostamis Facebook har jag plockat följande info om Zeynab Hussaini:

Hussaini är medlem i MUF samtidigt som hon är sekreterare åt en extrem afghansk shiamuslimsk förening, Tawhid Kulturell Förening. Denna moskés extrema shiaislamiska framtoning är iögonfallande och därmed deras politiska islamiska agenda med kopplingar till Iran ett faktum. Moskén hyser en särskild respekt för hijab, ett ”klädesplagg” som inte direkt går ihop med integration i Sverige. Svenska partiers tidigare katastrofala misstag fortgår alltjämt. MUF låter Zeynab Hussaini göra PR MOT hederskultur – samtidigt som islamister är ökända för sin hedersrelaterade kultur, sina patriarkala strukturer och kvinnodiskriminerade principer. Svenska sekulära politiska partier är förda bakom ljuset av dessa islamister. ”Taghiya” – att ljuga för sin vinnings skull och när det gagnar dem – är frekvent använt bland shiamuslimer och är en alldeles rättfärdig princip i deras ögon. Att ljuga för att få förmåner är ingen främmande princip för islamister. Sluta med undfallenhet mot islamister och fördärvandet av demokratin och promotion av politisk MUF Skaraborg! Ni är inte trovärdiga och är förda bakom ljuset av islamister!

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer