Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det är dags att utlysa Löfvennödläge i Sverige!

av | 29 nov, 2019 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 3 minuter

Klimatnödläge hit och dit, det är en avledningsmanöver för att vi ska slippa inse att det är ett Löfvennödläge som behöver utlysas och det nu. För vi befinner oss i en akut krissituation direkt orsakad av slapp, ansvarslös och sjuk politik.

Allt jag har sagt om Sverige nu i flera års tid slår in, allt jag sagt har varit sant och det vet Löfven och ändå fortsätter han och hans maktmissbrukande JÖK-kumpaner att massakrera samhället.

Löfven kan inte låtsas att han ”inte såg det komma” för redan i februari 2017 sa han om mig att jag enligt honom gjorde ett ”konstigt” uttalande, så han hörde vad jag sa då eftersom han hade synpunkter på det, och kan således inte låtsas som om han inte blivit varnad! Varnad för att det finns en massa kriminella män här som ljugit sig in i landet. Varnad för våldet, för shariasamhällen, för potentiella terrorister, för ekonomisk utarming, för demografiska förändringar, för ett Sverige som inte längre är svenskt och som lidit och lider obotlig skada.

Iraks premiärminister sa just upp sig, är det för att han hört att man i Sverige får gratis pengar och tandvård för 50 kronor och livstids tolk, det är bara att komma, frågan är om han får sjukpeng eller arbetslöshetsersättning?

Vi har nu IS-”återvändare” som börjat pyssla med lite bomber, Carl Bildt tycker vi ska ta in dessa snubbar och ”integrera” dem, vi behöver utlysa ett BILDTNÖDLÄGE också för vi har en genomrutten gubbe som vill sitt folk illa.

REGERINGSNÖDLÄGE och POLITIKNÖDLÄGE står på agendan för Sverige skjuts och bombas i småbitar.

Och så behöver vi MIGRATIONSNÖDLÄGE – 29 afghaner utvisades med chartrat plan men det står minst 800.000 på tur.

ASYLNÖDLÄGE är också nödvändigt.

”Hjälp oss, hjälp oss!” Mvh, Dan Eliasson, 2017.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer