Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det är alla ni som vägrar respektera Sverige som borde be om ursäkt

av | 24 aug, 2019 | Debatt

Lästid: 5 minuter

Jag läser idag en text skriven av en debattör som heter Menekse Mermer och som tidigare uttalat sig om att hon inte har lust att bli svensk. Hon gör sig nu till talesperson för ”invandrare” och tycker att Hanif Bali ska be alla ”oss” om ursäkt. Jag borde inte bemöta detta imbecilla dravel som står i den allt mer förljugna publikationen Aftonbladet, men jag kan inte låta bli. Jag drabbas av den där känslan ni vet som kan uppstå som när man tar en mobbare på bar gärning och sinnet rinner till och man har lust att trycka upp skitungen mot väggen och lära mobbaren veta hut med en rejäl utskällning. För är det några som ska be om ursäkt till hela svenska folket så är det alla de som kommer till ett vänligt, demokratiskt land, och beter sig som ena riktig otacksamma skitstövlar. Det är människor som Menekse Mermer som ska be om ursäkt för sin respektlöshet, för sin arrogans, för sina härskartekniker, för sin spydighet och för sin otacksamhet mot det Sverige som är världens minst rasistiska land men som ändå nu tvingas ta hand om krigsliknande konflikter och exploderande kriminalitet, som till stora delar orsakats av en ansvarslös migrationspolitik de flesta av oss inte bett om.

Är det några som ska be om ursäkt så är det alla dessa individer som kommer hit och som formligen våldtar Sverige och dess folk, med aggressioner, brutalitet, sexuella övergrepp, djurplågeri och olika krav på att Sverige ska dalta med dem på ett sätt som saknar motstycke i världshistorien. Ja, det går inte sägas på något annat sätt! Sverige har nog med sina egna kriminella för att dessutom orka ta hand om tusentals och åter tusentals missanpassade, bortskämda och terrorbenägna MÄN som fullständigt pissar på ett samhälle som slår knut på sig självt för att ta hand om härbärgera allsköns kriminella individer som aldrig borde satt sin fot här i första taget.

Är det några som borde be om ursäkt så är det alla de som år efter åt vägrar lära sig svenska fast de vill att Sverige ska ge dem allt, de som vägrar skaka hand med kvinnor, de som lämnat förtryck bara för att vilja ha ännu värre förtryckt i ett fritt och sekulärt land, de som medvetet förstör för människorna i Sverige att leva ett normalt liv, de som anser att andra regler ska gälla för just dem, de som sätter sig över svenska lagar. Nej, där räcker nog inga ursäkter, vid närmare eftertanke.

Är det några som ska be om ursäkt är de alla som tyranniserar barn, kvinnor och sexuella minoriteter. De som slår, våldtar och mördar. De som säljer knark och urholkar rättssystemet. De som kostar miljarder i tolkutgifter. De som ljuger sig in och som ljuger för att få bidrag. De som ljuger om sin ålder och sina asylskäl. De som förföljer kristna, judar och ”fel” slags muslimer. De som anser att småflickor ska täckas i tyg för att inte väcka mäns sexuella begär. De som kräver halalslaktade djur som mat till sina barn. Hur har de mage? Hur har de mage att komma till ett land som generöst ger dem allt de pekar på, inkusive subventionerad vård, bostäder, utbildning och barnomsorg, och ändå uttrycka missnöje och ge tillbaka genom att ställa till jävelskap? Hur har de mage att kräva böneutrop som stör vanliga människor, bara för att deras sektliknande religion vägrar anpassa sig till modern tid? De borde verkligen be om ursäkt, och de borde be om ursäkt genom att lägga ner sina vansinniga krav på att det svenska sekulära samhället ska anpassa sig efter dem.

Är det några som borde be om ursäkt är alla de föräldrar som getts möjlighet att starta ett nytt liv i Sverige men som inte kan hålla i sina ursäkta SKITUNGAR som kastar sten på poliser, brandkår och ambulandspersonal när de kommer för att rädda liv, släcka bränder och skapa lag och ordning. Dessa människor borde be om ursäkt dagligen i flera års tid, för att de missbrukar ett samhälle som gör sitt allra bästa för att ge dem en bra tillvaro! De borde be om ursäkt för att de, istället för att kämpa allt de kan för att göra hyggliga medborgare av sina barn, låter dem ränna ute, sätta eld på bilar, skapa otrygghet, råna, misshandla och jävlas. Ja, jag vet att inte alla invandrare beter sig så, men de som gör det skapar missnöje och hat, de skapar en känsla av vi och de, de ger andra invandrare dåligt rykte.

Är det några som borde be om ursäkt är det också förljugen mainstreammedierna som genom sina välorkestrerade drev sänker debatten, de skapar hat och polarisering, misstänksamhet, bitterhet och uppgivenhet. När de ständigt smutskastar modiga sanningssägare och politiker som Hanif Bali, som faktiskt slåss för att Sverige ska fungera, bidrar de till att förstöra vårt land på det mest vidriga vis.

Det är debattörer som Menekse Mermer som ska be om ursäkt, inte bara för att hon är en relativiserande islamist men också för att hon genom sina insinuanta skriverier bidrar till splittra ett folk som definitivt inte behöver mer splittring. Vi behöver enas i vår kärlek till det Sverige vi alla lever i, inte bli idiotförklarade och tvingade till underkastelse inför islamism, något som verkar vara Menekse Mermers mål.

Det är alla de som vägrar respektera Sverige som borde be om ursäkt.En riktigt fet sådan. Och sedan skärpa sig en gång för alla.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer