Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Den giftiga kvinnohatande feminismen har förstört Sverige och skapat ett helvete för kvinnor

av | 19 jan, 2022 | Feminism

Lästid: 6 minuter

Det här behöver skrivas om och om igen. Feminismen är idag är den enskilt sjukaste ideologin som saboterar hela Sverige. Det som startade som en logisk och naturlig rättviserörelse för att ge kvinnor jämställdhet och rättigheter har i vår moderna tid förvandlats till ett toxiskt sekttänkande som förgiftar vårt samhälle och som skapar ett ängsligt, allt mer orättvist och mentalt instabilt land. Ja, jag har själv kallat mig feminist som ung tjej men idag ser jag med förfäran hur denna en gång sunda tanke perverterat till något groteskt och människofientligt. Och jag är ledsen att behöva säga det, men Sverige vanstyrs just nu av kärringar som förpestar myndigheter och kommuner och som skapat ett otryggt och kvinnofientligt samhälle där ingen mår bra. Feminismen har blivit en statsreligion som daltar med bestialiska våldtäktsmän och belönar dem med skyhöga skadestånd. Sverige är idag ett land där dessa giftiga kärringar styr och ställer, ger varandra politiska poster och låter sin inkompetens förstöra allt som varit funktionellt i vårt land. Universitet och lärosäten är förpestade av deras snedvridna wokeism. Vår energipolitik styrs av känslor, inte av förnuft. Kriminella går fria medan kvinnors frihet beskärs. Den här tragiska utvecklingen behöver skyndsamt vändas om inte Sverige ska spåra ur ännu mer.

Uppdrag Granskning visar nu att det många av oss sagt (visa av erfarenhet) är att den syriske tortyrvåldtäktsmannen Damir högst troligt ljugit om sin ålder. Men den socialdemokratiskt tillsatta justitiekanslern Marie Heidenborg har valt att blunda för det som Migrationsverket varnat för och tilldelat våldtäktsmannen 840.000 kronor i skadestånd trots att hon hade kunnat ge honom exakt noll. Heidenborg har försvarat sig med att hon följt lagen men det är lögn. Heidenborg är en av de korrupta häxor som förstör Sverige. Heidenborg måste få sparken.

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/avslojar-felet-i-valdtaktsmannens-pass-som-aklagaren-missade

En annan inkompetent individ är Charlotte von Essen som sitter som chef på Säpo. von Essen är medlem i nätverket Hilda där den politiskt korrekta Anne Ramberg sitter som spindeln i nätet. Vilka meriter har von Essen förutom att hon är en regimtrogen sosse? Inkvoterad feminist i batikhäxornas sammansvärjning. En duktig sosse som lyder makten men som är en katastrof som Säpochef.

https://omni.se/t/charlotte-von-essen/aef6675f-fd4c-413f-89eb-2972aec60b29

Lena Hallengren är ett annat exempel på inkompetent bimbo som sitter i regeringen och styr över pandemipolitiken. Socialminister Hallengren bryter mot lagen samtidigt som hon frånsäger sig ansvaret för coronahanteringen, något som i synnerhet de senaste månaderna skötts extremt illa och som inte står i proportion till snuvans farlighet. Hallengren är dock en lydig sosse och därför får hon fortsätta vara minister även om hennes kompetens är noll.

Och så har vi Annika Strandhäll… polariseringens okrönta drottning som gör Sverige till ett land där ohederlig debatt-teknik och personliga påhopp blivit en del av den offentliga socialdemokratiska retoriken. Strandhäll orsakar stor skada i politiken och borde förpassas till soptippen.

Vi har otaliga exempel på hur woke feminister stoppar utvisningar av dömda utlänningar som våldtagit och skadat. Till exempel ordföranden i Överklagandenämnden för etikprövning, justitierådet Ann-Christine Lindeblad, som förra året överklagade beslutet att en forskargrupp i Lund inte ska utredas på grund av att de presenterat en studie där utlänningar är överrepresenterade i sexualbrott, räddade tillsammans med två andra högt uppsatta jurister kvar en somalisk våldtäktsman i Sverige 2019. Vilket skapade prejudikat och har gjort det mycket svårare att utvisa dömda utlänningar till deras hemländer.

Det här skrev jag om här på Katerina Magasin i oktober 2021.

AVSLÖJAR: Chef för etiknämnd som vill åtala forskare för studie om utländska våldtäktsmän har själv räddat somalisk våldtäktsman från utvisning 2019

 

Ännu ett exempel: Berit Jernberg, avdelningschef på Jämställdhetsmyndigheten, anser att det är korrekt att kalla allt våld i nära relationer för ”mäns våld mot kvinnor” – ÄVEN när en kvinna slår en man, eller en kvinna slår en kvinna… Nej, man tror det är påhitt, men det är faktiskt sant! Feminismen måste här betraktas som i det närmaste en mentalsjukdom när man torgför dylika skeva resonemang.

 

Jämställdhetsmyndigheten: ”Mäns våld mot kvinnor” när kvinnor slår män

 

Dessa sjuka giftiga feminister skapar ett ohållbart samhälle där kriminella behandlas som kungar medan kvinnliga våldtäktsofffer får löjligt låga skadestånd. dessa så kallade feminister är inga riktiga feminister då de daltar med kvinnoförtryck och våld och relativiserar våldet om det kommer från män som de betraktar som ”offer” – trots att detta våld ofta är mycket grövre än ”inhemskt” våld som ju inte sanktioneras av förövarnas familjer och kultur såsom en del av ”hedern”.

Sverige behöver städa ut denna sekt. Bara så kan landet tillfriskna och få en rimlig migration- och kriminalpolitik, samt en vettig regering. jag hoppas att framför allt kvinnor vaknar upp och inser att varje röst på socialdemokratin och miljöpartiet är en röst på dessa giftiga häxor – som gör framför allt kvinnors och barns liv till ett helvete.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer