Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Den brittiska socialistdöden är en seger för ett friare Europa

av | 13 dec, 2019 | Utrikes

Lästid: 3 minuter

Ett blodbad. Rena slakten. Förnedring. Orden som haglar efter labours och antisemiten Jeremy Corbyns brakförlust är inte nådiga, och det har varit ett rent nöje att följa vänsterns ångest i sociala medier när det stod klart att de konservativa med Boris Johnson i spetsen tar hem segern i Storbritannien. Den 31 januari 2020 ska det bli Brexit, en rejäl spik i kistan för det alltmer dysfunktionella EU-bygget. Britterna har sagt sitt och tillfrisknandet från socialism är en välkommen vitamininjektion som förhoppningsvis också kommer lämna sina avtryck på den svenska islamistvurmande socialdemokratin. De traditionella socialdemokratiska väljarna vänder sina partier ryggen av en anledning: Att de helt tappat kontakten med verkligheten, och med det folk de säger sig representera.

Labour gjorde sitt sämsta val på 84 år och det konservativa partiet Tories vann den största majoriteten i parlamentet sedan Margaret Thatchers dagar. Många av dem som röstade konservativt kom dessutom från tidigare starka arbetarklassområden i Wales och the Midlands, där man tidigare varit trogna Labour. Det, om något, är en tydlig signal om att folket tröttnat på socialistiska lögner och världsfrånvända politik. För socialdemokratin krisar inte bara i Storbritannien, det går dåligt för socialisterna i hela Europa. I Frankrike är socialdemokraterna i praktiken numera utraderade och i Tyskland ligger världens äldsta socialdemokratiska parti bara fyra i opinionsmätningarna. Här i Sverige har det varit en usel höst för socialdemokraterna, ett parti som lierat sig med islamister och som sviker de utsatta grupper som alltid varit deras kärnväljare eftersom man byggt partiet på löften om välfärd och rättvisa. Stefan Löfvens fullkomligt katastrofala styre av Sverige är dessutom en av de enskilt främsta orsakerna till att tidigare socialdemokratiska väljare flyr, de flesta går till Sverigedemokraterna. SD är idag det största partiet bland LO-väljare, enligt SCB.

Socialistdöden kommer vara fortsatt omfattande i Europa, något som är glädjande för alla oss som vet att socialism är en usel idé som skapar lidande och dysfunktionella samhällen. Idag skålar vi för Boris Johnson och britterna, som skåpat ut en trött socialistisk antisemit.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer