Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Delade Facebookinlägg om gruppvåldtäkt och invandring – risker att inte bli antagen på utbildning

av | 2 maj, 2018 | Uncategorized, Samhälle

Lästid: 3 minuter

Att lajka ”fel” saker på Facebook, att vara vän med ”fel” slags personer och att dela ”fel” texter kan i 2018 års Sverige innebära risk för allvarliga repressalier. Allt fler unga människor drabbas nu av den politiska korrekthetens dödliga farsot mot åsikts- och yttrandefriheten.Det nya är att man tvingas bort från utbildningar, riskerar att inte få praktikplats eller hotas med avstängning.

Häromdagen skrev jag om en person som blev uppkallad till utbildningschefen och ifrågasatt för sin ”ton” på Twitter. Tidigare under våren blev studenten Felix hotad med avstängning från sina studier på KTH då han presenterade fakta om invandrare och sexualbrott. På Dragonskolan i Umeå har rektorn till och med varit i kontakt med SÄPO eftersom några elever producerat ett flygblad med fem punkter om negativa konsekvenser av massinvandring för det svenska samhället. Detta är bara några exempel på de fall där studenter hotas med värdegrundsåtgärder då de har mage att ta avsteg från Åsiktskorridorens påbjudna konsensusuppfattning om vad som får, och inte får, sägas och anses om just migrationspolitik. Mörkertalet av mobbning, utfrysning, avsked, trakasserier och andra negativa konsekvenser för dem som vägra rätta sig in det politisk korrekta ledet är stort.

Idag har det framkommit ännu en incident som visar hur illa det kan gå för den som kritiserar massinvandring. En ung kvinna som delat debattören Madeleine Lilja Rönnqvists uppmärksammade inlägg om gruppvåldtäkter, som delats 11.000 gånger och som delats av 12 000 personer, har blivit ifrågasatt av sin lärare och tillfrågad huruvida hon var rasist.

Så här skriver den unga kvinnan:

”Jag har sökt en utbildning där jag nu kanske inte kommer in på grund av min delning. Jag ville bara ösa ur min ilska och frustration, för jag FÖRSTÅR inte varför inlägget ses som rasistisk och att jag nu automatiskt är rasist? Jag bor i närheten av Borlänge och skolan ligger precis vid parken där jag går dagligen. Jag vet vem som blev utsatt för våldtäkten. Men jag har inte rätt att dela detta inlägg utan att automatiskt vara rasist? Fy så förbannad jag blir!”

Det är dags att sluta mörka faktorer vid gruppvåldtäkt, som gärningsmännens etnicitet, och i stället tala mer klarspråk. Att gruppvåldtäkter är ett importerat fenomen vet vi tack vare Patrik Jonassons medborgarstudie. Att vägra ta in fakta är att håna offer och motarbeta de åtgärder som samhället bör vidta för att skydda flickor, kvinnor, men även pojkar och män. Att en ung person ska riskera att inte komma in på en utbildning då hon delar en text som belyser gruppvåldtäktsproblematiken är inget annat än helt oacceptabelt.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer