Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

De vet att vi vet att de ljuger – därför allt större panik i mainstreammediernas lögnfabrik

av | 9 apr, 2023 | Mainstreammediernas lögner

Lästid: 5 minuter

Paniken i mainstreammedierna – dem jag väljer att kalla lögnfabriken eftersom de blir allt mer oärliga –växer nu lavinartat. Det är därför som vänsterliberala journalister och redaktörer blir allt mer skamlösa i sina falsarier och sin propaganda. Mycket av det som tidigare omsorgsfullt lindats in för att inte väcka misstankar basuneras nu rakt ut som sanning, som en desperat åtgärd för att inte verkligheten ska tränga fram. Ljugmedierna har nämligen insett att vi är många som genomskådar deras pro-globalistiska agenda: att vi ska förmås tro att den nuvarande samhällsutvecklingen är av godo för oss. De är inte dummare än att de märker att vi ser igenom deras lögner om klimatet, att vi inte längre köper propagandan om pandemin och injektionerna, de noterar att vi inte okritiskt sväljer deras genustrams och de inser att de inte längre lika lätt kan misstänkliggöra systemkritiker med förklenande epitet som ”rasist”. Nu försöker man drämma till med ”högerextrem konspirationsteori” när fakta som till exempel demografiska förändringar av Sverige ska avfärdas. Men allt färre sväljer vad vänstervridna ”experter” hävdar när de kallas in för att få tyst på kritiken.

Public service har tidigare framgångsrikt kunnat operera genom att se till att ”mannen på gatan” var en vänstervriden kompis, till exempel en socialdemokrat eller en miljöpartist, så fort något skulle kommenteras, allt för att ge sken att vänsteråsikter var ”allmän uppfattning”. Detta har nu påvisats så många gånger att vi nu med tydlighet vet att SVT och Sveriges Radio ljuger när de säger hej. Deras agenda är att skapa opinion mot det sunda förnuftet. Att upprätthålla bilden av förövare som offer (nu senast i Uppdrag Gransknings fyra avsnitt om ”påskupploppen” 2022 som naturligtvis borde kallats islamistupploppen om public service vore ärliga) och att skydda massinvandringen och mångkulturalismen som bärande samhällsidé.
De vet att vi vet att de ljuger. De vet att vi inte litar på dem. Ändå fortsätter de, likt fiskar på torra land sprattlar de i sina desperata försök att upprätthålla sina fake news och sin hjärntvätt av folket. Sedan låtsas de förvånade när förtroendet för public service sjunker. Deras egen ”expert” Emanuel Karlsten ställer sig till exempel oerhört frågande till varför inte yngre har något vidare förtroende för public service?

https://www.svt.se/kultur/fortroendet-for-public-service-sjunker

Public service med SVT och Sveriges Radio har nu sådan panik att SVT stängt av sina kommentarer på Twitter.

https://omoss.svt.se/arkiv/bloggarkiv/2023-03-27-darfor-stanger-svt-nyheter-kommentarerna-pa-twitter.html

De ”prioriterar närvaro på andra plattformar” – främst sina egna… Detta är alltså ett statligt finansierat mediebolag som ska föreställa vara ”i allmänhetens tjänst” och som därför ska kunna bli granskat från alla håll och kanter och där vi medborgare även ska kunna låta våra röster bli hörda. Men nej, för 9 miljarder per år anser man sig inte ha råd med en modereringsfunktion, eller en person som tar hand om mediekonsumeternas synpunkter. För 9 miljarder per år serverar man en nyhetsrapportering som bekräftar vänsterns förljugna världsbild, något som bekräftas av en färsk Novus-undersökning som beställts av tidningen Fokus.

Public service är absolut inte sakligt och opartiskt. Till exempel hålls redaktionerna kliniskt rena från medarbetare med SD-sympatier. Där fanns tidigare till och med dokument med riktlinjer för hur man skulle rapportera negativt om Sverigedemokraterna…

Mainstreammedierna vet dessutom att vettiga argument för den förda politiken saknas. Därför skapar man nonsensdebatter och drev där man avrättar systemkritiker. Man fokuserar på ordval och formuleringar i stället för att sakligt ta sig an den problematik som adresseras. Man skapar debatter om debatter där man älskar att märka ord. Man skriker om ”god ton” och riktar uppmärksamhet på sådant som är tacksamt att peka ut som graverande. Nu när ord som rasist, högerextrem och främlingsfientlig devalverats, behöver man nya verktyg för att försöka tysta dem som visselblåser om den dysfunktionella samhällsutvecklingen. Och då drämmer man till med ”konspirationsteori”. Mainstreammedierna plockar fram sina mest vänsterliberala ”experter” som slår fast att fakta om islamiseringen av Sverige och det stora befolkningsutbytet är ”högerextrema konspirationsteorier”. På så sätt hoppas man avskräcka ärliga politiker och debattörer från att säga som det är.

Nu senast är det Carola och hennes kritiska uttalande om Sverige som måste skjutas i sank. En journalist på högfärdiga Dagens Nyheter (som jag antar betraktar sig själv som seriös) kallar genast Carola för ”muslimhatare”.

Trots att Carola inte ens tagit ordet islam i sin mun. Men sådana utspel tillhör det nya normala när det kommer till lögnfabrikernas propagandister. De hoppas att de genom smutskastning och polarisering ska än en gång strypa debatten och upprätthålla den trånga Åsiktskorridoren. Deras panik är lika uppenbar som genant.

Det heter att det alltid är mörkast innan gryningen. Det är svårt att säga hur långt det är till gryningen och ljusningen i de förljugna medierna. Ibland känns det mörkare än någonsin, i synnerhet som all fakta talar sitt tydliga språk men mainstreammedierna fortsätter ändå att ljuga. Så jag gissar att dreven och lögnerna kommer bli fler ju mer vi genomskådar dem. Men då är det bara att ifrågasätta ännu mer. Lögnfabrikernas tid är på upphällningen. Sanningen går inte att stoppa och dagen då lögnarna står med brallorna nere närmar sig. Natten må vara lång men det kommer en ny dag, var så säker.

*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer