Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”De våldtar oss på grund av vår livstil, klädval, bakgrund, våra värderingar och vår religion”

av | 7 dec, 2018 | Sexualvåld

Lästid: 3 minuter

Staten kan inte längre garantera kvinnornas säkerhet i Sverige 2018. Nya siffror från Brottsförebyggande rådet visar på en dramatisk ökning vad gäller kvinnors utsatthet för sexualbrott. Varje dag våldtas kvinnor och barn i Sverige med en takt som saknar motstycke i modern tid. På några få år har andelen i befolkningen som uppger att de har utsatts för sexualbrott i Sverige skjutit i höjden. Andelen är nu 6,4 procent, att jämföra med 4,7 procent ifjol. Detta enligt BRÅ:s nationella trygghetsundersökning som publicerades häromdagen. Under år 2006 till 2012 låg nivån relativt stabilt kring 2 procent, men därefter skedde ett trendbrott och utsattheten steg dramatiskt. Bianca Muratagic skriver i dag om sina egna upplevelser från krigets Bosnien. Hon ser tydliga paralleller med sexualvåldet i Sverige.

”Strax innan kriget utbröt i Bosnien, år 1992, fick jag veta att mitt namn stod på en våldtäktslista. Jag lyckades fly tack vare mina föräldrar som räddade mitt liv, men många flickor och kvinnor hade inte samma tur. Istället blev de bortrövade och våldtagna i våldtäktsläger.

Igår när jag läste att staten inte längre kan garantera kvinnornas och barnens säkerhet på grund av de eskalerade våldtäkterna i Sverige där män med utomeuropeisk bakgrund är överrepresenterade (övergreppen har nu börjat kallas etnoreligiösa övergrepp av våra politiker) väcktes det en enorm ångest och avsky inom mig. Jag har skrivit och varnat om detta redan förra året.

Ni politiker svek oss. Ni sålde oss. Ni offrar oss på det mångkulturella altaret. Ni sitter och tittar på hur vi kvinnor, flickor och väldigt små barn utsätts för tortyrliknande övergrepp och våldtäkter där en grupp män slår till på ett bestialiskt sätt mot hjälplösa offret. Dessa män hatar oss. De vill förnedra oss. De vill hämnas. De våldtar oss på grund av vår livstil, klädval, vår bakgrund, våra värderingar och vår religion. De skrattar åt oss och åt våra familjer när de därefter får milda straff och inte ens utvisas. Vi kvinnor får inte ens skydda oss!
Och allt detta händer dagligen runt om Europa och Sverige eftersom ni politiker ville ha en ”human” flyktingpolitik. Ni ville att vi skulle öppna våra hjärtan. Ni ville inte bygga murar. Ni släppte in kriminella utan att ta reda på varför de ville hit. Ni sålde ut oss på det mest icke-humanitära vis. Kallblodigt, cyniskt, ren och skär ondska dold under en falsk godhetsmantel.
Därför härjar nu våldtäktsmän och krigsförbrytare på våra gator.
Och de ensamkommande ni vurmar för rekryteras av knarklangare eftersom de nu är hemlösa.

Detta är er humana migrationspolitik. Detta är ert Sverige som inte bygger murar.
Detta är ert ”rättssäkra” och ”feministiska” Sverige där regeringen inte kan skydda samhällets svagaste.
Applåder till våra politiker!

Sanningen är att ni aldrig har brytt er om oss. Och nu vill du Lövfen skriva på FN-migrationsavtalet som skulle rasera Sverige och skapa ännu större otrygghet. Detta vansinne måste genast stoppas!

Jag börjar sakta men säkert inse att människor vägrar förstå konsekvenserna av vänsterextrema politiken som orsakat det värsta polariseringen, otryggheten och det lågintensiva kriget i Sverige där religiösa fundamentalister, krigsförbrytare och kriminella systematiskt tar över. Stoppa vansinnet nu! Snart är det för sent.

BIANCA MURATAGIC

BIANCA MURATAGIC är sångpedagog, opinionsbildare och krönikör i Katerina Magasin. Hon kom som krigsflykting från krigets Bosnien till Sverige 1992, 13 år gammal.

#120dB

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer