Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

De som vill bränna ner Sverige bör behandlas som terrorister

av | 13 okt, 2021 | Islamisering av Sverige

Lästid: 5 minuter

Idag uppmanar den islamistiska politikern Mikail Yüksel, partiledare för Partiet Nyans i en debattartikel i GP att det bör bli fler anlagda bränder i Sverige och som den mest aktuella måltavla pekar han ut Lars Vilks träskulptur Nimis. Jag är nog inte ensam om att undra vad aggressiva muslimer vill bränna härnäst? En sak är i alla fall säker, den svenska yttrandefriheten står på spel, liksom vårt kulturarv. Om Mikail Yüksel får sin vilja igenom försvinner det Sverige som är svenskt och ersätts av ett shariasamhälle där hädelselagar och kritik av islam kommer förbjudas. Det är inte längre en dystopisk fantasi – det är den verklighet Sverige måste hantera. Jag är stark förespråkare av yttrandefrihet, men det Yüksel och hans anhang håller på med är inte yttrandefrihet. Det är terror, och som sådan bör den förbjudas och Yuksel och hans parti behandlas precis som till exempel nazisterna i NMR – eller som terrorister.

Du kanske har märkt att Sverige brinner? Bilar i stor skala, garage, förskolor, industrilokaler, skolor, kyrkor, församlingshem, bygdegårdar, radhus, villor och flerfamiljshus. Det brinner oavbrutet och inte sällan brinner viktiga och oersättliga kulturhistoriska minnen ner. Tror du det bara är en slump? Att dessa gamla fina byggnader i trä är särskilt lättantända? Anlagda bränder ligger bakom åtminstone en fjärdedel, enligt vissa källor upp till 40%, av alla bränder årligen.

 

Att erövra samhället genom terror och bränder är en metod som flitigt använda av extremister. I Frankrike till exempel är två av tre kyrkobränder anlagda, berättar Edouard de Lamaze i en intervju med Catholic News Agency, där han drar slutsatsen att utvecklingen beror på olika underliggande faktorer: systembrister när det gäller att bevara religiösa byggnader, ökad kriminalitet riktad mot kyrkor och en ökande grad av religionsfientlighet i samhället. Det är dock inte en ”religionsfientlighet” vilken som helst, utan en fientlighet riktad mot i synnerhet kristna och judar.

Sverige brinner, och nu vill Yüksel att det ska brinna ännu mer. Hans uppmaning riskerar att tas bokstavligt av de tusentals muslimer som i samband med Lars Vilks tragiska bortgång passade på och vädrade sitt hat mot det svenska samhället på sociala medier. Det är bra att GP publicerar Yüksel sjuka tankar, så att fler får ta del vad som väntar vårt land ifall dessa krafter får något att säga till om. men det är samtidigt skrämmande att extremisterna flyttar fram sina positioner in i etablissemangets värme.

Här några aktuella bränder som sannolikt anlagts, allt för att skada vårt fria och öppna samhälle:

Januari 2021:
Den 20 och 24 januari har försök gjorts att tända eld vid och i en kyrka i Spånga i västra Stockholm. I nuläget är brotten rubricerade som försök till mordbrand och mordbrand och ingen är ännu frihetsberövad.

Augusti 2021:
Ansgariikyrkan i Jönköping står i lågor. Ett trettiotal personer från räddningstjänsten var på plats. På tisdagsmorgonen var elden släckt, men kyrkan är helt förstörd.
Ansgariikyrkan förstördes helt. En förskola i samma byggnad drabbades också.
– Nu är det 50 barn som inte har någonstans att ta vägen, säger Ulf Hegestrand, som arbetat på förskolan, till Jönköpings-Posten.

Augusti 2021:
En kraftig brand rasar i Knislinge i nordöstra Skåne natten till söndagen. En bygdegård brinner och brandkåren kämpar för att rädda det som återstår av byggnaden.
– 40 procent är helt nedbrunnet, vi jobbar för att klara resten men vet inte om vi klarar det, säger Micael Svensson, inre befäl på räddningstjänsten Skåne Nordost.

15 september 2021:
Rökdykare släckte källarbrand i Lundsbrunns bygdegård – polisen: ”Något kan ha kastats in”

Nu vill alltså Yuksel bränna ner ytterligare en bit av Sverige. Jag är stark förespråkare av yttrandefrihet, men det Yuksel och hans anhang håller på med är inte yttrandefrihet. Det är terror, och bör behandlas som sådan.

*******

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer