Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

De som ”tänker själva” är det största hotet mot förljugen media – måste därför ”hanteras”, tycker statlig propagandajournalist på DN

av | 13 feb, 2022 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Att statligt lojala medier nuförtiden är desperata går inte att ta miste på. Folkliga protester växer i hela världen mot tyranniska regeringar som på absurda sätt beskär yttrandefrihet, demokrati och mänskliga rättigheter. Folket reser sig mot medicinska experiment och medicinsk apartheid. Mot globalism, maktmissbruk och övergrepp. Stor del av kritiken handlar också om de medier som skapat en hållbar situation eftersom de slutat granska makten och istället vänt sig mot det folk vars ärenden de borde gå. Ilskan riktas också mot dem. Eftersom det är medierna som genom skev rapportering skapat den situation vi befinner oss i. Hade de gjort sitt jobb hade tyrannerna aldrig kunnat hållas. Detta gör dessa falska redaktörer och journalister givetvis skräckslagna. De vill inte att folk ska tänka själva. Därför utmålas sunt förnuft som något farligt och ett normalt ifrågasättande som konspiratoriskt och skadligt. Under ytan anas korrupta journalisters skräck: Att de själva ska avslöjas, avskedas och ställas inför rätta. Precis som det brukar bli, om vi ser tillbaka i historien.

Så här varnar statligt ägda ”journalisten” Erik Helmersson i Dagens Nyheter:

”Det finns en annan företeelse vi måste vänja oss vid: De medmänniskor som faktiskt sluter öron och ögon för vetenskaplig konsensus. Som föredrar att ”tänka själva” framför att följa råd och instruktioner från myndigheter och sjukvård. De som, av ett stort knippe olika skäl, säger nej. Och som därigenom blir tacksamma mål för krafter som vill splittra Sverige och skada oss. Hur hanterar vi det? En av de viktigaste uppgifterna för samhällsskyddande myndigheter som MSB blir att så snart som möjligt hitta svar på den frågan.”

Vad vill Helmersson att MSB ska göra? Sätta fritt tänkande människor i läger? Inrätta omskolningsinstitutioner där man med hjälp av elchocker får människor att ”tänka rätt”? Skapa karantän för ”fel tankar”? Avskeda, deplatformera, hänga ut, förfölja, lagföra? Förstöra livet för människor som trots obehag står på sig och framhärdar i att vilja ha alla fakta på bordet? Jag vill minnas att det var förbjudet för svarta att sitta på bänkar för vita i vissa länder en gång i tiden, men att en modig kvinna ändå satte sig på de vitas bänk. Jag vill minnas att det var förbjudet att stötta rebeller som slogs mot tyranner. Man riskerade avrättning. I mitt barndoms hemland var det förbjudet att läsa vissa böcker. Man riskerade fängelse. Också de lagarna var satta av staten och fick inte ifrågasättas. Sånt tycker man numera verkar absurt. Och då missar man att stora svenska dagstidningar predikar att människor ska kuva sig i antidemokratiska, människofientliga order. Att man inte ska få ifrågasätta medicinska behandlingar som av tusentals forskare anses tvivelaktiga och till och med dödliga. Som vill tysta debatt.

Att stå på fel sida av historien – vem vill det? Ändå har vi idag många inom det offentliga som gör det, i synnerhet bland mainstreammedierna som vägrar släppa fram en mångfald av röster utan gör istället allt för att misstänkliggöra dem. Exakt så har man gjort i decennier med kritiker av dysfunktionell migrationspolitik. Kritikerna stämplades som ”rasister” och tystades. Nu gör man samma sak med kritikerna av medicinsk tyranni, tvång och frihetsbegränsningar i coronavirusets namn. Ansedda läkare och forskare deplatformeras, forskning göms undan, de som kämpar för allas vår frihet kallas för terrorister. Hej Dagens Nyheter, ni står på fel sida av historien! Exakt som Aftonbladet gjorde när de stöttade Hitler. Vad hände sen? Samma dag som Hitler förlorade bytte Aftonbladet sida… sedan låtsades man som om man alltid varit kritisk mot nazismen. Roddare! Rodde över när vinden vände. En socialdemokratisk paradgren. Kritisera först Sverigedemokraternas migrations- och kriminalpolitik, anamma sedan denna politik och låtsas den är din egen. Patetiskt. Genomskinligt. Ohederligt.

Det kommer en dag då det inte kommer att räcka att skylla på att man bara ”lydde order”. Frihetsrörelserna runtom i världen går inte att stoppa. På vilken sida av historien vill du själv stå?
*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer