Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

De självgoda ”antirasisterna” förstör det offentliga samtalet

av | 30 jul, 2017 | Uncategorized, Debatt

Lästid: 3 minuter

Debattklimatet i Sverige förpestas av flera olika sorters ”antirasister”, självutnämnda grindvakter av vad dessa betraktar som olämpligt och opassande. Taktiken att skrämma och hota människor till tystnad har varit otroligt effektiv och är ett välkänt grepp i totalitära regimer. Man upprepar helt enkelt glåpord om sina meningsmotståndare tills de blir en allmän sanning. Tyvärr förpestar agerandet det offentliga samtalet och försvårar en väg framåt, skriver Bianca Muratagic i sin gästkrönika på Katerinamagasin.

Det finns två olika typer av falska antirasister: Den första gruppen är de manipulerade och indoktrinerade. Här har vi en folkmassa, oftast den vita, verklighetsfrånvända priviligierade medelklassen som visar sin ”solidaritet på distans” och som tror blint på politiker och media. De är ”de goda” och allt annat symboliserar ondska i deras värld. Om det är någon som råkar konfrontera, motsätta sig och ifrågasätta deras åsikter eller etablissemanget blir de vansinniga och stämplar dig som inskränkt hatare och rasist eftersom de har sedan små ben hjärntvättats med ”rätt värdegrund” och att alla ska tycka lika. De saknar självinsikt och anser sig vara moraliskt och intellektuellt överlägsna. De kommer oftast i grupp och invaderar ens konversationstråd. ”Antirasisterna” är välorganiserade och uppmuntras av totalitära politiker att besöka sidor som ”sprider hat.” Notera att i deras värld uppfattas en annan åsikt som ”spridning av hat.” Plötsligt är du ensam mot en grupp av 10-15 ”antirasister” som attackerar från olika håll. Grupptryck är en mycket vanligt företeelse bland de manipulerade ”antirasisterna.” De älskar att predika och deras härskarteknik består av fraser som: ”Du sprider hat”, ”Du har en vidrig människosyn” eller ”Jag känner inte igen mig i det du beskriver.” ”Om du inte gillar Sverige, kan du väl flytta tillbaka till ditt land.” ”Du borde bara tacksam att Sverige tog emot dig.”

De andra är de narcissistiska, samvetslösa antirasisterna. I själva verket hyser de ingen omtanke om sina medmänniskor utan är simpla rasistiska mobbare som missbrukar antirasism och använder det som en metod för att trycka ner andra. De kan attackera ensamma, men agerar oftast i grupp de också. Om du är antirasist och tillhör en antirasistisk organisation så är personangrepp, hat och våld något berättigat, nödvändigt och oftast uppfattat som en ”god” gärning mot ”de onda” (det vill säga alla som inte tycker som du). Dessa personer har en vidrig människosyn och samtidigt en grandios självuppfattning. De är antidemokrater, aggressiva och hämndlystna extremister och fanatiker som manipulerar sin omgivning för att göda sitt ego och dominera med hjälp av hot och våld.
Deras härskarteknik: Glåpord, grova förolämpningar och personangrepp, vulgaritet, verbalt och fysiskt hot, hot med tillhygge, mobbning och förföljelse. De kontaktar din arbetsplats, ringer eller besöker ditt hem och din familj, de begår gärna karaktärsmord på dig i sociala medier så att de blir av med dig för gott. De är beredda att slå ditt liv i spillror.

Många människor har fallit offer för politikernas och ”antirasisternas” tyranni. Tekniken att skrämma och hota människor till tystnad har varit otroligt effektiv och är ett välkänt grepp i totalitära diktaturer. Man upprepar helt enkelt glåpord tills de blir en allmän sanning.

Under tiden sitter statsministern kvar eftersom alliansen inte vågat göra en missförtroendeförklarning mot honom.
Media och aktivister hyllar honom som en stark ledare som inte vill skapa en cirkus och kaos i Sverige. Ironi verkar vara ett totalt främmande begrepp i deras värld då de inte inser att Sverige redan har blivit en cirkus där det råder en kaos av brott, våldtäkter, polis-  och vårdkris och numera landsförräderi där rikets och medborgarnas säkerhet hotas allvarligt.

Vi ersätter gamla inkompetenta bedragare med nya inkompetenta bedragare och belönar dem dessutom med feta lön! Det säger allt om folkets och oppositionens paralysering och modlöshet i Sverige, 2017.

Bianca Muratagic

Bianca Muratagic arbetar som sångpedagog, konstnärlig ledare, konsertarrangör och sångerska. Hon driver sitt eget företag, musikskolan Sångakademi Bianca i Uppsala.

(Det här är en debattartikel innehållande opinionsmaterial, publicerad på Katerina Magasin. Åsikterna i artikeln står skribenten för. Texten har tidigare publicerats i en delvis annan form som inlägg på Facebook.)

********

Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnumret). Blir glad för varje liten slant! Största tacken på förhand! Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer