Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

De politiskt korrekta dumskallarnas radikalisering

av | 18 jun, 2019 | Migrationspolitik

Lästid: 5 minuter

Det talas en hel del om radikalisering, om ”högerextrema” och ”främlingsfientliga” krafter, som påstås hota Europa. Men faktum är, när man synar tongivande politiker och opinionsbildare, att det är de som kallar sig för liberaler och socialdemokrater, som radikaliseras mest. Tidigare mer eller mindre förnuftiga skribenter på mainstreammedierna radikaliseras nu snabbt in i ren och skär dumhet. Faktiskt börjar deras förnekelse bli både samhällsfarlig och dysfunktionell. Oviljan att seriöst debattera och beröra de problem som tynger det svenska samhället leder till att dessa problem tillåts fortsätta förvärras.

Få har väl missat den senaste veckans snackisar ”demografiska förändringar” signerade Ivar Arpi på Svenska Dagbladet, och ”Jimmie moment” signerat Kajsa Dovstad på GP. Båda texterna berör den viktigaste frågan som Sverige som samhälle helt enkelt måste förhålla sig till: De tydliga förändringarna som samhället genomgått på kort tid, som en följd av att ett litet och homogent samhälle växt med 1 miljon migranter på ungefär tio år. Bara åren 2014-2018 delades det ut 522.890 uppehållstillstånd. Det är en häpnadsväckande hög siffra.(Man hade räknat med att Sverige skulle växa med en miljon människor fram till år 2027, men nu skedde detta alltså tio år tidigare, och den snabba tillväxten handlar främst om människor från Mellanöstern och Afrika, många med värderingar långt från de svenska, något som kanske inte vore samma problem om integrationen fungerade.)

Paniken som drog likt en löpeld genom de politiskt korrektas läger vid läsning av Arpi och Dovstad gick inte att ta miste på. Man riktigt hörde hur ledarskribenterna, de som bor i skyddade svenska zoner i närhet av storstäderna, eller direkt i dessa, kippade efter andan. (Det räckte att googla de värsta kritikernas adresser, de flesta av dem vita heterosexuella s k CIS-män, som älskar att attackera andra vita, heterosexuella CIS-män och kvinnor när dessas åsikter inte inordnas i Åsiktskorridoren. Genast plockades rasistkortet fram. På Twitter gick attackerna varma, hånen levererades, ifrågasättanden smälldes av.

Radikaliseringen av mediemänniskor och politiker är smärtsam att se. Dumheten som väller ut över mainstreammediernas ledarsidor och krönikor är genant. Att inte på ett sunt sätt kunna diskutera vad en extrem migration gör med ett land är både omoget och farligt. Naturligtvis handlar allt om människor, bara om människor. När det kommer till det som kallas ”folkutbyte” handlar det inte längre om individer, utan om stora grupper människor som genom att bebo områden skapar helt andra kulturer och sociala mönster än de som tidigare rått. Att svenska människor inte längre känner sig hemma i ett land där de plötsligt blir minoritet, även om detta bara gäller att vistas ute på gator och torg, är givetvis något vi måste kunna tala om. När en minoritet blir majoritet, eller i alla fall tenderar att bli det, medför det synbara och kännbara förändringar.

Sverige ÄR de facto förändrat på grund av den oproportionerliga migrationen, vare sig Södermalmsboende journalister vill acceptera den problemformuleringen eller ej. Integration blir inte lätt när det inte finns något att integreras in i. Talar alla arabiska i klassen? Varför ska man få lära sig svenska? Bär alla småflickor slöja? Då är det det som är det nya normala, något som flickor med håret fritt både ser och tvingas förhålla sig till. Kan kvinnor inte klä sig som de vill? Tyvärr blir det ett problem för oss alla, för vi som inte gör skillnad på folk anser att alla ska ha samma rätt att visa hud oavsett var i världen de kommer från. Framför akkt ska jag inte behöva anpassa mig till islamistiska dumheter, eftersom vi har rätt att vara fria från religion i det här landet.

Dumskallarnas radikalisering omöjliggör dock debatt om detta. Dumskallarna på Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen och sociala medier låtsas som om frågorna handlar enbart om hudfärg. De väljer att blunda inför kriminalitet, förtryck i slams namn, diskriminering av svenskar, kvinnors otrygghet, ökningen av droger, ungdomsrån, åldringsrån, djurplågeri och nedskräpning, alla de negativa företeelser som tyvärr kommer i samband med okontrollerad migration, vilket visas även av statistiken, läs till exempel Det Goda Samhällets nya rapport om invandring och brottslighet, som visar att för första gången begås numera fler brott – räknat i absoluta tal – av personer med utländsk bakgrund än av personer med svenskt ursprung. Förenklat kan ”demografiska förändringar” innebära att människorna som kommer blir så många att de anser sig kunna strunta i mottagarlandets regler och även lagar, just för att de vet att deras mängd inte längre går att kontrollera.

Sverige går på knäna ekonomiskt, men också mentalt. Jag kallar det för sociala skavsår. Men skavsåren är minst lika kännbara mellan dem som ser och vågar påtala problemen och dem som radikaliseras in i förnekelsens dumhet. Ihop med okontrollerad migration skapar de oöverstigliga och irreparabla problem för vårt arma land.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer