Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”De misshandlade min hund mitt på promenadstråket”

av | 6 apr, 2019 | Kriminalitet

Lästid: 4 minuter

Sverige 2019: Två män går till attack mot en försvarslös småbarnsmamma och misshandlar hennes hund. Jag har varit i kontakt med Natalie, som torsdagen de 4:e april var med om en skakande upplevelse i Mjölby. Hon var ute och gick med sin nyfödda baby i vagnen och med familjens hund, när hon mötte två män som till en början uppträdde vänligt, men som sedan blev våldsamma och spottade och kastade sten på hunden, kallade Natalie hora och skrek att de skulle döda hunden. Natalie kunde inte riktigt placera vilket språk de talade, men tror det rör sig om arabiska. Händelsen har polisanmälts och nu efterlyser Natalie vittnen. Jag publicerar hennes berättelse för att det ska få större spridning.

Igår (4/4-2019) vart våran älskade Babb misshandlad av två för mig helt okända män i Mjölby, P-liden. Jag och Babb var ute och gick med Wiggo i vagnen. Vi har två män bakom oss som pratar på deras språk och kollar konstigt på oss. Får direkt en väldigt obehaglig känsla så vi viker av lite och går ner mot en å. Männen ställer sig i höjd med oss och fortsätter pratar. Vi står där ett bra tag när jag tillslut väljer att gå längst ån en bit för att sedan gå upp på vägen. Männen går efter. När vi väl är uppe hälsar männen trevligt och säger att Babb är jättefin och frågar om dom får hälsa. Vi har ju blivit ganska vana vid att folk vill hälsa på honom så det är väl klart för mitt obehag hade då försvunnit.
Men istället för att hälsa drar dom tag i selen och rycker till. Jag frågar såklart vafan dom håller på med. De vill ha Babb, de vill köpa Babb för 10000 för det är ju ”deras” hund. De spottar mot Babb. Ni som känner Babb vet ju hur han är. Jag blir arg och säger till dem att släppa hunden. De skrattar och börjar hetsa Babb. Jag tar upp telefon och ringer 112. Larmcentralen säger att det kommer en polis om ca 10 minuter. De säger även att hunden inte får attackera männen för då avlivas han. Jag lägger på. De kastar sten på Babb. Jag får panik skriker HJÄLP och börjar gråta, då får Babb all styrka och lyckas slita sig, mannen som höll i selen ramlade. De skriker att jag är en hora och att de ska döda Babb osv, osv. Vi springer till bilen som säkert var 20 minuters gång ifrån oss.
Då ringer polisen upp. Tänk nu på att jag har en superstressad hund och Wiggo.

De frågar om de släppt hunden och att polisen fick ett viktigare ärende. Jag svarar stressat men snällt, ”Ja de släppte honom men han är hyperstressad och de har kastat sten på honom”. Berättade även vad männen sagt osv.

Polisens svar knäckte mig så otroligt mycket ”Vad bra, då avslutar vi ärendet. Du kan göra en anmälan men med högst sannolikhet kommer den läggas ner. Tog hunden så mycket skada kanske man ska avliva den, sådana raser är ju farliga”.
Jag gjorde en anmälan.

Vi åkte till så underbara veterinärer som tog hand om Babb, kollade så han inte fått några skador i ögonen. Han fick lugnande. Dom trösta mig. Babb mår nu okej, han ligger och snarkar vid mina fötter och har sovit bra inatt ❤️

Detta hände på en öppen gata, ett promenadstråk. Jag vet att det var många som såg det som hände.
Snälla hör av er till mig så vi kan komplettera anmälan. Så det kommer fram vittnen.

Den ena mannen var runt 40 år, var lite större. Ca 180-190 lång. Blå träningsdräkt typ Adidas.
Den andra var runt 30år, normalbyggd ca 175 lång. Svart jacka och svarta jeans.
De pratade vad jag tror arabiska men kan ha såååå fel då jag är värdelös på språk.

DELA!! Vi vill veta vilka dessa män är.
Vi vill ha vittnen. Som kan hjälpa oss.

Kanske är du ett av dem som såg misshandeln av Natalies hund? Du kan kontakta mig på info@katerinamagasin.se eller Natalie Emilia Gustafsson via dm på Facebook.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer