Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

De fyras gäng styr Sverige rätt ner i diket

av | 21 jan, 2019 | Maktmissbruk

Lästid: 6 minuter

Sverige lär få måndag hela veckan framöver. Anders Ygeman, mannen som tvingades lämna regeringen efter Transportstyrelseskandalen sommaren 2017, har belönats med att bli energi- och digitaliseringsminister i det nya infrastrukturdepartementet. Det är verkligen som att sätta bocken som trädgårdsmästare. Dessutom har vi fått en islamistvurmare, miljöpartisten Amanda Lind, som kulturminister. Detta, plus hela januariöverenskommelsen, eller januariblåsningen som den i folkmun kallas, är ännu ett bevis på att Sverige befäster sin demokratur. I det vänsterstyrda Sverige belönas politisk lojalitet, inte kompetens. Vi har fått de fyras gäng bakom rodret – som styr Sverige rätt ner i diket. Bakom hörnet lurar både elkris och lågkonjunktur.

En bekant frågade, ”Kan det vara möjligt att politikerna faktiskt inte fattar hur det verkligen ser ut i Sverige?”. Jag har funderat på frågan fram och tillbaka och landar i att politikerna lever i en rosaskimrande förnekelse, förutom att de faktiskt är inkompetenta. Makten är viktigare än folket. Men kanske har de också på riktigt svalt uppgifterna om att Sveriges problem främst är en påverkansoperation och desinformation. De vägrar tro att det är så illa som det på sina håll verkligen är. De ser ju inte gängskjutningarna, möter inte de våldtagna barnen, slipper trösta de gamla människor som både svälter, är hemlösa, och dessutom utsatta för skrupelfria rånare som plockar av dem allt de äger och har kvar, som en älskad vigselring, kanske enda minnet av det liv de en gång levat. Politikerna är i stället som en alkoholist som varit nykter i 24 timmar och därför tror att han kan dricka igen, bara han ”tar det lilla lugna”. Han checkar ut från rehab och åker raka vägen till en bar där han beställer en sexa whisky. Alkoholism är en sjukdom. Politikernas destruktiva beteende påminner faktiskt också om en allvarlig psykisk avvikelse.

De fyras gäng är annars en bra benämning på de individer som ingått en pakt om den yttersta makten i Sverige och nu tänker genomdriva en skadlig politik som inte är gynnsam för landet. Det ursprungliga historiska epitetet kommer från Kinas 60- och 70-tal och en smått föraktfull benämning på en grupp av ledare inom Kinas kommunistiska parti, fyra personer som hade ledande befattningar under kulturrevolutionen åren 19661976. De fyras gäng bestod av Mao Zedongs fru Jiang QingZhang ChunqiaoYao Wenyuan och Wang Hongwen. Efter Maos död 1976 greps de och ställdes inför rätta. 1981 fick de livstids fängelse för sin roll i kaoset under och efter kulturrevolutionen.

Den svenska januarifyran består av Stefan Löfven, Jonas Sjöstedt, Annie Lööf och Jan Björklund. En ohelig allians vars pakt ingen av väljarna röstat för, men som nu bestämmer i Sverige. Undersåte, anpassa dig och förbered dig på en politik som gynnar dem som redan har och som tar från de allra mest utsatta. Som en röd tråd kommer en dysfunktionell migrationspolitik att löpa genom hela politiken och leda till att de problem Sverige idag dras med enbart kommer att förvärras. I det 73 punkter långa program som S,MP, V, C och L enats kring finns många förslag på utredningar men få konkreta lösningar på hur Sveriges ”utmaningar” ska hanteras. En sak är dock klar: Det svenska migrationsfiaskot är även framgent tänkt att ”kureras” med ökad migration. Ja, du hörde rätt. Alkoholisten tänker alltså bota sina missbruksproblem med att dricka mer alkohol. Trots att han hotas av organkollaps och delirium är det denna medicin han tänker ta till för att försöka må bättre.Han vägrar lyssna på goda råd och varningar. Istället skyller han på dem som vill avråda honom från att fortsätta dricka och pekar ett ilsket finger åt dem. Det är de som är syndabockarna!

Under åren 2015-2018 beviljades 522.980 uppehållstillstånd av Migrationsverket. Bara under 2018 beviljades 132.696 uppehållstillstånd, alltså mer än ett helt nytt Västerås (121.800 invånare). Pratet om ”mer restriktiv migrationspolitik” är ren lögn. Invandringen är istället fortsatt historiskt hög och ingenting pekar på att detta ska komma att förändras. Tvärtom kommer nu de så kallade ”pull-faktorerna”, nämligen en generös ”familjeåterförening” troligen bidra till att ännu fler människor från utomeuropeiska länder kommer söka sig till Sverige. Rykten om olika länders migrationspolitik sprids snabbt och den digitala tidens migranter är oerhört välinformerade vad de kan vänta sig och vilka krav de har rätt att ställa. FN:s migrationsramverk Global Compact är en politisk överenskommelse som ska säkra denna fortsatt höga migration och ge migranter fördelar och rättigheter som gör det enklare för dem att förflytta sig till de länder där de vill slå ner sina bopålar. Därför kan vi vänta oss flera hundra tusen invandrare de närmaste två-tre åren och totalt minst 1 miljon fram till 2028-2029. Detta enligt SCB:s egna prognoser. Saken är bara det att Sverige skulle vuxit med en miljon fram till 2027, men detta skedde alltså 2017, tio år tidigare. Den som är det minsta räknekunnig ser direkt att matematiken ger oss dubbelt så stor befolkningsökning på dessa år. Det är en helt absurd felräkning, från 1 till 2 miljoner, och frågan är om den ens är korrekt. Det kan lika gärna bli så att vi får 2 miljoner nya invånare fram till 2029… eller ännu fler… SCB:s felräkning är inget litet misstag och människor är nog inte medvetna om det. men det finns där, likt ett minnesmärke över hur ansvarslöst de migrationsvurmande politikerna förfar med Sverige.

Samtidigt fortsätter kaoset i landet. Det är det jag undrar om politikerna inte kan, vågar eller orkar ta in. Frågan måste ställas. Är de dumma? Eller är de onda? Eller både och? Hur ska denna enorma befolkningsökning, främst bestående av människor som är värderingsmässigt långt från det sekulära Sverige, bli en naturlig och fungerande del av det svenska samhället? Viktigaste frågan är kanske, var ska de bo? Bara i Stockholm har vi 640.000 människor i bostadskö och ungdomar kan inte flytta hemifrån på grund av skriande bostadsbrist. Att hyra en pytteliten etta i 2:a hand kostar minst 10.000/månaden. De nybyggen som planeras är för dyra och de flesta av dessa socioekonomiskt nyanlända har knappast råd med en flott nyproduktion. I år påbörjar 771 nya aspiranter sina polisutbildningar runt om i landet. Men med en befolkningstillväxt om minst ett helt nytt Västerås årligen är 771 nya poliser brutalt i underkant. De blir dessutom inte färdiga förrän om ett par år. För att inte tala om vård, barnomsorg, skola. Man räknar med att 60.000 lärare kommer att fattas de närmaste åren. Lika många många lärare som ett halvt Västerås kommer alltså att fattas. Samtidigt har antalet våldtäkter och mord exploderat. I det sexuella våldet är män från utomeuropeiska länder överrepresenterade. Våldtäktsärenden läggs på hög. Sveriges flickor och kvinnor lever i rädsla och otrygghet. Ledsen, ekvationen går inte ihop.

Var ska alla bo? Var ska de gå i skola? Vem ska sköta lag och ordning? Hur ska den sekulära demokratin bevaras när vi har 250.000 ungdomar som lever i hedersförtryck? Importare problem som nu blir ”sveska” och som innebär att aningslösa svenskar måste börja ta ansvar för sådant vi tidigare inte alls behövde förhålla oss till, som könsstympningar (40.000 flickor beräknas ha fått sina könsorgan sönderskurna på grind av medeltida värderingar), barnäktenskap, tvångsgiften och övergrepp mot barn och unga. Det växer fram allt kraftfullare etniska konflikter som vi i Sverige varken förstår eller kan hantera. Religionsmotsättningar, strid om värderingar, rena kulturkrig pågår på sina håll. Så sent som i går fick jag information om att en man misshandlats på grund av att han tillhörde ”fel” religiös grupp i en förort till Stockholm. När de ekonomiska klyftorna breddas i en inkommande lågkonjunktur kommer de här konflikterna knappast att minska.

Samtidigt står Sverige inför en inkommande energikris. Att ett helt nytt Västerås strömmar in i landet lär knappast minska behovet av elförsörjning. Men jag ser inga politiska ambitioner att bygga ut kärnkraften. Det är annars den billigaste, bästa och renaste energin som Sverige så väl behöver.

De fyras gäng tycks inte brydda över allt det jag räknat upp här ovan, fortfarande bara en bråkdel av de problem Sverige har att tampas med. anses att de lyckats. De har säkrat makten för ett tag. De tillsätter sina lojala anhängare i maktpositioner. De missbrukar det förtroende de som fristående partier fått av sina väljare i valet 2018. För att inte tala om hur de omyndigförklarar de människor som visar äkta omsorg om landet.

De fyras gäng i Kina ställdes inför rätta för sina härjanden.

Frågan är om det svenska gänget någon dag ska tvingas ta ansvar för övergreppet på demokratin och de egna medborgarna och landet de så vårdslöst hanterar? Jag hyser föga hopp. Spänn fast säkerhetsbältena, för nu styr de fyras tokiga gäng Sverige rätt ner i diket.

 

Tack till Steget efter för den målande illustrationen!

*******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer