Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”De enda som vill skydda mig som invandrare är SD – de andra partierna vänder mig ryggen”

av | 17 jan, 2021 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

ICA-handlaren i Växjö John Curovac skriver idag om hur de politiker som gärna betraktar sig som ”goda” unisont röstat ner SD:s förslag som den 12 januari las fram på Kommunstyrelsens möte om att han ska få hjälp att öka tryggheten utanför sin butik med hjälp av väktare och kamerabevakning. Bland annat är det Oliver Rosengren (M) som av tidningen Expressen utnämnts till en av de mäktigaste svenska politikerna under 30 nyligen, som röstade nej till att Johns anställda samt kunder ska få handla på ICA utan rädsla. Tillsammans går socialdemokrater och moderater ihop med andra etablissemangspartier och saboterar möjligheterna för att situationen ska bli bättre för den av kriminella ungdomsgäng hårt våldsdrabbade ICA-butiken. Den enda partiet som försöker hjälpa John är SD – det parti som av de övriga ständigt utmålas som ”främlingsfientligt”. ”De goda är bäst på att predika, håna och kalla alla rasister och få lön för det”, skriver John Curovac i ett uppmärksammat Facebookinlägg som han kallar ”Rasisterna” och de ”goda”, som jag idag publicerar här på Katerina Magasin. Jag gör det för att belysa det politiska hyckleriet som är själva orsaken till att Sverige i allt snabbare takt går sönder. Styrande sjuklöverpolitiker vänder de skötsamma ryggen – och gynnar kriminella att fortsätta skapa oreda i samhället. Det är inget annat än skamligt.

”Efter 27 år i Sverige kan jag intyga att de största rasisterna bland oss är de självgoda vita svenska män och kvinnor som ofta anklagar alla andra för rasism. Oftast spelar de fina i kanten. Lika ofta har de ”Nej till SD” på profilbilden, ros, M och till och med regnbågsflaggan. Detta vet varenda intelligent invandrare i Sverige. De som kallas PK aktar vi oss för. Vi vet att de här riktiga rasisterna hugger oss bakifrån.
Den 12 januari 2021 föreslog SD i Växjö på Kommunstyrelsens möte att man vill ta upp otryggheten och attacker på min ICA butik i centrala Växjö. Man föreslog att man tar konkreta åtgärder för att skydda min butik, kunder och personal mot de kriminella ungdomsgäng som attackerar mina butiksanställda och våra kunder. De som i tre års tid sålt knark inne och utanför butiken. Förslaget avslogs direkt av den blågröna majoriteten (M, MP, KD, L, C) plus S och V. Alltså samtliga partier som inte är SD. Och ändå blir jag inte förvånad. Jag har kämpat mot otryggheten i Växjö och Växjö City nu i tre år. Jag har vädjat och bett om hjälp och det enda jag har fått av de självutnämnda ”goda” är förnedring, hån och i bästa fall, tystnad. Det är väldigt paradoxalt att de som kallas rasister av de ”goda” försöker hjälpa mig, en fördetta flykting och min personal som består av 15 olika nationaliteter, medan de ” goda” ja, ni förstår. De goda är bäst på att predika, håna och kalla alla rasister och få lön för det. Jag har alltid aktat mig för de självutnämnda ”goda”. De oftast döljer något och går efter ”gör inte som jag gör. Gör som jag säger”.
Så låt mig sammanfatta Kommunstyrelsens omröstning:
M och C skyddar mig inte som företagare trots att de vill framstå som företagarnas parti.
L. Finns de fortfarande??
KD skyddar mig inte som människa trots sina kristna värderingar.
S, MP och V älskar tydligen flyktingar när vi är på botten. När vi har egna röster och klarar oss själva är vi inte något värda. Till er säger jag bara: Vi är inte era husdjur! Vill ni klappa folk på huvudet, skaffa hund.
Och sist men inte minst:
SD är de enda som vill skydda mig. Mig som själv är första generationen invandrare i Sverige. Min personal som består av 15 olika nationaliteter. SD vill skydda mina kunder som avspeglar mångfald på ett sätt som få.
SVERIGES PARADOX,2021.
I VÅRT DISNAYLAND ÄR DE ”GODA” RASISTER OCH ”RASISTERNA”…
Jag står för det jag säger därför namnger jag de ”goda” och ”rasisterna” här nedan så får de stå för sitt:
De ”goda” (lägg märke till den totala vitheten i gruppen som gärna kallar andra för rasister) av vissa kallade hycklare:
*Anna Tenje (M). Kommunalråd.
*Andreas Olsson (C).
*Malin Lauber (S). Kommunalråd.
*Oliver Rosengren (M). Kommunalråd.
*Catharina Winberg (M).
*Ulf Hedin (M).
*John Malmqvist (KD).
*Gunnar Nordmark (L).
*Magnus Wåhlin (MP.
*Julia Berg (S).
*Martin Edberg (S).
*Rose-Marie Marie Holmqvist (S).
*Tomas Thornell (S). Kommunalråd.
*Maria Garmer (V).
”Rasisterna”:
*Conny Lindahl (SD).”
JOHN CUROVAC
John Curovac, ICA Handlare, entreprenör och krönikör. Texten är tidigare publicerad på Facebook och återges här med Curovac tillstånd.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer