Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”De ansvariga för Sveriges kaos behöver en intervention för att ställas till svars”

av | 27 nov, 2018 | Debatt

Lästid: 5 minuter

Jag har tidigare skrivit om att Sverige påminner om en missbruksfamilj där alla vet att ett helvete pågår men rädsla och medberoendet hindrar folk från att agera. De styrande politikerna med Löfven i spetsen har betett sig som berusade familjefäder som styr familjen med tyranni och nyckfullhet och där de andra makthavarna – som, om de verkligen velat, hade kunnat sätta stopp – beter sig som strykrädda hundar som försöker släta över och förneka problemen, trots att alla ser hur det står till. Familjens pengar är slut, barnen far illa och främlingar har ockuperat huset där de lever rövare. Nu behövs något som brukar användas då missbruket gått för långt: En intervention.

Varje dag uppdagas nya horribla uppgifter i det allt mer extremistiska landet Sverige. Kriminella får löjigt låga straff och släpps ut i förtid, så att de direkt kan begå nya grova brott, som rån, våldtäkter och mord. Samtidigt straffas anständiga människor med höga skatter, utvisningar, särbehandling och ren förnedring. Häktena och förvaren är fulla, liksom fängelserna. Det råder brist på poliser och sjukvårdspersonal och akutmottagningarna hotas av våld. Nedlagda miljonprojekt fortsätter få pengar. Politiska partier infiltreras av islamister. Myndigheter befolkas av aktivister som jobbar för att sabotera allt som är normalt i Sverige. Inte ens SÄPO litar på regeringen. Smaka på det! Vår egen utrikesminister Margot Wallström skämmer ut Sverige i resten av världen då hon sätter sig i knät på diktaturer. Sverige ska snart skriva på ett tokigt FN-avtal om migration som ingen vet var det ska sluta, men som kan innebära ödesdigra konsekvenser för detta lilla nordiska rike. Svenska skattepengar går till bistånd till länder som förföljer homosexuella och där terrorister belönas med livstidslöner för att mörda oskyldiga. (Margot Wallströms vänner Hamas får svenska pengar, bland annat, för att mörda judiska barn i Israel). Så sent som idag uppdagas att grovt kriminella fått lyxlägenheter av staten. Och samtidigt verkar de politiker som styr de etablerade partierna fullskaligt efterblivna. De får höga löner men kan inte fatta ett enda vettigt beslut som skulle få Sveriges samhällsutveckling på rätt köl. Istället sitter de och röstar jag till fler moskéer och böneutrop.

Ja, detta är bara ett axplock av allt som är sjukt, vridet, skruvat och skevt i konungariket Sverige och jag undrar om inte vår egen kung är bekymrad? Vad gör han, sitter han och sover och tror att allt är fantastiskt? Eller läser han Katerina Magasin och förundras över hur han eget älskade land kunde spåra ur så brutalt?

Kanske skulle Kungen faktiskt kunna leda interventionen som är till för att rädda Sverige. En intervention går till så att man samlar ihop vänner och familj och konfronterar fyllot med fakta. Det är tuff kärlek, där man ställer stenhårda krav medan man talar om den obehagliga sanningen. Jag tänker mig att Kungen skulle kunna plocka ihop ett redigt gäng riktiga kvinnor och män som alla har ryggrad och som vågar kalla en spade för en spade. Sen kommer de oanmälda till Rosenbad och kräver att Löfven, Lööf, Björklund och de andra pajasarna sätter sig på rumpan och lyssnar.

”Nu får det vara nog” ser jag framför mig hur Kungen ryter och drämmer näven i bordet. ”Skäms ni inte för vad ni gjort med landet, era inkompetenta kräk? Ett stolt, rikt och klokt land som ni gjort till en lekstuga för gängkriminella och ljugande afghaner. Ett vettigt land där ni låtit genusberusade batikhäxor dominera! Ett land ni sålt ut till främlingar och scharlataner som inte har minsta känsla för traditioner och det svenska! Ett land där krökta fega ynkryggar satt sig på alla framstående positioner, ett land av undfallande quislingar som fjäskat och lismat för att få en munsbit av de köttgrytor ni kokar för att berika er själva utan minsta tanke på ert eget folk! Hur är det möjligt, med alla anor och traditioner, med vår historia och våra segrar, att ni förfallit så? Vi, en nation som värnat varandra, som hållit ihop i svåra tider, och därmed gått ut starka och obesegrade. Vi, ett land som fött Nobel och Karl den XII:e, ett land av vikingar och Carl von Linné, ett land från vilket Celsius, Baltazar von Platen och bröderna Hult härstammar, ett rike som gett världen Carl Helge Julius Palmcrantz och han uppfinning kulsprutan, den nordiska myllan som odlat fram skalder som Vilhelm Moberg och Strindberg, och en dignitet som Elise Ottesen Jensen som så framgångsrikt predikat vikten av att skydda sig mot oönskade graviditeter! Ett land där vi värnat de våra, de gamla och de svaga, de små och de värnlösa, ett land av män och kvinnor som arbetat hårt och velat göra rätt för sig. Ett land där vi haft allemansrätt och yttrandefrihet, ett land där luften varit frisk och tallarna stått gröna!.”

Löfven börjar darra. Löff snyftar tyst.

Kungen ser bistert på den ynkliga skara han har framför sig, dessa knytblusar och kavajer, dessa ihåliga ansikten som har lekt sandlåda med landet och saboterat för miljoner människor. Han sträcker på sig och fortsätter:

”Som straff lämnar ni nu era poster med omedelbar verkan, och ni har förverkat er plats i politiken för all framtid. Ni ska interneras på ett behandlingshem där ni ska lära er veta hur. Det här är fullständigt oacceptabelt och jag måste nu ta mitt ansvar som en äkta landsfader, nu när ni falska förkunnare försöker slå landet i sank. Menlösa åttaprocentpartier som drabbats av megalomani! Vad är det för droger ni är höga på, eländiga patrask? Och socialdemokrater, som en gång haft hjärtat till vänster. Numera är ni girigbukar, iskalla profitörer, värre än de kapitalister ni en gång sa er vilja bekämpa. Pampar och översittare, ljugande maktmissbrukare! Har ni fullständigt tappat vettet? Era förfäder vänder sig i era gravar, deras tysta klagan viner likt novemberstormen från Smygehuk till Korpilombolo.

Äntligen tvingas missbrukarna bort. Äntligen erkänner de sin inkompetens, sin okunskap, sin oförmåga och sina lögner. Äntligen går kvasten på regeringskansliet, UD, myndigheter och förvaltningar och kommuner ute i landet. Äntligen börjar man rensa upp i röran av falska identiteter, öppna gränser, det flagranta slöseriet med skattemedel och de infiltratörer som försöket ta sig till den yttersta makten.

Ett missbruk är svårt att få bukt med. Men en intervention är en bra början. Låter det som en saga? Naturligtvis är det en fri fantasi. Men i en tid då mardrömmarna avlöser varandra i den svenska politiska verkligheten, är sagor medborgarnas enda tröst. En gång i tiden fick sagoberättaren Astrid Lindgren sossarna på fall. Miraklens tid måste inte vara förbi, inte ens i Sverige 2018.

*******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer