Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Därför vill allt fler svenskar inte bo granne med MENA-folk – det handlar om ren och skär överlevnadsinstinkt

av | 19 jul, 2020 | Migrationspolitik

Lästid: 6 minuter

Tycker du att bilderna på blodiga och sönderslagna kvinnoansikten känns obehagliga och otäcka? Tyvärr lär du få vänja dig vid att allt fler sådana bilder och vittnesmål kommer att dyka upp i dina flöden på sociala medier, i fria medier men även i de medier som kallas för mainstream. Anledningen är etniska konflikter som nu eskalerar mellan den så kallade mångkulturen och den svenska ursprungsbefolkningen, till vilken även tidigare generationers skötsamma invandrare kan räknas. Nyligen publicerades en undersökning där en av fem svenskar sa sig inte vilja ha personer från MENA, dvs Mellanöstern och Afrika, till grannar. När en privatperson gjorde en liknande undersökning på Twitter blev resultatet att 90% inte ville bo granne med människor från diametralt motsatta kulturer. En av anledningarna är just det som kvinnorna på fotot drabbats av. De har fått stryk enkom för att de är svenska kvinnor, som inte klär sig i slöja. Detta i sitt eget land, Sverige – år 2020. Samtidigt står politikerna lamslagna inför sönderfallet av samhället, där våldet kommit att spela en alltmer central roll som resultat av kravlöshet och vurm för mångkultur, även om den är såväl våldsam som destruktiv för vårt svenska samhälle.

Ebba Åkerlund, 12 år, på Drottninggatan. Amanda i Vetlanda. Helga i Norsjö. Kjäll i Gislaved. Wilma Andersson i Uddevalla. Tommie Lindh i Härnösand. Carola och Emil på IKEA. Listan på svenskar som fallit offer för det mångkulturella, ibland hedersrelaterade våldet, blir allt längre. De offer som är namnlösa, de som fått sitt liv sargat, sina kroppar missbrukade, sina familjer söndertrasade, är mångfalt fler. Inte bara enstaka individer utsätts. Hela orter präglas numera av våld, uppgörelser, hot, brutalitet, och en tystnad och uppgivenhet som sprider sig. Nu senast stoppades busstrafiken i Kiruna då afghanska män hedersmördade en annan afghan på en buss. ”Isolerad händelse” enligt polisen. Absolut, ja. Men vem vill befinna sig i närheten då knivmord sker i samhället?

Enligt en Novusundersökning från stiftelsen The Global Village, vilka också arrangerar Järvaveckan i Stockholm, visar att mer än 20 procent av svenskarna ser negativt på att ha en granne från Afrika, Mellanöstern eller med muslimsk bakgrund. Stiftelsens VD Ahmed Abdirahman säger att det nödvändigtvis inte handlar om rasism, men att fördomarna kan försvåra integrationen. Abdirahman säger inte mycket om individer som kommer till Sverige och som vägrar att ta seden dit de kommer. Som vägrar respektera sitt nya hemland, som istället kräver att Sverige ska anpassa sig efter dem, ofta med starkt radikaliserade, religiösa förtecken. Och han får som vanligt inga frågor från de kuvade mainstreamjournalisterna, som likt strykrädda hundar viker in svansen mellan benen när frågorna växer som kulörta flodhästar i vardagsrummet. Jättestora, uppblåsta flodhästar med burka, vars tår är så ömma att det kan bli hets mot folkgrupp om man bara vågar tänka en tanke som strider mot värdegrunden som påbjuder underkastelse gentemot den islamisering vi ser pågå i dagens naiva, aningslösa Sverige.

Analyserna lyser som vanligt med sin frånvaro när denna undersökning om svenskas boendepreferenser når mainstreammedierna. Däremot har vi flera billiga och korkade (kanske till och med illvilliga) tolkningar av svenska människors påstådda ”rasism”. Krönikören Lotta Ilona Häyrynen kallar en av fem svenskar ”usla grannar”. Jag gissar att Lotta Ilona Häyrynen själv inte bor i ett klanstyrt utanförskapsområde där hon får stryk när hon är på väg hem på kvällen. Lotta Ilona Häyrynen är kanske inte van vid att bli kallad hora och våldtagen för att hon inte går klädd i slöja eller heltäckande tygtält. Så här skriver Häyrynen:

De senaste åren har frågan om strukturell rasism fullständigt försvunnit från debatten. Segregationen, alltså integrationens motsats, ses i stället allt oftare som invandrares eget fel och ansvar.

 Den så kallade integrationsskulden tar aldrig hänsyn till svenska attityder – i stället menar man att nyanlända har svårt att få arbeten och jobb eftersom de helt enkelt är för många, alltså måste migrationen strypas, skriver Häyrynen i Aftonbladet.

Jag vill säga följande:

Det finns ingen ”integrationsskuld”. Svenskar och skötsamma invandrare behöver aldrig ”integreras” i barbariska sedvänjor som kvinnoförtryck, hat mot homosexuella och religiösa minoriteter. Vi behöver inte lära oss ”om islam”. Vi behöver inte lämna ifrån oss en milimeter av vårt lands frihet och demokratiska principer till individer som spottar på landet som välkomnar dem med öppna armar och ger dem bidrag, bostäder, körkort, gratis vård och alla andra fördelar de borde vara evigt tacksamma för.

Det finns giltiga anledningar till att de flesta svenskar och skötsamma invandrare inte vill bo granne med människor som beter sig illa – något som tyvärr de senaste åren blivit allt mer klart är ett problem för en hel del nykomlingar från just Mellanöstern och Afrika. Nej, inte alla, men tillräckligt många för att ryktet ska färga av sig på dessa grupper. För hur vet man, vem som är trevlig, och vem som bär en kniv innanför jackan?

Jag får regelbundet mail från människor som vittnar om baksidorna med den ”mångkultur” man säger sig inte vilja bo granne med.

Det är allt från småbarn som kallar vuxna för ”hora” och skriker att de ska ”kn*lla din mamma”, och när den vuxna personen säger ifrån blir den hotad av barnens släktingar.

Det är unga som blir rånade och utpressade.

Det är afghanska män som säljer knark och som slåss med somalier om ”territorier”, något som i mainstreammedierna brukar beskriva som ”stök” mellan ”grupperingar”.

Det är unga svenskar som blir oprovocerat attackerade av invandrargäng (aldrig ensamm individer, utan alltid flera tuffa grabbar i grupp!) bara för att de ”ser svenska ut”.

Det är stötsamma arbetande individer som ser sina bilar brinna upp.

Det är pensionärer som inte kan få spela sitt bingo i fred för att de hotas och attackeras av minderåriga.

Det är djur som plågas, torteras och dödas. Hundar, katter, kaniner, igelkottar, änder, svanar, får och lamm, hästar, kor…

Det är krav på särlagsstiftning och böneutrop.

Det är mobbing i skolan där muslimska barn attackerar svenska för att de äter fläsk.

Det är flickor som måste täcka sin kropp i tyg för att inte väcka vuxna mäns sexuella begär.

Det är rån av gamla.

Det är ligor som mördar och våldtar.

Det är smutsiga tvättstugor, trasiga gathus, sopor som svämmar över.

Det är vandaliseringar.

Det är skolbränder och klotter på kyrkor.

Det är skyltar på arabiska i SVERIGE.

Det är IS-terrorister som går som fria människor på våra gator.

Det är badplatser dit hundägare inte kan gå för de får veta att de är orena.

Det är grabbgäng som hotar med våldtäkt och avrättning när de blir tillsagda att dämpa sig på allmän plats.

Det är granater i villaträdgårdar och villaägare som rånas i hemmet av beväpnade män.

Det är hedersvåld, mord, vedergällningar.

Det är skottlossningar och rena avrättningar.

Det är rädsla och oro.

Det är shariapoliser som tränger undan svenskar och skötsamma invandrare.

Det är aggressioner, rasism, hot, hat, övergrepp och dominans.

Det är inbördes grova konflikter mellan klaner och familjer där man inte drar sig för att använda våld. De skötsamma vill inte gå emellan. De skötsamma vill inte bli indragna. De vill inte få ögat bortskjutet, barnvagnen stulen, källarförrådet uppbrutet, sin familj hotad till livet.

Det är orättvisor i form av att samhället gynnar dem som aldrig arbetar för samhällets bästa.

Där har ni facit på varför allt fler svenskar och skötsamma invandrare inte vill bo granne med ekonomiska migranter och radikaliserade islamister från Afrika och Mellanöstern. Det handlar inte om ”rasism” som fisförnäma krönikörer långt från alla dessa konflikter vill göra gällande. Det handlar om ren och skär överlevnadsinstinkt.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer