Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Därför ödeläggs Sverige: ”Destruktiv invandringspolitik gynnar överklassen”

av | 7 feb, 2018 | Debatt

Lästid: 9 minuter

I senaste debattinlägget på Katerina Magasin ställer Eva-Lisa Dezmin frågan: ”Varför ödelägger regeringen Sverige?” Svaret är enkelt och komplext på en och samma gång, enligt Youtube-profilen ”Arga Blatten”. Enligt hans analys är den nu förda invandringspolitiken gynnsam för samhällets välbeställda, till exempel politikerna själva, bankerna samt inte minst landets asyladvokater med Anne Ramberg i spetsen. Samtidigt förråder man härmed dem som har det sämst, en arbetarklass som består av både svenskar och invandrare. ”När vi väljer att inte tala  om orättvisor gynnar vi bara de som försöker bekosta vår undergång”, skriver han.

Utanförskapsområden är sosseområden. Vänstern tjänar på massinvandringen då det är en import av valboskap. Ifall man tittar på valresultaten i diverse utanförskapsområden röstar en överväldigande majoritet på Socialdemokraterna.

http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/valdistrikt/14/80/7011/index.html
http://politikfakta.se/2017/09/socialdemokraternas-starkaste-fasten-ar-no-go-zoner/Socialdemokraterna har goda skäl att glädjas när antalet ”utsatta områden” ökar, då det samtidigt innebär en ökning av antalet socialdemokratiska sådana. Ghettona är vänsterns starkaste fästen, och vi pratar alltså hundratusentals väljare här. Det är också av denna anledning som vänstern inte vill kritisera Islam. Varför stöta sig med sina starkaste anhängare? Trots allt är det absurt hur en ideologi, vars ledmotto brukade vara ”religion är folkets opium”, inte ens vågar beskriva shariapoliser som ett resultat av religion. Istället skyller man på privatiseringar. https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/iskallt-kvinnosvek-av-vansterpartiet/ 

Är allt detta medvetet? Enligt min erfarenhet av världen är det oerhört sällsynt att människor gör dåliga saker med flit. Man ska aldrig underskatta bristen på självdistans. Det är fullt möjligt att förespråka något dåligt för att det gynnar din egen plånbok, helt omedveten om dina egna motiv. Självbedrägeri är en av de vanligaste synderna vår art möter.

Det ligger i den marxistiska ideologins natur, att socialismen kräver en underklass. Annars fungerar inte problemformuleringen om klasskampen. Ifall det inte finns en underklass får man helt enkelt importera en, så att man kan fortsätta hävda att förtryck sker på klassnivå. För utan några utanförskapsområden och en importerad underklass, vem skulle vilja rösta på vänstern och deras löften om eviga socialbidrag? Nuförtiden är det socialdemokraterna som driver lönedumpningen, nästan som att man vill göra folk fattigare.

https://nyheteridag.se/lo-oppnar-for-lonedumpning-invandrare-stalls-mot-svenskar/

Vänstern befinner sig i en kris då den är omodern. Deras politiska analyser är föråldrade. Kapitalismen är långt ifrån perfekt men den har gjort så vi fått bättre levnadsstandard i västvärlden, mer än något socialistland lyckats göra. Så vänstern behövs inte längre, och det ser man i statistiken. Över hela Europa förlorar socialdemokratiska partier röster. Media tystar ner det, men trenden för socialdemokratin ser inte bra ut. Valresultat i både Belgien och Frankrike visar hur partierna krymps till meningslöshet.

Arbetarklassen vänder sig istället till nationalisterna. Inte konstigt, då välfärdsstaten är ett nationalistisk koncept, ett slags samhällskontrakt som bara kan fungera inom nationens gränser.

Man kan inte gå till val på att avskaffa välfärden. Fredrik Reinfeldts ursinningslösa hat mot välfärdsstaten är väldokumenterad i hans bok ”Det sovande folket”, där vi kan finna spännande citat som ”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.”
https://petterssonorg.files.wordpress.com/2013/08/det-sovande-folket.pdf

Det är möjligt att ändra åsikt, även som politiker. Men i så fall gör man upp med sitt förflutna och förklarar varför och hur man förändrats med åren. Reinfeldt vill dock låtsas att boken aldrig har skrivits. Det finns därför inga skäl att tro att hans åsikter ändrats nämnvärt sedan den skrevs. Liknande tankegångar går att finna även hos andra moderater, som före detta partiledaren Anna Kinberg Bartra. 2001 skrev hon en motion ihop med fem andra moderater där följande tanke uttrycks: ”Tyvärr är den svenska välfärdsstaten inte anpassad och designad för global ekonomi och fri rörlighet.”
http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/fri-invandring_GP02Sf333

Högern bär på en genuin tro att välfärdsstaten förstör människors liv, genom att försätta dem i bidragsberoende och blockera deras potential som fria företagare. Därför vill de krossa välfärdsstaten genom att överbelasta den, övertygade om att detta kommer skapa en bättre värld. Fråga vilken seriös ekonom som helst och de kommer intyga att man måste välja mellan massinvandring och välfärdsstat. Det går inte att få båda.
https://gotiskaklubben.wordpress.com/2013/10/29/assar-lindbeck-valfardsstaten-gar-omkull-av-fri-invandring/

Det är dock ganska svårt att gå till val på att avskaffa välfärdsstaten. Men det är helt möjligt att vinna val på godhetsklichéer som ”öppna era hjärtan”. Så man överbelastar samtliga statliga faciliteter tills de kollapsar och därefter kan man påvisa att endast privata lösningar fungerar. Speciellt lustigt blir det när högern går i spetsen för privatiseringar samtidigt som man tjänar miljoner på flyktingsituationen (i skattepengar) genom att driva egna välfärdsbolag. T.ex. Göran Hägglund från Kristdemokraterna och Filippa Reinfeldt från Moderaterna.
http://www.proletaren.se/inrikes-socialt/de-parasiterar-pa-flyktingkrisen

Det man gör är alltså att ösa in folk i snabbare takt än vad man kan hantera. Därigenom banar man väg för avregleringar och privata företag. Svensk invandringspolitik är ett förräderi mot arbetarklassen. Dagens invandringspolitik gynnar främst överklassen. Befolkningsökning = ökad efterfrågan = högre vinster = en befolkning som inte har råd att ställa krav på sitt samhälle. Brist på bostäder håller uppe priserna på fastigheter och hyror, till och med när det handlar om ett mögligt råtthål till etta. Dessutom är fastighetsägare överrepresenterade som politiker. Minst 50% av alla partiers kandidater 2010 ägde fastigheter, och fastigheter ökar i värde i och med att befolkningen växer. Vare sig det är medvetet eller ej har politiker ett ekonomiskt incitament till invandring. https://www.svd.se/flest-fastighetsagare-hos-folkpartiet

Brist på jobb skapar även konkurrens och en befolkning som är redo att acceptera sämre arbetsvillkor. Ju fler arbetslösa som söker samma jobb, desto lägre löner blir de villiga att acceptera. Inom högerideologin är detta knappast något dåligt då lågavlönade jobb helt enkelt anses vara ett nödvändigt ont, för att skaffa jobberfarenhet och bygga karaktär.

Men ta bara en sådan sak som arbetslösheten i sig. Både socialdemokraternas och alliansens slogan är mer eller mindre ”jalla jalla jobb åt alla”, men samtidigt accepterar de en ekonomisk formel som säger att hundratusentals människor måste gå utan jobb. Så kallad jämviktsarbetslöshet.
Regeringen vill helst ha en arbetslöshet på 7% för att kunna hålla inflationen nere, så när man importerar lågutbildade flyktingar som kommer dröja 7 år för sin entré på arbetsmarknaden är det knappast negativt. Alla ni som är arbetslösa, ni behöver inte må dåligt, ni är faktiskt anställda av regeringen som deflationsingenjörer. Ni vet bara inte om det.
Privata banker tjänar enormt på skuldsättningen som bostadsmarknaden orsakar. 2017 var storbankernas vinst på låneräntan 90 miljarder. https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/1QxqM/svenskarnas-bolan-goder-storbankerna

Asylbranschen är även oerhört lukrativ för advokater, vi snackar miljontals kronor i ersättning, så det är inte konstigt att Anne Ramberg säger åt svenskar att ”ge upp sin välfärd”. Det tjänar hon enormt mycket på i egen ficka. https://ledarsidorna.se/2016/09/asylmalen-en-guldgruva-for-advokater/

Man hade också kunnat tycka det är udda att så många politiker blir belönade med jobb inom näringslivet, efter sin så kallade tjänstgöring till samhället. Detta både från höger och vänster. Om man inte visste bättre hade man ju kunnat misstänka att privata banker och företag påverkar politiken genom att belöna politiker med toppjobb.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20258783.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14762788.ab
http://www.bt.se/ledare/suhonen-shekarabis-sanering-utmarkt-mot-korruption/
http://www.svd.se/har-ar-politikerna-som-gick-till-naringslivet#sida-1
http://nyheteridag.se/reinfeldts-regering-gjorde-affarer-med-den-amerikanska-storbank-som-nu-har-anstallt-honom/

De som gynnats mest av den ansvarslösa invandringspolitiken som förts de senaste åren är den finansiella eliten. Befolkningsökning gynnar företag, bankirer och myndigheter. Stor efterfrågan har stor effekt på löner, krav, fastighetspriser. De som gynnas av detta är helt enkelt de som har makten och pengarna. Invandrare, vare sig de är legala, illegala eller flyktingar blir nya slavar man kan skuldsätta, nya konsumenter, och ett verktyg att öka klassklyftorna. Allt snack om att ”öppna era hjärtan” är en ridå, för det som sker i praktiken är att man får perfekt läge att argumentera för lönedumpning, skapa en friare marknad, och en bostadsmarknad som går upp när befolkningen ökar i snabb takt.

Det är märkligt för mig att folk bara ser SD som det stora hotet mot Sveriges framtid. Det är inte SD som suttit vid makten de senaste åren. Det är inte SD som ökat antalet utanförskapsområden, bilbränder och våldtäkter. Jag kan bara önska att folk tänkte lika kritiskt om alla politiska partier, som de tänker om SD!

Nya Världsordningen och Bilderberggruppen – ska man verkligen köpa konspirationsteorier? David Rockefeller skrev i sin självbiografi Memoirs: https://www.amazon.com/Memoirs-Rockefeller-David-ebook/dp/B004G606FI

”Vissa tror till och med att vi är en del i en hemlig sammansvärjning som arbetar mot USA:s bästa, genom att karaktärisera mig och min familj som ’internationalister’ och för att konspirera med andra över hela världen i syfte att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur – en värld, om du så vill kalla det. Om detta är anklagelserna, då är jag skyldig, och stolt över det.”

Det är lustigt hur Bilderberggruppen kategoriseras som en konspirationsteori, trots att det är en registrerad organisation med sin egen hemsida. På denna kan man till och med läsa vilka som är gäster på deras årliga möten: http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html Här möts de rikaste och mäktigaste människorna i världen. Stefan Löfven närvarade innan han blev statsminister, detsamma med Fredrik Reinfeldt. Annie Lööf var med på senaste mötet då gruppen ser potential i henne som maktspelare. Vad alla dessa har gemensamt är globalismen och mångkulturen. https://www.vn.se/article/ser-loof-som-en-potentiell-maktspelare/

Om Hollywoods största kändisar hade samlats ihop en helg, på ett och samma hotell, för att hålla ett privat möte där journalister vore förbjudna att närvara, nog hade folk blivit misstänksamma, och fantasin hade börjat flöda, och de hade börjat undra vad det var som pågick. Men när det gäller världens mest inflytelserika människor, då är man helt plötsligt paranoid ifall man börjar undra? Något förenklat kan man sammanfatta Bilderberg som ett globalistisk elitsällskap som verkar för att internationell handel ska överordnas nationalstater. Ett exempel på detta är TTIP, det stora frihandelsavtalet mellan EU och USA. TTIP innebär bland annat att företag ska ha rätt att kunna överklaga till en överstatlig domstol om deras vinstintressen är i fara. Exempelvis skulle ett energibolag kunna stämma svenska staten om våra miljölagar minskar bolagets vinst. Ett annat exempel är fri invandring från tredje världen till EU. Global lönedumpning och social nedmontering påskyndas av en importerad underklass som försvagar fackens makt, ökar konkurrensen om jobben och leder till fler låglönejobb. Med andra ord: Det finns ingen konspiration. Bara hederlig gammal ”crony capitalism”.
http://www.morpheusblogg.se/2015/10/11/bilderberggruppen-och-de-som-styr-varlden/

En huvudfigur inom Bilderberggruppen är Peter Sutherland, som bland annat klagat på att Europeiska länder är alldeles för vita. Denna man är alltså utsedd till FN:s migrationschef.
http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Liknande tankebanor går att finna hos före detta vicepresident för USA, Joe Biden, som glädjes över att vita kommer bli en minoritet i USA inom ett antal årtionden.
https://www.youtube.com/watch?v=lBTDcKkErPM

Sen får vi inte glömma Angela Merkel, vars favoritbok är ”Visions for 2050”. På sidan 179 i denna bok förutspås det att begreppet ”utländsk bakgrund” inte längre kommer existera i framtiden, då alla kommer vara så genetiskt blandade att alla kan räknas ha invandrarbakgrund.
https://archive.org/details/youtube-PSPTGTpzbiI
https://www.nachhaltigkeitsrat.de/fileadmin/_migrated/media/RNE_Visionen_2050_Band_2_texte_Nr_38_Juni_2011.pdf

Kärlek i all ära, uppenbarligen bryr jag mig inte om ett romantiskt par råkar vara rasblandat. Men det finns något patologiskt och sjukt i att försöka utrota etniciteter på det sättet som vissa världsledare tänkt sig. Frågan är dock: Är detta medveten ondska? Jag tror inte det. Jag misstänker att förtexten till dessa sinnessjuka anti-vita, rasistiska värderingar är en slags tanke att ifall det inte finns kulturer, så kommer det inte finnas kulturkrockar. Om alla är rasblandade, så att säga, kan det inte finnas rasism. Utan skillnader i religion, hudfärg, traditioner och etnisk bakgrund kommer det existera fred bland människor. Det är ädla målsättningar dessa politiker har. Men knappast hållbara i längden. Tolerans är inte när alla ser likadana ut. Tolerans är när vi kan tolerera de människor som är annorlunda från oss.

Globalismen är en korrupt kapitalism förklädd som fred, kärlek och förståelse. Tänk John Lennon. En värld utan gränser är också en värld utan marknadsregleringar, där människor blivit reducerade till konsumenter. Eftersom ledande figurerar i princip vill avskaffa etnicitet och kultur så är det enda som kvarstår att definiera sig själv utifrån sin plånbok. Globalisering eftersträvar centralisering av makt, bort från folkets händer och in i den mäktiga internationalen. Inte för att de är onda, och inte för att de hatar människor. Utan för att de själva genuint tror på att de gör det som är bäst för världen. Det är därför David Rockefeller skröt i citatet jag nämnde innan.

När jag var yngre hade jag en tendens att köpa konspirationsteorier. Det kändes som att så mycket ont händer i världen att det måste vara koordinerat från något håll. Men jag har tvingats att inse att sanningen är obehagligare än så. Sanningen är att ingen styr någonting. Även att det må finnas mäktiga individer i världen finns det också mäktiga individer som står i motsats. Tänk Trump. Och för varje mainstreammedia som leker nyttiga idioter åt makten finns det alternativa medier som gör motsatsen.

Folket som litar på politikerna har precis lika mycket makt som politikerna som lurar folket. Det finns privata aktörer på alla håll och kanter som försöker påverka världen till sin fördel, och det är helt enkelt orimligt att tro att världens öde skulle kunna vila i några fåtal människors händer. Det vilar lika mycket i våra egna. Men när vi väljer att inte tala om orättvisor gynnar vi bara dem som försöker bekosta vår undergång. Jag tror inte att Sverige är en koordinerad katastrof. Jag tror Sverige är en blandning av 70% lata medborgare, 1% psykopater, 23% naiva politiker som aldrig träffat en kaosblatte, och 6% hipsters. Och vi är alla så pass isolerade i våra nätbubblor, med vårt fulstämplande av varandra, att vi aldrig kan komma samman på riktigt för att mötas.

 

ARGA BLATTEN

*******

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto SE-Banken 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnummer). Har även skaffat crowdfundingtjänsten Patreon och finns här: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste barnboken ”Så bråkar man och så blir man sams”, utgiven på Lava Förlag, finns att köpa här.

Senaste småbarnsboken, ”Ingrid och Ivar på badhuset”, utgiven på Bonnier Carlsen, finns att köpa här.

Senaste romanen, den 10:e delen i romanserien om Cecilia Lund – Vapendragerskan – finns att köpa här. Vapendragerskan är utgiven på mitt eget förlag Palm Publishing, som jag valde att starta när Piratförlaget – där jag tidigare gett ut mina vuxenböcker – vände mig ryggen då jag berättade sanningen om samhällsutvecklingen i Sverige.

Min kommande bok heter ”Bilden av Sverige” och kommer ut 28/2 2018. Jag hoppas den ska välta kioskerna, så förboka den gärna på Bokus! Tack på förhand.

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer