Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Därför är det bra att rösta på ett nytt, hungrigt parti i höst!

av | 5 apr, 2018 | Uncategorized, Samhälle

Lästid: 3 minuter

De sista månaderna har jag allt oftare hört argumentet ”en röst på ett litet parti är en bortslösad röst”. Jag vill bestämt hävda att dylika resonemang är ytterst kontraproduktiva. Tvärtom kan en röst på ett oprövat och hungrigt parti vara din bästa investering. Det ökar chansen för att nykomlingar kommer in i matchen, in i Riksdagen, och att de gamla trötta, extremistiska partierna åker ut. Till exempel hoppas jag vi äntligen blir kvitt den svidande hemorrojden Miljöpartiet Islamisterna – som bör städas bort en gång för alla.

Jo, små partier gör visst skillnad. Jag ska uppehålla mig vid just Miljöpartiet, det lilla partiet som haft ohyggligt stor makt och som orsakat Sverige kanske irreparabel skada med sin fullständigt sinnessjuka politik. Kulturminister Bah Kuhnke är miljöpartist och mer verklighetsavskärmad individ får man leta efter. Bland annat har hon lierat sig med censurnätverket Jagärhär, som fullkomligt saboterat ett vuxet debattklimat i Sverige. Och den inkompetente Gustav Fridolin ska vi inte tala om. Samt Isabella Lövin… Svensk sjukvård går på knäna men Lövin tycker vi ska betala utländska kvinnors aborter? För att bara nämna ett tossigt utspel som MP svängt sig med på sistone. Syns i medierna gör de som om de hade 50% av rösterna och egen majoritet. Liten mygga kan också bitas bra, som det heter. Sällan har så få människor haft ett så förödande uselt inflytande. Miljöpartiet Islamisterna är en veritabel farsot. Men några 50% har de verkligen inte, snarare har de åkt under spärren och nu är det blott ynka 10 000 (för många ändå, om du frågar mig) som är medlemmar i de så kallade gröna. Ändå fortsätter de i minst ett halvår till vara en svidande, blödande hemorrojd i rumpan på samhällskroppen. Hela organismen vrider sig av smärta, men den ömma bölden syns inte med blotta ögat. Däremot förlamar den och skadar och ingen kan tänka klart medan den är aktiv.

Eller Fi. Ett litet sketet parti som på kommunnivå och lite här och där är som en ond metastas. Inte särskilt många procent har de galna låtsasfeministerna, men nog förstör de och förpestar debatten med sina dumheter och sitt orealistiska trams. Några verkar lägga sin röst på deras fria fantasier. Det är obegripligt, men desto värre sant.

Sen har vi Liberalerna. Man förstår inte riktigt vad de är till för, men uppenbart lever och frodas de. För min del får de gärna bytas ut mot några andra, verkliga liberaler, och inte bara illa förklädda sossar. För att inte tala om Centern! Också de fullt infiltrerade av islamister och märkliga aktivister. Ett parti som är skadligt för Sverige.

Det behövs med andra ord en grundlig storstädning på den politiska scenen. Jag anser att nya krafter bör få en chans i september 2018. Alla är vi barn i början, heter det, och nya initiativ kanske fortfarande befinner sig på blöjstadiet, men de kan växa fort. Det är med folkets hjälp, bara så, en förändring kan ske. Därför ska du se till att få in dem du gillar bakom spakarna! Sverige har massa problem, och därför behövs det moget, ansvarsfullt, handlingskraftigt styre som också vågar fatta obekväma beslut. Det måste bli slut på slöseri med pengar, slut på feghet, slut på flum. Småpartier är inte så pretentiösa, de är öppna för nya samarbeten och struntar i politisk prestige. Släpp sargen och lägg din röst för det ditt hjärta tror på. Liten i dag – stor i morgon. Våga!

Jag ska hålla din hand.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer