Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Danska gränskontroller mot Sverige är ett kvitto på Löfvenregimens politiska misslyckande

av | 10 okt, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 3 minuter

Det är utmärkt att Danmark från den 12 november inför gränskontroll mot Sverige. Det är det bästa som kan hända vårt dysfuntionella land där politiker och beslutsfattare tappat kontrollen över kriminaliteten. För ja, det är skjutningarna och bombdåden i Danmark, som är kopplade till gärningsmän hemmahörande i Sverige (jag vägrar skriva ”svenskar” då detta i princip 100%-igt rör sig om kriminella invandrare) som nu får nu danska politiker att agera. ”Vi ser utvecklingen i Sverige och vill inte att det ska sprida sig till Danmark”, sa justitieministern Nick Hækkerup på en pressträff i dag torsdagen den 10:e oktober. Gränskontrollerna kan betraktas som en början på omvärldens intervention mot Sverige.

Jag brukar jämföra Sverige med en alkoholist, som en far eller en make i den skandinaviska familjen. Och så här fungerar det i alkoholistfamiljer, när få saker biter på missbrukaren, kan den övriga familjens agerande göra det. Som att alla vänder honom ryggen, att man börjar gå i anhörigterapi, eller att man gör en intervention, det vill säga samlas och konfronterar alkisen med vad man ser, känner och tänker om honom. Nu har en av den skandinaviska familjens medlemmar, Danmark, agerat. Det blir gränskontroller, vilket givetvis är ett jättekvitto på att Sverige inte fungerar som det ska, att våra politiker misslyckats totalt att stävja våldet och den explosiva kriminaliteten i vårt plågade land.

Sverige har idag redan en gränskontroll mot Danmark, men inte för att den ”danska kriminaliteten” är så hotande för Sverige, utan för att många asylsökande kommer den vägen. Danmarks nya gränskontroll beror helt och hållet på den kriminalitet som grasserar i Sverige.

Det går att ljuga för det naiva svenska folket, det går att gömma sig bakom påhitt att rapporteringen om Sveriges tillstånd egentligen bara är högerextrem propaganda som skapas av ”Putins trollfabriker”, det går att anklaga systemkritiker för främlingsfientlighet och rasism, men det går inte att spela samma spel för omvärlden. Danmark är ett nyktert land som värnar sina medborgare och som försöker vidta åtgärder mot importerad kriminalitet. Man kallar en spade för en spade och har probleminsikt, och ett av problemen är det förslappade grannlandet Sverige.

Detta är ett historiskt misslyckande för Sveriges politiker, ett kvitto på den sämsta regering Sverige någonsin haft, Stefan Löfven-regimen, med Morgan Johansson som inkomptetent höna vid sin sida. Nu väntar vi på att Norge och Finland följer efter Danmarks exempel och inför gränskontroll mot Sverige de med. För även dessa skandinaviska släktingar har berikats med ”svensk” kriminalitet, till exempel mordet i Oslo utfört av ”svenske” Makaveli Lindén.

Läs mer om gränskontrollen:

https://www.expressen.se/kvallsposten/forslaget-danmark-infor-granskontroll-fran-sverige/

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer