Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Censuren i Sverige tilltar: Swebbteve har raderats permanent från YouTube

av | 23 dec, 2020 | Yttrandefrihet

Lästid: 4 minuter

Hej kära vänner som följer och stöttar fria medier! Det är med tungt – och ilsket! – hjärta jag har den tråkiga nyheten att meddela att Swebb-teves hela kanal idag raderats av YouTube. I Polen ska det nu bli olagligt för mediejättarna att ta bort och deplatformera ”misshagliga” åsikter på sociala medier. Så icke i ”det demokatiska” Sverige. Här är det fritt fram att stänga ner systemkritiska röster precis som det passar. Nästan så att det är mer regel än undantag att systemkritiker tystas. Och när nya icke-regimtrogna medier drar igång, som nu senast Bulletin, då går vänstern ut och ska ”göra motstånd” för att krossa upproret (enligt egen utsago). Därför är det extra viktigt att du nu visar ditt stöd för fria medier.

Swebb-teve fick inte ens en varning eller meddelande om nerstängningen. En antydan om att vi låg illa till kom för några veckor sedan efter att jag och Lennart sänt vår talkshow ”Matti och Katti” där i synnerhet jag inte höll ”god ton” (god ton kommer bli Sveriges undergång, märk mina ord!) och yppade något slags utpekande av vissa biologiska arter (mångfald) såsom möligen skyldiga till stickskador meddelst vassa föremål på offentliga platser (gratis julrebus för dig som är fiffig!)

Jo, jag raljerar, men egentligen är det inte ett dugg roligt. Det är förbannat hemskt och sorgligt. Vi skulle egentligen sänt årets sista ”Matti och Katti” idag men så blev det inte, jag gissar att YouTube tog det säkra för det osäkra och gav oss en för tidig julklapp i form av total eliminering…

Men vi finns ändå. Gå in på https://beta.swebbtv.se/ och se det härliga programmet, och alla andra bra ärliga program där istället! Tex gårdagens Ring SwebbTV.

Och glöm inte att stötta fri medier! Er information i tider av lögn.

Swebben stöttar ni via deras kanal.

Mig och Katerina Magasin får ni gärna ge en julgåva på swish 0733289122 eller bli Patreon på patreon.com/katjanouch.

Jag tackar er för förtroendet. Jag kommer aldrig bli en snäll flicka med len mun, underdånig mot makthavarna. Jag vill inte ha det man falskt kallar för ”mångfald” där bara vänsteråsikter och jolmig så kallad liberalism anses vara rumsrent och korrekt. Jag är kanske inte en kvinna för finsalongerna, men det gör inget för jag trivs ändå inte där. Jag föredrar att prata för folket. Det är där mitt hjärta hör hemma. Ta hand om er nu, God Jul och tack för allt stöd. Jag älskar er alla.?❤️

https://beta.swebbtv.se/

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Donera med MediaLike

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer