Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Carolas Jimmie-moment – långsamt vaknar allt fler kändisar

av | 8 apr, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 3 minuter

Fortfarande blir det rubriker när en kändis säger något självklart. Som om det vore en sensation. Nu senast är det Peter Dalle som blivit intervjuad hos Joakim Lamotte och kritiserar public service för att vara hjälplöst fast i pk-träsket. Dessutom har hela Sveriges sångfågel Carola ”kommit ut” som en individ som ser det uppenbara och vågar säga det högt, nämligen att Sveriges psykotiska massinvandring havererat och att mångkulturalismen inte fungerar. Carola är kristen och jag förstår att hon är bekymrad när Sveriges politiker öppnat dörrarna på vid gavel för aggressiva ideologier som avskyr kristna och som kräver underkastelse av svenskarna, samtidigt som svenskarnas skattepengar missbrukas å det grövsta för att dessa människor aldrig behöver lyfta ett finger för att försörja sig själva. Kritikerna säger att Carola är en av de kändisar som bidragit till att samhällsutvecklingen gått åt helvete med sitt snack om värdegrund, men jag tycker det är bättre att hon nu reagerar än att hon fortsätter hålla tyst.

Vi är många som med förfäran ser på hur medierna fortsätter att ljuga och hur många kända individer fortsätter spela med i charaden om att allt är frid och fröjd i Sverige och att de som säger ifrån är ”rasister”. Därför är det uppfriskande att se några stora namn gå emot strömmen, trots att deras ärlighet och uttalanden kommer väldigt sent, kanske för sent. Carolas reflektioner i en intervju i Svenska Dagbladet, som sedan fångats upp av Expressen som om det hon sa är anmärkningsvärt (man anar att Expressens journalist försöker skapa ett drev mot Carola) är en helt logisk analys av läget. Det vore märkligare om hon inte kände som hör gör. Det vore en större sensation om hon tvärtom sa att hon är nöjd med samhällsutvecklingen, att Sverige aldrig varit tryggare och att folks oro över våldsspiralen bara är en ”påverkansoperation” med syfte att destabilisera Sverige.

Jag är säker på att Sveriges problem kanske aldrig växt sig så stora om inte de förljugna mainstreammedierna med public service i spetsen, i samarbete med skenheliga kändisar och ”experter” som får betalt för att upprätthålla en falsk bild av det svenska tillståndet upprätthållit åsiktskorridoren där de som ifrågasatt massinvandringen och den slappa synen på kriminalitet och slöseriet med våra skattepengar stämplats som främlingsfientliga och deplatformerats.

Sanningen är att de flesta svenska kändisar faktiskt tycker som Carola, fast de inte säger det högt. De, och resten av svenska folket vill inte ha okontrollerad massinvandring och en hastig utbredning av islam i Sverige. Ingen av oss vill ha förslummade shariaghetton där svensk lag upphört att gälla, knark som flödar in över gränserna, att vara ett land som toppar våldtäktsstatistiken. Vi vill inte ha begränsad yttrandefrihet för att svenska politiker tagit in så många muslimer att de i princip startar inbördeskrig när en koran bränns. Vi vill inte vara värst när det kommer till ständiga skjutningar, åldringsrån och myndigheter som infiltreras av kriminella klaner.

Absolut att Carola är sent ute, men bättre sent än aldrig! Vi behöver fler kändisar som säger det självklara. Som pekar på det uppenbara. Om fiskstimmet ska vända krävs att fler kända röster öppet och tydligt säger ifrån. Så funkar Sverige. Så kallade ”kontroversiella” åsikter, det vill säga sunt förnuft, måste bli mainstream. Först då kanske Åsiktskorridoren krossas för gott. Vi har en lång väg att gå, men Carolas ärliga ord är ett steg i rätt riktning.
*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer