Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

BREAKING: Spikprotein i Covidvaccin orsakar allvarliga skador – dödlighet för vaccinerade är högre än för ovaccinerade

av | 29 jun, 2023 | Covidinjektioner, Hälsa

Lästid: 2 minuter

Via Läkaruppropets Twitterkonto hittar jag idag en ny faktagranskad (peer-reviewed) medicinsk artikel som visar att dödligheten är högre för vaccinerade än ovaccinerade. Fem forskare slår fast i den medicinska tidskriften ”Journal of Vaccines & Vaccination” om covidvaccinens effekt att alla studier som visade positivt resultat för covidvaccinen hade allvarliga metodfel och att vid korrigering av dessa blir resultatet det motsatta, dödligheten var högre för vaccinerade än ovaccinerade.

Dessutom bekräftar klinisk forskning vad de som stämplats som ”konspirationsteoretiker” hela tiden hävdat: Att spikproteinet som används i covidvacciner orsakar allvarliga skador på människors hälsa. Användningen på människor har således varit förhastad och skyddade inte folkhälsan. Motsatsen uppnåddes. Jag undrar när mainstreammedier börjar ta upp denna enorma medicinska skandal som drabbat hundratusentals människor över hela jorden och som fortsätter att dagligen skörda offer?

Studiens slutsats i översättning: 

“Vaccineringen mot covid-19 gjordes över hela världen i extrem fart för att minska överdödligheten till följd av covid-19-viruset. Det förväntade resultatet uppnåddes inte, och de statistiska uppgifterna visar motsatt utfall. Experterna på folkhälsa bör respektera vanliga grundläggande vetenskapliga förfaranden där man först kontrollerar ett nytt läkemedel på en begränsad grupp människor och om och när man är säker på att läkemedlet fungerar bra anser man att det är adekvat att använda över hela världen. All forskning som drar slutsatsen att covid-19-vaccinerna var framgångsrika och minskade dödligheten har använt felaktiga metoder och har inget stöd i analysen av de grundläggande statistiska data som visar att dödligheten för vaccinerade är högre än för ovaccinerade. Klinisk forskning bekräftar att spikproteinet som används i covidvacciner orsakar allvarliga skador på människors hälsa. Användningen på människor var förhastad och skyddade inte folkhälsan. Motsatsen uppnåddes.”

Länk till studien:

https://www.walshmedicalmedia.com/open-access/analysis-of-covid19-vaccination-effectiveness.pdf

Sprid gärna artikeln så att trycket på etablerade medier ökar.

Vi ser bara början på en av de största medicinska skandalerna i mänsklighetens historia.

*******

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer