Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bortskämd svensk extremvänster möjliggör våldtäkter, maktmissbruk och terror

av | 7 maj, 2018 | Debatt

Lästid: 6 minuter

Det heter att Sverige är fredsskadat, och det är alldelles riktigt. Olyckligt nog har den svenska vänsterrörelsen, där många extrema personer med ytterst skev uppfattning om demokrati ingår, noll kontakt med verkligheten och med de begrepp de svänger sig med, i hopp om att smutskasta och tysta alla dem som inte delar deras världssyn. På så sätt visar man tydligt att man är en ytterst obehaglig avknoppning av den våldsbejakande mördarideologin kommunism, som stått för historiens största utrensningar av oliktänkande. Det är dags att få upp dessa fakta på agendan, samt det faktum att det är dessa vänsterextrema individer som möjliggör våldtäkter, maktmissbruk och i förlängningen den terror som drabbat Sverige.

I helgen demonstrerade flera hundra personer i Stockholm och Malmö mot nedrustning av välfärdssamhälet, försämring för gamla och sjuka, indragen LSS, samt de ökande brutala våldtäkterna mot kvinnor och barn (även pojkar och män drabbas av i Sverige tidigare okänd sexualbrottslighet). Vi demonstrerade mot maktmissbruk och att svenska politiker inte sätter svenska medborgare först.

Ganska omgående pekades jag tillsammans med den bosniska flyktingen Bianca Muratagic, som också var tongivande i demonstrationen, av en grupp vänsterextrema individer som har ansträngt sig för att klistra på oss epitetet ”nazist”. Dessa försökte också störa och provocera demonstrationen, men efter att ha blivit tillsagda av Bianca Muratagic, avlägsnades de av polis. Därefter genomfördes demonstrationen utan störningsmoment. Allt gick lugnt och värdigt till. Och därmed ska jag tala om en sak för er, ni fega stackare som uppenbarligen anser att ni fritt ska få håna rullstolsburna, gamla och drabbade av sexualvåld: Våra demonstrationer kommer att fortsätta. Vad ni kallar oss spelar ingen roll. Ni är inte en del av lösningen, ni är en del av problemet. Det är i sjäva verket människor som ni som möjliggör våldtäkter, maktmissbruk och i förlängningen terror.

Jag har gått in på de profiler på Twitter och Facebook som tillhör individer som skriker högt om nazism och rasism, som smutskastar, ljuger och sprider desinformation (varför är egentligen oklart, för man undrar ju om de inte vill ha ett fungerande land? vill de att flickor fortsätter gruppvåldtas? att vi har terrorhot hängande över oss? att gamla och sjuka ska fara illa? vänstern brukar ju säga att de värnar de svaga så hur kommer det sig att de går emot det de själva påstår?). Hursomhelst, på dessa profiler finner jag ofta engagerade vänsterpartister. Välmående kvinnor och män som sitter i sina ombonade lägenheter, radhus och villor och tror de vet något om hur diktatur ser ut. Bortskämda barn som tycker det är spännande. Samma bortskämda individer som en gång i tiden slog sönder Stockholm under parollen ”Reclaim the city”. Fega stackare som aldrig smakat på hur en totalitär stat behandar oliktänkande.

Jag skulle kunna låta deras låga och kränkande påhopp stå oemotsagda, eftersom historien kommer att visa vad som är vad och eftersom jag är trygg med min inre moraliska kompass. Men samtidigt är det min plikt att säga ifrån. Jag tittar på de här kvinnorna och männen, deras aningslösa ansikten som ler glatt under vänsterpartiets symboler. De är anställda av myndigheter och förvaltningar, av organisationer som får bidrag av svenska staten. Det finns lärare bland dem, människor som ska vara förebilder för ungdomar. Samtidigt är de även hatare av rang, hatare som hatar utifrån att de aldrig erfarit fasa, ondska, våld, mord, övergrepp. De vet inte hur det känns att leva i ett land där staten kan gå in, ta allt du äger, döda dig. De vet ingenting om hur det känns att ha släktingar i familjen som mördats bara för att de haft en annan åsikt eller för att de tillhört ett speciellt folkslag. De vet inget om svält, riktig svält, att leva i utanförskap, läger, smuts, löss, kyla. Att inte ha skor eller kläder, att få håret avrakat, att helt förlora sitt människovärde. De är blinda och döva. Det är inga barn i deras släkt som mördats som bebisar. Deras farföräldrar fick inte en siffra intatuerad på armen. En siffra som talar om att de inte längre är människor, utan fångar, utan identitet, utan människovärde.

Ni vänstermänniskor borde skämmas, ni som skriker nazist. Ni borde allihop åka till Gulag, till Auschwitz, till Babij Jar, till Treblinka. Ni borde åka till Lidice. Till Holocaust-monumentet i Berlin. Ni borde sitta i kala celler och be till högre makter om att få förnuft i era trånga hjärnor. Ni borde göra samhällstjänst för att betala tillbaka det faktum att ni ogenerat hyllar den ideologin som skördat miljontals liv. Siffrorna är inte exakta, men det rör sig om minst 100 miljoner offer. Nazisterna lyckades utplåna nästan samtliga judar i Europa. Kommunisternas mördarfester har övertrumfat siffrorna tiofalt. Båda extremideologierna är vidriga, men i Sverige är nazisterna i utanförskap redan. De är isolerade och kontrollerade. Medan ni, anhängare av mördarideologin kommunism, får fritt propagera för detta sjuka, och ni får pengar från staten för att göra det. Ni stöttar även andra regimers mördande, med regeringens goda minne. Svenska biståndspengar går till exempel till att stötta palestinsk terrorism.

Hela mitt liv har präglats av den del av min släkt på min judiska morfars sida som utplånats av nazisterna. Den som stått närmast mig är min morfars syster Marta, som mördades i Auschwitz gaskammare den 23 oktober 1944. Det är i alla fall de uppgifterna jag har från holocaust.cz.

För Martas skull tänker jag slåss mot de bortskämda svenska vänsterextremisterna som har mage att attackera mig, trots att jag kämpar även för att deras gamla ska få en anständig ålderdom, att de själva ska få den vård de betalar skatt för, för att deras döttrar och söner inte ska bli våldtagna, ja, också för att de själva ska få uttrycka sina åsikter fritt även om jag inte håller med dem.

Jag är skyldig Marta det. Men också mina andra släktingar på min mormors sida, som mördades av Stalin, i kommunismens namn. Hitler och Stalin har lämnat blodiga spår i min släkt. Ändå kämpade tappra medborgare mot dessa våldsideologier. De gjorde motstånd. De vägrade ge sig, trots tortyr, övergrepp, svält, armod, umbäranden, lidanden. Miljoner offer. Miljoner sönderslagna liv. Askhögen av tusentals uppbrända judar i Majdanek påminner oss om den etniska rensningen som kommer påverka min familj så länge vi lever.

Ni bortskämda svenska vänsterextremister, ni har ingen aning. Ni förstår inte. Ni har varken bildning eller respekt. Det är det sista jag skriver i den här frågan. Jag kommer fortsätta protestera mot att landet Sverige, som jag kom till för 45 år sedan och som alltid tagit väl hand om mig, nu skändas, vansköts och görs till åtlöje. Jag kommer inte hålla tyst. Som barn ur kommunistdiktatur kan jag kommunisternas metoder. Svenska blöjkommunister är dock inget annat än löjeväckande. Ni är inte ens värda mitt förakt.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer