Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Biblioteken borde ägna sig åt fri åsiktsbildning som uppdraget lyder – och sluta agera som vänsterns lydiga små springpojkar

av | 25 maj, 2023 | Åsiktskorridoren, Batikhäxbiblioteken

Lästid: 4 minuter

Det lilla biblioteket i Högsbo har ”blinkat” åt författaren Lena Andersson, vars logiska debattartikel om att det inte finns någon svält i Sverige man tydligen upplever som stötande. Lena Andersson har givetvis helt rätt och jag ska återkomma till hur pk-etablissemanget ondgör sig över det uppenbara, men först en titt på vad biblioteken håller på med. Det är knappast någon hemlighet att de individer som är anställda som ansikten utåt för Sveriges litterära och folkbildande verksamhet även agerar som politiska ideologer och springtjänstehjon åt vänstern. Majoriteten av bibliotekarierna är ängsliga medelålders kvinnor som troligen främst röstar rött trots att deras arbetsplatser på många håll förstörs av aggressionsbenägen mångkultur. Jag minns till exempel en som fick käken krossad av det så kallade ”kompetensregnets” telningar… Ändå fortsätter dessa individer att med näbbar och klor slåss för mer av samma vara. Hur självskadebenägen kan man bli? Borde man inte istället frenetiskt blinka åt de politiker som förstört vårt land och föra en kulturkamp där det skrivna ordet ges frihet att vara en del av protesterna mot det dysfunktionella tillstånd vi befinner oss i?

 

Dagens svenska bibliotek bjuder in diverse män i peruker och läppstift för att läsa sagor för småbarn medan en riktig barnboksförfattare, som dessutom är mamma till fem barn portas. Jodå jag pratar om mig själv som inte blivit inbjuden till ett endaste bibliotek sedan 2017 trots att jag varit på topplistan över de 200 mest utlånade författarna på svenska bibliotek i flera år och skrivit många barnböcker och ungdomsböcker samt förstås romaner och facklitteratur (minst 75 stycken senast jag kollade, jag har tappat räkningen). Och varför är jag personan non grata på biblioteken? Jo, därför att jag helt enkelt sa det uppenbara, nämligen att Sverige förstörts av massinvandring och vi fått shariaghetton och skäggmän som utger sig för att vara barn och tillåts som sådana begå asylbedrägerier mot vårt land, något som kostar ohyggligt med pengar kraft och resurser och ödelägger ett tidigare välfungerande samhälle.

 

Det är fritt fram att bjuda in förljugna propagandamegafoner som sprider falsarier om att Sverige tjänar på detta havererade samhällsexperiment. Men det är samtidigt också fritt fram att cancellera en författare som sagt ifrån, som vägrar böja på nacken och anpassa sig och som dessa skitnödiga pk-bibliotek inte anser att vederbörande uppfyller kraven på socialistisk värdegrund. Samtidigt som bibliotekens hyllor dignar av socialistiska och kommunistiska författare och man som sagt gärna bjuder in kulturarbetare som tramsar med och låtsas som om mångkultur fungerar. Hela den svenska författarbranschen är full av räddhågsna salongskommunister som håller käften om att Sverige är en skuta som gått på grund. Man vill inte stöta sig och tassar ängsligt runt medan man noga undviker sånt som kan vara ”känsligt”. Som att kritisera islamisering, folkutbyte och ointegrerbara analfabeter som ändå aldrig läser en enda bok men som ska vurmas som om de vore nån skyddsvärd art, nödvändigt för landet Sveriges fortsatta överlevnad.

 

Enligt svenska bibliotekslagen paragraf 2 §:

Biblioteken” i det allmänna biblioteksväsendet ska verka för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Biblioteken i det allmänna biblioteksväsendet ska främja litteraturens ställning och intresset för bildning, upplysning, utbildning och forskning samt kulturell verksamhet i övrigt. Biblioteksverksamhet ska finnas tillgänglig för alla.

Fri åsiktsbildning? Och tillgänglig för alla? Tillåt mig att tvivla. Den fria åsiktsbildningen är strypt genom bibliotekschefer som Grethe Österberg på biblioteket i Göteborgsfilialen Högsbo som ”blinkar” frenetiskt för att flörta in sig hos socialisterna och därigenom markera mot det sunda förnuftet när hon ”gallrar ut” Lena Anderssons böcker. Jag gissar att mina böcker inte längre finns kvar i Högsbo, och att du knappast finner någon annan ”kontroversiell” litteratur i hyllorna.

Men: Med detta sagt så kommer jag alltid sakna de härligt underbara bibliotek som är som bibblor ska vara. Jag saknar mina läsare, jag saknar min möjlighet att prata med folket. Fan ta er, batikhäxor som stoppar den fria åsiktsbildningen och hindrar ärliga författare från att möta sina läsare. Far åt pipsvängen ni som gallrar ut böcker för att framstå som duktiga. Jag hoppas att biblioteken en dag ska återvända till sin kärnverksamhet och återgår till det fria ordets vapendragare! Tills dess, se er i ögonen och skäms. Ni är en del av Sveriges problem och förlänger pinan av samhällsförfallet som pågår.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer