Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Biancas hårda svar på IKEA-manualen till Trump: Det svenska rättssystemet är ruttet

av | 12 aug, 2019 | Samhälle

Lästid: 5 minuter

En ”IKEA”-manual till Donald Trump. Två duktiga reklamkillar, Hampus Elfström och Oscar Gierup, ville reda ut det svenska rättssystemet så enkelt som möjligt. Hysset uppmärksammades givetvis i Aftonbladet, där grabbarna fick vika ut sin idé som de hoppas ska göra dem kända och berömda. Bianca Muratagic är inte lika imponerad som mainstreammedierna. ”Det vore ett nöje om ni kunde ta er tid för att kika kort på min in your face-manual som sammanfattar ett korrumperat rättsystem som allt oftare hånar brottsoffer och står på förövarens sida”, skriver hon i ett Facebookinlägg som redan fått flera tusen likes.

Hej Hampus och Oscar, mainstreammedias hjältar! Jag såg er så kallade IKEA-manual som ni har skapat för USA:s president Donald Trump och där ni steg för steg ger instruktioner och förklarar hur det svenska rättsystemet fungerar. Jag kan tänka mig att det förljugna etablissemanget liksom många andra hatare och mobbare kommer att jubla åt ert fritidsprojekt som inte bara hånar Trump, utan även brottsoffer. Det vore ett nöje om ni kunde ta er tid för att kika kort på min så kallade in your face-manual som sammanfattar ett korrumperat rättsystem som allt oftare hånar brottsoffer och står på förövarens sida. Ni kan gå igenom den punkt för punkt samtidigt som ni smuttar på era soyalattes och tuggar på era miljövänliga papperssugrör på Södermalm.

Här kommer några exempel på hur det går till:

Du är misstänkt för:
1. Grovt vapenbrott
2. Smitning från trafikolycksplats
3. Vårdslös körning
4. Olovlig körning

Du släpps på fri fot.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du är narkotikapåverkad och springer omkring med ett skarpladdat kalasjnikov-gevär mitt i Malmö. Enligt Malmös tingsrätt har du inte begått ett grovt vapenbrott och du släpps fri.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du är våldtäktsmannen som har bott i Sverige sedan 2010 och har permanent uppehållstillstånd. Du har dömts till böter vid fyra tillfällen för ringa narkotikabrott, olika trafikbrott och rattfylleri.
Du slipper utvisning eftersom Högsta domstolen anser att en våldtäkt inte är ett ”extremt undantagsfall.”

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du och dina vänner begår en brutalt gruppvåldäkt. Hovrätten sänker straffet för din kompisar och du slipper utvisning eftersom du på grund av psykisk ohälsa är ”sårbar” i hemlandet.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du, tillsammans med fyra andra vänner, våldtar och misshandlar en kvinna i fyra timmar i ett trapphus i Fittja. Alla ni åtalas, tre för grov våldtäkt och två för medhjälp. Alla ni frias av tingsrätten, trots att tre män erkände att de hade haft sex med kvinnan, men menade att det skett ”frivilligt.” Justitiekanslern beviljar er skadestånd på mellan 195 000 och 220 000 kronor vardera. De skattefinansierade våldtäkterna. Har ni hört talas om dessa?

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du eller din fru (kanske både) dödar er fem månader gamla dotter. Men du skyller på din fru och hon skyller på dig, ni skyller på varandra – och gissa vad! Ingen av er åtalas.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Nu får du liksom din fru 164 000 kronor i skadestånd för tiden i häkte.
Ni belönas med skattepengar för ni eller någon av er har mördat ert barn.
Det är skattefinansierade barnamord.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du är en ung och orolig kvinna som känner dig otrygg. Du vill kunna försvara dig om du blir överfallen och med tanken på att du rör dig ute på kvällarna skaffar du dig pepparspray. Du blir påkommen och åtalas för vapenbrott.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du är en äldre kvinna och pensionär som uttalar dig klumpigt i sociala medier. Du är en man som delar satir och bilder på böcker som handlar om en viss religion. Du kallas till polisförhör och riskerar åtal för hets mot folkgrupp. Du riskerar böter eller fängelse.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Du kommer till Sverige, du ljuger om din ålder, status och bakgrund. Du bedrar staten, landet och dess folk på pengar. Trots det får du och 9000 av dina landsmän som saknar asylskäl och skyddsbehov stanna i Sverige eftersom vår ”feministiska” regeringen och politiker trollar fram en ny lag för er över en natt. En gräddfilslag för vuxna män som kallades för ”barn” av media och våra makthavare trots att över 80% var vuxna.

Du är ett gatubarn med 10 olika identitet som konstant begår brott. Trots det måste polisen släppa dig på fri fot. Du kostar skattebetalarna stora summor av pengar. I skrivande stund när jag googlar info som Uppsalas polis kom ut med, står det att ”sidan kan inte längre hittas.” Jag försöker med en annan, misslyckas igen trots att det är inget fel på min internet eller mottagningen. Ni har väl hört att Youtube och Google tar bort och censurerar alternativ media som granskar och ifrågasätter makten? Sådant som du och din vän kallar för ”Fake News.”

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Donald Trump borde skicka denna verklighets- och in your face- manual till er, två vita, priviligierade och verklighetsfrånvända soyboys som försöker slå igenom genom att plocka billiga poäng och håna en president som ställer upp för sitt eget folk och en afroamerikansk rap-stjärna som blir groteskt behandlad och sitter inspärrad i en månad i svenskt fängelse för att ha blivit anfallen, agerat i självförsvar och fått nog av att se förbipasserande tjejer sexuellt trakasserade av två ”flyktingar” från Afghanistan som befrias av alla anklagelser och misstankar så att ena kan semestra i Iran och trots faktum att båda dessutom har en tung kriminell bakgrund.

Det är så ”THE SWEDISH JUSTICE SYSTEM” som ni två genier pratar om, fungerar.

Vänligen,

BIANCA MURATAGIC

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer