Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bianca Muratagic om våldet mot Sveriges kvinnor: ”Utlys undantagstillstånd!”

av | 30 dec, 2018 | Kriminalitet

Lästid: 3 minuter

Dagligen läser vi nu om unga flickor och kvinnor som trakasseras, förföljs, misshandlas och våldtas grovt. Det blir inte bättre, tvärtom. Unga flickor är fredlösa i dagens Sverige. Samtidigt lyser politiska åtgärder med sin frånvaro. Debattören Bianca Muratagic har fått nog.

En 15-årig tjej omringas av 15 män som tafsar, trakasserar och skriker på henne på ett språk hon inte förstår kl. 15.00 mitt på Stora Torget i Uppsala. Människor går förbi under attacken men ingen ingriper eller reagerar. Flickan tolkar det som om ingen vågar. Hon lyckas ta sig loss eftersom en av killar lämnar cirkeln.

Mainstreammedier skriver som vanligt inget om männens bakgrund och etnicitet, förmodligen i rädslan för att bli attackerade av vänsteraktivister. Centralstationen i Uppsala kryllar dock av afghanska män i grupp. Sist jag såg dem var det minst 15-30 afghanska killar och män som stod och stirrade på mig.

Taharrush gamea, den arabiska våldtäktsleken, pågår dagligen, mitt på ljusa dagen och mitt framför ögonen på oss men våra politiker fortsätter förneka dessa liksom media har mage att kalla grupptrakasserier för dansringar.

Detta borde klassas av statsmakten som ett allvarligt tillstånd på nationell nivå då unga flickors och barnens liv utsätts för krigs- och terrorliknande brott och fara. Kvinnornas frihet inskränks. Vi kan inte längre röra oss fritt på gatorna utan att bli attackerade eller överfallna. Att 15 män omringar och attackerar ett barn/ung flicka mitt på dagen borde räcka för att staten ska utlysa undantagstillstånd speciellt med tanke på att kvinnornas säkerhet inte längre kan garanteras.

Om polisen och staten inte längre kan garantera kvinnornas och barnens säkerhet måste vi också kräva våra rättigheter att försvara oss själva!

Jag vägrar se unga flickor och barn lämnas som försvarslösa lamm på ett öppen fält åt blodtörstiga vargar som härjar fritt på gatorna.

https://mobil.unt.se/insandare/unga-tjejer-ar-utsatta-i-uppsala-5173822.as

BIANCA MURATAGIC

BIANCA MURATAGIC är sångpedagog, opinionsbildare och krönikör

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer