Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bianca Muratagic: ”Jag vägrar klä mig ”fattigt” och anpassa mig efter primitiva kulturer som inte tål naken kvinnohud”

av | 23 jul, 2019 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 4 minuter

Det är inte vi laglydiga som ska anpassa oss efter ett samhälle som spårat ur. Det är inte vi som ska förändra våra liv för att passa in i mångkriminalitet, otrygghet och medeltida religiös fundamentalism och märkliga föreställningar om heder. Vi ska inte heller förändra våra liv för att dansa efter hycklande politikers pipa. Tvärtom är det samhället som bör ta krafttag mot den urspårning vi nu ser och som förstör livet för oss skötsamma, hårt arbetande medborgare, vars skattepengar missbrukas av en omoralisk stat som genom dem finansierar kriminella och bidragsbedragares fortsatta utnyttjande av Sverige. Det skriver i dag Bianca Muratagic.

Nej, jag tänker inte klä mig ”fattigt”. Jag jobbar hårt för att ha råd att unna mig det jag vill, och betalar höga summor av skatt för att staten ska kunna garantera min säkerhet. Ansvaret ska inte läggas på mig, en laglydig och skötsam medborgare som blir hotad, rånad och attackerad, utan på de förövare som begår brott. Ansvaret ska läggas på de förövare, mördare, rånare, våldtäktsmän och andra kriminella som dessvärre många gånger kommer undan med löjligt låga eller sänkta straff, frihet och skadestånd, medan deras offer tvingas lida och får sina liv förstörda.

Nej, jag tänker aldrig någonsin täcka mig och tänka på att min livs-och klädstil är för utmanande för män som kommer till Sverige och som trakasserar, våldtar och förföljer kvinnor och flickor. Vi kvinnor ska inte behöva böja oss för religiös fundamentalism och kvinnoförtryckande, primitiva kulturer och traditioner och finansiera våldtäktsmän och moralpoliser. Vi och våra män ska inte behöva slita och arbeta övertid för att se sina kvinnor och barn våldtas och förföljas i sitt eget land eftersom staten inte längre kan garantera vår säkerhet och fortsätter offra oss på det mångkulturella altaret och i ”humanismens” namn. Ni, makthavare hånar oss genom att lägga ansvar på brottsoffer istället för att bestraffa förövarna och utvisa dem på livstid.

Nej, våra äldre och pensionärer ska inte behöva bli hemlösa och gå hungriga, sjuka utan assistans och ensamstående mammor och fattiga svenska familjer bostadslösa för att våra politiker anser att vi kan skämma bort 9000 afghanska män utan asylskäl i vårt land och öppna gränser till ännu fler människor vars status och bakgrund vi inte vet något om.

Nej, jag ska kunna köra min Mercedes (diesel) hur mycket och hur länge jag vill utan att ha dåligt samvete när hycklare till politiker som bestraffar, läxar upp oss, skrämmer och vilseleder skötsamma och ansvarsfulla människor med klimatkrisen, höjer bensinskatten samtidigt som de åker på lyxresor med flyg och köper miljöfarliga bilar på skattebetalarnas bekostnad.

Nej, jag vägrar acceptera era lögner och hyckleri.

Jag vägrar maktmissbruk.

Jag vägrar hjärntvätt.

Men framförallt vägrar jag överhuvudtaget gå i debatt med er som varken ser eller hör eftersom ni säger att ni inte behöver varken kunskap, fakta eller information för att veta vad som är rätt eller fel utan det är ”en känsla” och ”gåva” ni besitter. Ni som skrattar och förlöjligar andras elände och verklighet. Det ni kallar för SD propaganda. Ni som tror att ni föddes ”intellektuellt och moraliskt överlägsna” med livsuppgift att vägleda och tala om för oss andra att vi har fel, samtidigt som ni aldrig någonsin ifrågasätter den propaganda som serveras er av statsmedia och det förljugna etablissemanget.
Era principer väger ju mer än andras liv och ni går hand i hand med dem som piskar på hederliga medborgare och likgiltigt tittar på hur deras liv krossas i maktmissbrukarnas händer.

Och ja: Jag ska kunna försvara mig med vad jag vill och hur jag vill när staten och rättsväsendet inte längre kan skydda mig, samtidigt som de benådar de vidrigaste brottslingarna med låga straff, skadestånd och uppehållstillstånd.

BIANCA MURATAGIC

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer