Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bianca Muratagic: ”Hur kan det vara tyst när politikernas ”humanism” kostar så många liv?”

av | 24 maj, 2019 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Facebookgruppen Bensinuppropet har över 600 000 medlemmar. Jag har alltid påstått att det är först när det slår till mot svenskarnas plånbok som vi kommer att uppleva det riktiga upproret och en revolution. Missförstår mig rätt. Man har rätt att tycka precis vad man vill. Man har rätt att gå med i vilken grupp man vill. Men det är en sak som gnager och som jag inte riktigt kan smälta. Och det är hur det kommer sig att svensken håller tyst när kvinnor våldtas systematiskt och terror utövas mot landets befolkning? Varför är det så få som reagerar och protesterar när brottsoffers ställning försvagas på grund av de nya lagstiftningen som trädde i kraft 2018, som innebär att brottsoffer inte längre har rätt till målsägarbiträde i Hovrätten samtidigt som förövare, krigsförbrytare och IS-terrorister får allt stöd de behöver, går fria, ostraffade och med stora summor i skadestånd i fickan. Hur kan det vara tyst när politikernas ”humanism” kostar så många liv, undrar Bianca Muratagic.

Det pågår etniska konflikter i Sverige. De attacker, våld och våldtäkter som plågar vårt land skiljer sig inte nämnvärt från våldtäkter som används i krig för att utöva terror och förödmjuka och vanhedra sin fiende och den man vill utplåna. Våldtäkterna har satts i system i Sverige: Svenska kvinnor våldtas på grund av deras etnicitet, livsstil, religion och klädval. Men eftersom det pågår ett lågintensivt och asymmetriskt krig i vårt land där vi inte ens får veta männens bakgrund och etnicitet trots att tidigare studier talat sitt tydliga språk om vissa invandrares överrepresentation i sexualbrott, med kollaborantmedia som fortsätter att pixla förövarnas ansikte och en kuvad poliskår som vägrar gå ut med signalement, så kan de vidrigaste och värsta typerna av övergrepp i svensk historia fortsätta helt ostört och i tysthet.

Men trots detta så blir det inga uppror. Inga massdemonstrationer. Det finns en grupp på Facebook som heter No Rape som gång på gång misslyckas med att organisera en demonstration. Ämnet våldtäkter har blivit infekterat och används som ett politiskt slagträ. Vänstern har kidnappat #metoo och gjort den till en hysterisk och radikal rörelse där feministerna ser världen ur ett postkolonialt prisma och bedriver häxjakt på främst vita män.

Kvinnor och män kontaktar mig dagligen eftersom staten sviker dem. De känner sig lurade, arga och desperata. De ser sina förövare promenera fria och skratta åt dem, och förövarna riskerar ingenting utan backas istället upp av staten och makteliten.
Den förlamade, oförberedda och chockade svensken upplever en extremt våldsam ”kulturkrock” eftersom man nu utsätts för allt från terror och förtryck av både staten och människor som väller okontrollerat in i deras land. Och de får inte tycka något om detta, de får inte protestera,  bara nicka och hålla med, annars mobbas de och blir utfrysta på ett brutalt sätt av samhället och vem vet, kanske familjen och vänner, ja de kan bli av med jobbet och anseendet på kuppen.

Mainstreammedia är inte intresserad av att skriva om de etniska konflikter där svenskarna, särskilt gamla, kvinnor och barn utsätts för diskriminering, kränkningar, förnedringar, otrygghet, våld, hot, hat, rån, misshandel, attacker och våldtäkter. Inte heller reagerar man särskilt mycket på att brottsoffer saknar rättigheter och att deras ställning har försvagats med en ny lagstiftning som trädde i kraft just 2018 då brottsoffer inte längre har rätt till målsägarbiträde i Hovrätten samtidigt som förövare, krigsförbrytare och IS-terrorister får allt stöd de behöver, går fria, ostraffade och med stora summor i skadestånd i fickan. Anledning till detta är att alla dessa vanliga brottsoffer kostar för mycket pengar! Istället bestraffar makteliten och tar från samhällets svagaste och brottsoffer för att kunna försörja män och förövare. Politikernas så kallade humanism kostar många liv.

Inte heller räcker det med att unga, våldtagna och sjuka kvinnor tar livet av sig då de faller offer för rättsväsendets och statens svek. Eller att barn våldtas då de är på väg till och från skolan. Det räcker inte med mördade tonåringar och ihjälslagna gamlingar. Nej. Inte ens det räcker för att svensken ska göra upprop. Men när bensinpriserna stiger kokar det minsann i svenska hem. Med all rätt!

Men allt det andra då?

I guess that money rules the world…

BIANCA MURATAGIC

BIANCA MURATAGIC är sångpedagog, opinionsbildare och krönikör

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer