Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bianca Muratagic: ”Fler våldtäkter i Sverige just nu än under Bosnienkriget”

av | 21 nov, 2017 | Debatt

Lästid: 4 minuter

De multikulturella massvåldtäkterna destabiliserar det svenska samhället. När tjugo män brutalt våldtar en kvinna i en trappuppgång, när kvinnor begår självmord eftersom utredningen lades ner, när 14-åriga flickor trakasseras och förföljs i sociala medier samtidigt som den dömde förövaren kärlekbombas, när barn på HVB-hem ofredas sexuellt, är kändiselitens tystnad öronbedövande. Ingen nämner de förödande konsekvenserna av mångkultur i vårt land, trots att såväl polis som rättsväsende har fakta. För konsekvenserna är faktiskt förödande. Vi har just nu fler – och delvis grövre – våldtäkter i Sverige än under Bosnienkriget.

I Bosnien våldtogs mellan 20.000 till 50.000 kvinnor under kriget 1992-1995. Många hölls som slavar, de torterades och gjordes gravida med tvång i så kallade ”våldtäktsläger”. I Sverige har vi 13 nedlagda våldtäktsärende per dag. Våldtäktsoffer ställs mot mordoffer eftersom polisen måste prioritera det dödliga våldet som ökar i rasande fart. Enligt BRÅ har antalet anmälda våldtäkter ökat med 41 procent mellan 2007 och 2016. 3430 våldtäkter anmäldes första halvåret 2017, alltså 19 anmälda våldtäkter per dag. Anmälda sexualbrott har ökat med fyra procent och våldtäktsanmälningar med hela fjorton procent. Samtidigt verkar det finnas ett mörkertal, då benägenheten att anmäla just sexualbrott är lägre än vid andra typer av brott, eftersom allt färre anmälningar leder till åtal.

Nationella trygghetsundersökning visar att 2016 var det bara 689 fall av 6160, där brottsmisstänkta åtalades. Anmälda sexualbrott har femdubblats från
2800 anmälda brott 1975, till 12500 brott 2007, till 20300 brott 2016. Nästan var tionde kvinna uppger idag att hon utsatts för sexualbrott. Enligt BRÅ känner sig också hela 31 procent av kvinnorna otrygga i området där de bor, och har därför ändrat sina beteendevanor. Svenska kriminologer, politiker och aktivister relativiserar den fruktansvärda stigning med ”ökad anmälningsgrad och anmälningsbenägenhet.” Enligt deras resonemang har våldtäkterna alltid funnits men nu anmäls det mera. Men samtidigt som man flitigt använder sig av bl.a. ökad anmälningsbenägenhet, uttalar man också i olika BRÅ rapporter om ”mörkertal”. Det finns alltså ett antagande att faktiska brott är högre än antalet anmälda brott.

I Sverige har vi fått nya typer av brott: Hedersförtryck, hedersvåld och hedersmord, gruppvåldtäkter av pojkar eller unga män, gruppbaserad sexuellt våld på offentligt plats mot flickor och kvinnor. Överfallsgruppvåldtäkterna ökar. Majoriteten av män med utländsk påbrå som begår grova brott som mord och våldtäkt på barn utvisas inte.
När 20 män brutalt våldtar en kvinna i en trappuppgång, när kvinnor begår självmord eftersom utredningen lades ner, när 14-åriga flickor trakasseras och förföljs i sociala medier samtidigt som den dömde förövaren kärlekbombas, när barn på HVB-hem ofredas sexuellt, är kändiselitens tystnad öronbedövande. Hyckleri utan gränser får en ny mening när vi ser hur man gång på gång startar nya rörelser, namninsamlingar och hashtaggs men ingen nämner de förödande konsekvenserna av mångkultur i vårt land.

Vi kan också se hur rättssystem, kyrkan, aktivister och feminister daltar, förskönar, relativiserar, sympatiserar och stöttar förövare med utländsk bakgrund eftersom de anses vara traumatiserade, skadade och därmed inte lika ansvariga och medvetna om sina handlingar som vita män. Att invandrare särbehandlas och anses vara inkapabla att ta ansvar för sina handlingar är både rasistiskt och ynkligt. Dessutom böjer man sig för förövare och män som kommer från kvinnofientliga kulturer. 

VåldtäkterI används i krig som en strategi för att demoralisera fienden och destabilisera etniska grupper.I Sverige demoraliseras, vanhedras och destabiliseras samhället genom att kvinnor och barn med olika etnicitet och religion offras och utsätts för fara genom ansvarslös migrations- och flyktingspolitik och öppna gränser. Samtidigt utarmas polisens resurser samt andra instanser i samhället, medan makteliten fortsätter att handlingsförlamat titta på. Politisk korrekthet går före medborgarnas trygghet. Den senaste studien om brott och etnicitet i Sverige gjordes 2005. I dag, tolv år senare, saknas nyare studier om kopplingen mellan invandring och sexualbrott, då det anses irrelevant. Dessutom vägrar den nuvarande regeringen medverka till att en sådan studie görs, trots den lavinartade ökningen av sexualbrott.

Vad är det våra politiker fruktar och förnekar?

BIANCA MURATAGIC

Bianca Muratagic är opinionsbildare, samhällsdebattör samt återkommande krönikör i Katerina Magasin. Hon arbetar också som sångpedagog, konstnärlig ledare, konsertarrangör och sångerska vid den egna musikskolan Sångakademi Bianca i Uppsala.

(Det här är en debattartikel innehållande opinionsmaterial, publicerad på Katerina Magasin. Åsikterna i artikeln står skribenten för. Texten har tidigare publicerats i delvis annan form på skribentens Facebook. )

*******

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto SE-Banken 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnummer). Har även skaffat crowdfundingtjänsten Patreon och finns här: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste barnboken ”Så bråkar man och så blir man sams”, utgiven på Lava Förlag, finns att köpa här.

Senaste småbarnsboken, ”Ingrid och Ivar på badhuset”, utgiven på Bonnier Carlsen, finns att köpa här.

Senaste romanen, den 10:e delen i romanserien om Cecilia Lund – Vapendragerskan – finns att köpa här. Vapendragerskan är utgiven på mitt eget förlag Palm Publishing, som jag valde att starta när Piratförlaget – där jag tidigare gett ut mina vuxenböcker – vände mig ryggen då jag berättade sanningen om samhällsutvecklingen i Sverige.

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer