Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bianca attackerades av utländsk man på badplats utanför Uppsala: ”Han skrek på oss och försökte göra illa min hund”

av | 8 aug, 2019 | Islamisering av Sverige

Lästid: 5 minuter

Nu väljer skribenten och sångpedagogen Bianca Muratagic att berätta hur hon och hennes hund Lola attackerades på en badplats utanför Uppsala av en utländsk man som var där i sällskap med en heltäckt kvinna. Bianca chockades och skrev ett Facebookinlägg den 30 juli där hon kort summerar attacken. Med anledning av rapporteringen om hur kvinnliga hundägare attackeras och misshandlas i Lilla Edet, vill hon dock ännu en gång berätta sin historia för att visa att detta inte enbart är en lokal företeelse i just lilla Edet. ”Det var länge sen jag kände mig trygg i och omkring Uppsala, säger hon”. ”Jag som brukade njuta av naturen och gå långa promenader med min älskade hund bär nu på en ständig oro.”

 

Bianca brukar ofta besöka den aktuella badplatsen, en lugn idyll vid en sjö. Här badar barnfamiljer, tonåringar, äldre par och helt enkelt alla som vill svalka sig i värmen. Man kan sola på gräsmattor eller bege sig till mer avskildhet på klipporna.

– Jag hade på mig bikini som vanligt, berättar Bianca. Hundar är inte förbjudna på badplatsen. Min hund Lola är ofta med mig, hon svettas också i sommarvärmen. Jag har tidigare inte haft en tanke på att jag skulle kunna bli utsatt för obehag för att jag tar med min fyrbenta kompis.

– Lola är min bästa vän. En lojal, kärleksfull, rolig och extremt social och snäll vovve som älskar människor, särskilt barn. Barn är det bästa hon vet. De flesta som känner Lola säger att hon tror att hon är ett barn själv. Hon har varit med mig i de svåraste stunderna. Så när någon försöker göra Lola illa kan matte bli extremt beskyddande, arg och otrevlig.

Det var exakt det som hände den aktuella eftermiddagen.

– Vi promenerade i närheten av stranden när det plötsligt dök upp en 50-årig man med sin heltäckta fru. Han tittade på Lola och mig och började sedan skrika på oss! Jag blev helt chockad. Han gick till attack och knuffade sedan undan Lola med solstolen trots att hon inte ens var i vägen. Han svor och viftade med handen att vi skulle flytta på oss fast vi var minst en och en halv meter ifrån honom.

Varför gjorde han så, tror du?

– Jag upplevde det som rent hat mot djur och kvinnor.

Hur reagerade du?

– Du vet, juggen i mig blev vansinnig. Jag accepterar inte den här typen av beteende. Jag satte händerna i sidorna och skällde ut honom efter noter. Han hade nog inte väntat sig att jag skulle säga ifrån som jag gjorde! Han blev tyst och gav sig sedan iväg med sin heltäckta kvinna med svansen mellan bena. Kvinnan, jag gissar det var hans fru, höll sig undan och verkade inte helt missnöjd när hon såg sin man få mothugg. Rör inte mig och min hund! Gör det bara inte, säger Bianca, men i nästa andetag lägger hon till:

– Jag hade dock tur att jag fick sista ordet. Jag inser ju att jag också kan råka mer illa ut när jag tar striden för mig och min hund. Men aldrig att jag tänker hålla tyst och låta dessa övergrepp pågå.

Andra har mindre lyckosamma erfarenheter än Bianca. Igår var rubriken i Aftonbladet ”Gäng sätter skräck i villaidyll”. Vilka medlemmarna i ”gänget” var nämns inte, men texten i Aftonbladet lyder: ”I mitten av juli blev Marina Svenningsson, 49, och hennes hund misshandlade i Lilla Edet, norr om Göteborg. Några veckor senare blev hennes väninna, som också var ute med hunden, knivskuren. – Hundägare vågar inte gå ut längre. Det måste få ett stopp, säger Marina.”

Liknande attacker mot hundägare har rapporterats också i Kalla fakta i april 2017. Aftonbladet skrev om detta då, jag citerar ur artikeln:

En kvinna som bott i Hjulsta berättar för ”Kalla fakta” hur hennes grannar skällde ut henne när hon drack vin på sin uteplats, eller för att hon hade en hund, eller för att hon inte var tillsammans med någon man. När hon och andra kvinnor sa ifrån blev det värre. Vid ett tillfälle samlades unga män utanför hennes hem. De skrek hotfulla saker och klättrade uppför stuprännan mot hennes balkong.”

Uppsala är en plågad ort. Sedan staden tog emot ett stort antal så kallade ensamkommande män från främst Afghanistan hösten 2015 har mycket förändrats. Redan tidigare fanns här utsatta områden som Gottsunda, men polis och väktare samt boende vittnade 2017 om att situationen radikalt förändrats till det sämre efter flyktingvågen 2015. Under våren och sommaren 2019 har det rapporterats om kvinnors och flickors otrygghet och gäng av unga utländska män som trakasserar dem på öppna platser, något som bland annat Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor uppmärksammat. Som vanligt ryckte de politiskt korrekta lögnarna ut för att försvara ”Sverige bilden”. Men verkligheten tränger sig på, går inte att förneka. Fler och fler kvinnor berättar öppet om hur bedrövlig situationen i Uppsala är. Många går inte längre ut ensamma om kvällen. Andra cyklar alltid.

Nyligen skakades Uppsala av inte mindre än fyra fall av sexuella övergrepp på bara fyra dygn. Och nu har polisen plötsligt en uppmaning, som kan tyckas kraftigt motsägelsefull: ”Kvinnor på stan ska inte vara oroliga men det är viktigt hur man rör sig, säger Mikael Hedström vid polisen.” 

Man ska alltså inte vara ”orolig” men ändå är det viktigt hur man rör sig? Det politiskt korrekta Sverige blir allt mer skrattretande i sina fåfänga försök att täcka över kaoset som pågår. Man offrar kvinnor och barn på den onda godhetens altare.

– Min hund och jag blev attackerade men inte nedslagna, säger Bianca. Vi klarade oss denna gång. Men vem står på tur härnäst i vårt mångkulturella Sverige? Din mor? Din fru? Din syster? Din dotter? Hur länge? Hur länge ska våra makthavare tillåta dessa vidriga, ynkliga krigshandlingar pågå ostört? Vad gör man när staten sviker sitt eget folk?

Jag blir henne svaret skyldig.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer