Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bekräftat av Brå: Den misslyckade migrationspolitiken har skapat ett kriminellt helvete i Sverige

av | 25 aug, 2021 | Migrationspolitik

Lästid: 5 minuter

Siffrorna ligger nu på bordet och går inte längre att förneka. Ni kan stoppa upp era ”socioekonomiska” faktorer och brist på fritidsgårdar och kanelbullar där solen aldrig skiner. En ny rapport från BRÅ bekräftar det många av oss systemkritiker sagt i flera år. Att det är invandringen som skapat vågen av grov kriminalitet i Sverige. Det började 2017 med Peter Springare, en modig polis, som utan krusiduller skrev på Facebook att utlänningar är överrepresenterade i kriminalitet. I våldtäkter, knarkhandel, misshandel, mord. Springare blev givetvis deplatformerad och smutskastad av etablissemanget vars vurm för en okontrollerad migration varit förödande för vårt land. Men alla visste att han hade rätt. Hur mycket vänstern än försökte släta över så har sanningen hela tiden funnits där. Fakta struntar i vänstertomtars och batikhäxors tårar. Att socialdemokratisk och miljöpartistisk politik i samarbete med Centerpartiet slagit sönder Sverige genom okontrollerad utomeuropeisk invandring är fakta. Sverige behöver ett asylstopp, att utvisningar av kriminella utlänningar verkligen verkställs, samt en stor hemvandring av utomeuropeiska invandrare.

Brå-rapporten visar bland annat att svenskfödda med två utrikesfödda föräldrar var tre gånger oftare brottsmisstänkta än svenskfödda med svenskfödda föräldrar. Svenskfödda med föräldrar födda i Afrika och Centralasien sticker ut.

Från Brås hemsida:

Misstänkta för brott bland personer med inrikes respektive utrikes bakgrund
I den här rapporten har Brå studerat skillnader i misstänkt brottslighet mellan personer som är 15 år eller äldre med inrikes respektive utrikes bakgrund . Studien är i huvudsak en beskrivande kartläggning. Andelen brottsmisstänkta i befolkningen har minskat under åren 2007–2018, såväl bland personer med inrikes som med utrikes bakgrund. Störst andel brottsmisstänkta finns bland inrikesfödda med två utrikesfödda föräldrar, följt av gruppen utrikesfödda. Skillnaderna, mellan andelen personer misstänkta för brott i de olika grupperna, beror bland annat på skillnader i gruppernas åldersfördelning. Exempelvis finns det en större andel unga personer i gruppen inrikesfödda med två utrikesfödda föräldrar, jämfört med inrikesfödda med två inrikesfödda föräldrar, och andelen misstänkta för brott är generellt sett större bland unga än bland äldre.

Redan 2017 skrev jag här på Katerina Magasin om en medborgarstudie gjord av Joakim P Jonasson, som tydligt visade chockerande siffror på hur sexualbrottsligheten i Sverige förändrats på grund av invandring från Mellanöstern och Afrika. Det är skandalöst att BRÅ vägrat göra sådana här egna undersökningar. I stället har man offrat flickor och kvinnor på den politiska korrekthetens altare.

Jonassons studie visade tydligt att utländska män, framför allt med utomeuropeisk bakgrund, var överrepresenterade i överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter.

Den artikeln kan du läsa här:

Ny sexbrottsstudie: 90% av gruppvåldtäkter i Sverige begås av män med utomeuropeisk härkomst

Nu står man yrvaket och gnuggar sig i ögonen. Trots lavinartad rapportering om hur svenska barn och ungdomar blivit offer för invandrargäng. Trots rapportering om hur gamla människor rånas och misshandlas av skrupelfria utlänningar. Av inresta ligor som specialiserar sig på rån av äldre. Många gånger brutalt bortom allt förstånd.

I TT uttalar sig Sverigedemokraternas Adam Marttinen om vad dessa ”nya” siffror som nu alltså konstaterats, kan bero på. Han säger att han tror att det har m ed kulturella skillnader att göra, säger Marttinen. Han pekar särskilt på sexualbrott. ”Man har olika värderingar om kvinnans roll i samhället”, säger Marttinen. Då står TT där och undrar om han ”menar att rån och våldsbrott också har kulturella förklaringar?”

Ursäkta mig men jag kan bli tokig på den låga nivån i journalistiken. Det är som om de här politiskt korrekta journalisterna sovit under tunga stenar och även när sanningen står i öppen dager, kan de inte ta in vad siffrorna faktiskt visar. Man fortsätter att yra om integrationsinsatser, med något slags inbillning att bara man öser mer pengar över shariaghetton så kanske man lyckas skapa trygghet. Som vanligt angriper man inte den här problematiken från rätt håll.

Samtidigt kan vi i dag hos SVT läsa att flickor förs utomlands för att giftas bort och könsstympas. Rubriken lyder ”Vår uppfattning att flickor förs ut ur Sverige på löpande band”. Ja, hörni. Lagen som ska förhindra att barn förs ut ur Sverige för att ingå äktenskap eller könsstympas har inte fått något större genomslag. Sen lagen infördes 1 juli förra året har 28 flickor fått utreseförbud visar en genomgång av domarna som SVT har gjort.  ”Väldigt förvånande, de senaste veckorna har vi nästan dagligen fått in samtal som handlar om bortförda flickor”, säger Sabina Landstedt på föreningen GAPF, Glöm aldrig Pela och Fadime.  

Migration från länder som befinner sig ljusår från svenska värderingar kommer fortsätta bjuda på krockar och växande problem. Att låta människor skapa parallella samhällen i Sverige, med sharia och skev kvinnosyn, samtidigt som svenska samhället göder extremism med bidrag, kommer aldrig leda till en bättre tillvaro och att samhället fungerar. Kriminaliteten kommer att öka. Flickor och barn kommer fortsätta fara illa. Löfvensregeringens sju svåra år har bara förvärrat de här problemen.

Att siffrorna nu lagts fram är ett steg i rätt riktning. Men problemen går djupt och det behövs radikala åtgärder för att stävja den negativa utvecklingen. Och jag är tyvärr osäker på om någon politiker är beredd att ta till de tuffa medel som krävs, för att åtgärda konsekvenserna av det migrationspolitiska fiaskot.

Här är länken till Brås undersökning:

https://www.bra.se/publikationer/arkiv/publikationer/2021-08-25-misstankta-for-brott-bland-personer–med-inrikes-respektive-utrikes-bakgrund.html


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer