Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Bara i en åsiktsdiktatur stämplas en självständigt tänkande författare som ett hot mot demokratin

av | 27 jun, 2023 | Etablissemangets lögner

Lästid: 6 minuter

Så kom den. Dagen då demokratin fick se ytterligare en spik slagen i sin redan igenspikade kista i Sverige. Det är en märklig känsla när jag hittar mig själv där jag pekas ut som ett ”hot mot demokratin” i FOI:s nya rapport, beställd av SÄPO, med namnet ”Rutten demokrati – Konspirationspropaganda, rasism och våld”.  I princip all fri, systemkritisk media tröskas igenom i en ohederlig sörja där man drar förvirrade psyksjuka mördare över samma kam som seriösa forskare och läkare, sjuksköterskor som vill skapa debatt kring vaccinskador, frihetskämpar och som grädde på moset mig, Katerina Janouch, en invandrad författare. Som står upp för kvinnor och flickor och som slåss mot orättvisor, totalitarism och att vår yttrandefrihet monteras ner. Men jo, de här förvirrade vänstertjejerna bakom rapporten pekar ut mig, visserligen utan namn, men för alla som vet minsta lilla förstår de att det är mig det handlar om, programledare i Swebbtv, aktiv i sociala medier, och med åsikterna att Sverige fallerat på grund av inkompetenta politiker som sålt ut vårt land till en galopperande islamisering. Vad är osant i det? Givetvis inget, men det låter fint att hävda att jag ljuger. Precis som statliga propagandister hävdade 2017 när jag blev deplattformerad för att jag sa sanningen om det havererade svenska tillståndet i en intervju i tjeckisk teve.

Nej, jag kan knappast säga att jag blir särskilt förvånad över att hitta förvirrat svammel om mig själv i FOI:s rapport som stöttar sig på vänsterextrema Expo, beställt av SÄPO och producerad av tre vänsterliberala propagandistmusketörer – Hannah Pollack Sarnecki (dotter till kriminologen Jerzy Sarnecki), Anna Lioufas och Mathilde Jarlsbo – som i statens regi hittar på diverse konspirationsteorier och reproducerar lögner värdiga DDR. Rapporten har godkänts av Malek Finn Khan, som är avdelningschef för Försvarsanalys på FOI. För dig som inte vet: Det är så här det funkar i en demokratur, i en stat som har fallerat och där sanningen blir systemhotande mot de korrupta maktmissbrukarna som sitter vid makten: man stämplar systemkritiska röster som farliga och hot mot ”demokratin”, ett begrepp man själv kidnappat för att legitimera det fortsatta maktmissbruket. Genom att stämpla berättigad kritik som farlig legitimerar man framtida repressiva åtgärder.

Säkerhetspolisen (Säpo) varnar nu för en ny extremistmiljö i landet som myndigheten kallar ”antidemokratisk extremism”. Den ägnar sig åt att sprida ”antistatliga konspirationsteorier”. I studien har samtliga alternativmedier kartlagts och författarna skriver att dessa sprider konspirationsteorier som – ”att samhället kontrolleras av en elit och är i totalt förfall på grund av så kallad massinvandring och inkompetenta och korrupta politiker.”

Nyckelorden i denna förvirrade smörja till ”rapport” är :Fientlighet mot det liberaldemokratiska systemet, konspirationspropaganda, rasism, misogyni, hat, hot, extremism och våld. 

Först är jag smått chockad, det är en olustig känsla att på detta sätt bli punktmarkerad av statens Åsiktspolis som inhämtar sin information från de förljugna vänsterextremisterna på Expo. Ni vet, kryptokommunister som vill förstöra livet för alla som inte sjunger den rödgröna politikens lov.

Sen blir jag lite fundersam. Vill de jaga ut mig från Sverige? Göra mig obekväm, få mig att känna mig som en dålig medborgare. En konspiratör! En som hävdar att Sverige fallerat. Ja, men det har det ju? Inget funkar och vi leder våldtäkts- och skottlossningsligan? Men vad spelar fakta för roll när vänsterliberala låtsasfeminister som tycks lida av självskadebeteende mer än något annat tar ut svängarna.

Så här står det om mig på sidan 87 i FOI:s rapport, och jag är lätt att identifiera då jag är Swebbtv:s enda kvinnliga programledare:

”Vad gäller skribenter, finns många olika exempel. Ett sådant är en aktör som också är programledare i en av de alternativa mediekanalerna. Hon hävdar exempelvis att Sverige har kollapsat, att politiker är inkompetenta och korrupta, och att svenska folket måste vakna för att förstå att deras land har tagits över av kriminella och våldtäktsmän. Hon sprider systematiskt rasistisk hatpropaganda, framförallt om muslimer. Ett tema hon ofta återkommer till rör det hon hävdar är en islamisering av Sverige. Hon påstår att Sverige är på väg att bli vad hon kallar en sharia-stat, och att Sverige inte längre är en demokrati, utan kan jämföras med en kommuniststat där oliktänkande och oppositionella förföljs, och där yttrandefrihet inte längre råder.

Fotnot 138 lyder:

Empiriskt material hämtat ifrån SwebbTV, Instagram och Twitter under perioden 1 augusti 2022 till 15 april 2023.

Där ser man. Hannah Pollack Sarnecki, Anna Lioufas och Mathilde Jarlsbo har suttit och lusläst mina sociala medier samt tittat på Swebbtv och sedan skrivit ihop en liten rapport om mig. Nu undrar jag, kan ni tre tjejer bakom rapporten förneka att Sveriges politiker är inkompetenta? Och korrupta? Har ni inte hört talas om Botkyrka eller Magdalena Anderssons ”avtal” med Kakabaveh? Vad tycker ni om att Justitiekansler Marie Heidenborg ger 840.000 till tortyrvåldtäktsmän men inget till narkolpesiskadade ungdomar som drabbats av vaccinskador efter svininfluensan?

Nu visar det sig dessutom att Anne ”Brunråttan” Ramberg som hallucinerar om nazister bakom varje buske, blir ny chef för Stiftelsen Expo. Samma Ramberg som i äkta champagnekommunistisk stil tyckte att vissa människor saknar existensberättigande (brunråttorna) och tt äldre måste ge avkall på sin livsstil. En predikan från mångmiljonbostäder på Sveriges gräddhylla.

Hit har vi alltså kommit. Till att peka ut fria medier via statens propaganda. Det är ett enormt hot mot yttrandefriheten och demokratin, att den svenska staten för skattepengar börjar peka ut enskilda författare och journalister som om VI vore ett hot mot demokratin. Jag tror inte ens min egen pappa blev föremål för samma typ av överstatlig förföljelse under kommunisterna i Tjeckoslovakien.

Hur Jerzy Sarneckis dotter Hannah Pollack Sarnecki som är en av författarna bakom denna grumliga konspiratoriska och helt igenom följugna dynga kan ägna sig åt denna typ av demokratividriga metoder som ”forskare” är obegripligt med tanke på att hennes egen far fick fly från kommunisterna i Polen? Har pappa Jerzy inte berättat vad som sker när propagandister i statens tjänst börjar servera folket offentliga lögner? Jag skulle vilja ta ett samtal också om det, med detta tjejgäng som baserar sin rapport på vänsterextrema Expos lögner och fråga dem, vad är osant i det jag skriver?

Det kommer förstås aldrig att hända. Att de skulle våga möta mig och ha en sansad diskussion. De gömmer sig bakom pappa Staten som älskar att de skriver som de gör. De skyddar de största samhällslögnerna och får betalt för det. Det är dock lite som jag föreställer mig att det kunde varit att bevittna Honeckers sista dagar i DDR (kom ihåg att bara diktaturer kallar sig ”demokratiska”, de måste slå fast att de är frisinnade och schyssta när de egentligen är de värsta förtryckarna). Att vara omedveten om hur narrativet faller. Och att skrika högt i desperation när de märker att de håller på att förlora kontrollen.

FOI:s rapport är faktiskt inget annat än ohederlig, patetisk och genant. De har rätt i att demokratin är rutten. Men till detta medverkar de i allra högsta grad genom att sprida lögner och egna konspirationer. Rapporten är full av påhitt och rent förtal och kommer en dag att användas som ett flagrant exempel på hur det kunde se ut i det svenska tillståndets sista, skälvande dagar. Dagar då vänsterextrema angav tonen, i hopp om att hålla de största samhällslögnerna vid liv. Men tiden för detta är utmätt. Och det vet de.

Vill du läsa själv och bilda dig en uppfattning  så finns rapporten från FOI att läsa här.

 

 

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer