Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

AVSLÖJAR: Afghankaos på Arlanda – ”All form av kontroll verkar ha fallit, det bara rasar in folk utan papper”

av | 27 aug, 2021 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

När tänker de stora medierna börja göra sitt jobb? Afghanska medborgare vi inte vet något om strömmar åter in i Sverige. Igår uppdagades att två kriminella utvisade afghaner lyckats smyga med på evakueringsplanet till Sverige. Den så kallade ”svensklistan” har snabbt svällt och nu är det 1100 personer som i rask takt flugits in till Sverige från Afghanistan. Situationen i landet är givetvis bedrövlig men det innebär inte att Sverige urskillningslöst ska öppna famnen för alla som hävdar sig ha rätt att komma hit. Har folk redan glömt terrordådet som påsken 2021 avvärjdes av Säpo? Det var nyanlända afghaner som planerade våld och förödelse för vårt land. Katerina Magasin kan nu avslöja detaljer i mottagandet av afghanerna på Arlanda. En källa inom polisen berättar att det råder kaos. ”De som jobbar på Arlanda vittnar om att det bara rasar in folk utan papper, pass eller något. Det verkar som om det har räckt att säga att de har en anknytning till Sverige för att de ska få ha gått ombord. Fruktansvärd situation i Kabul men all form av kontroll verkar ha fallit” säger poliskällan till Katerina Magasin.

Sveriges utrikesminister Ann Linde vill inte kommentera hur det kommer sig att två kriminella afghaner som utvisats ur Sverige, nu är tillbaka i landet genom att ha tagit sig ombord på ett av de evakueringsplan som Sverige sänt ut. Från början rörde det sig om ett 15-tal tolkar och deras familjer. Sedan svällde ”svensklistan”. Och den fortsätter att svälla.

Medierna har varit fulla av rapporter om afghaner som semestrat i det land de uppger sig ha flytt från. Trots att svenska UD sedan lång tid avrått från resor till landet. Snyftartiklarna om afghaner som uppgett sig vara ”ensamkommande” men som rest tillbaka till Afghanistan för att vara med sina familjer, ofta fruar och barn, har duggat tätt. Utan en enda kritisk fråga hur det kan komma sig att de glatt reser tillbaka till landet de uppgett sig ha flytt från med fara för sitt liv. Afghanistan, som enligt svenska myndigheters syn blivit så farligt så man stoppat utvisningar dit, är tydligen helt okej som resmål att till och med ta med små barn för att tillbringa föräldraledigheten där, enligt ”svenska” Robina som med sina tre små barn tillbringat flera månader i landet… men som nu givetvis kräver att Sverige ska evakuera henne och familjen.

Jag tvivlar inte på att situationen i Afghanistan är bedrövlig på många sätt. Men att Sverige återigen urskillningslöst tar in individer vi inte vet något om, som dessutom verkar ha missbrukat asylsystemet å det grövsta, är inget annat än en skandal. Svenska folket har rätt att få veta vilka som släpps in i landet och varför. Afghanistan är ett land som utgör ett säkerhetshot för omvärlden. Svenska politikers aningslöshet utsätter svenska folket för fara. Och mediernas tystnad är en del i detta bisarra spel. När börjar de göra sitt jobb för att ta reda på vad som sker? Det är bråttom. Vi medborgare har rätt att få veta.


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer