Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Att tjafsa om Prideflaggan blir löjligt när man inte kan skydda bögarna från islam

av | 15 okt, 2020 | Islamisering av Sverige

Lästid: 5 minuter

Det svenska hyckleriet slår nya rekord just nu. Etablissemanget hamnar som vanligt i affekt när ännu en kommun inte vill hissa Prideflaggan – samtidigt som muslimers hatbrott mot homosexuella inte leder till utvisning. Hur går det ihop med alla människors lika värde? Vad betyder de glada regnbågsfärgerna när samhället inte kraftfullt markerar mot dem som förföljer homosexuella och andra sexuella minoriteter utifrån religiösa och extremistiska motiv, främst islam? Det heter ofta att de radikala åsikterna endast innehas av en liten klick radikala islamister. Men det är en lögn och ett sätt att vilseleda. Att avsky bögar och förfölja homosexuella är en naturlig del av islam, en religion där homofobin är central. Så sent som i slutet av september dömdes en far och familjens äldsta son till 1 år och tre månader i fängelse för att ha misshandlat, hotat och frihetsberövat familjens yngre son som straff för att han är homosexuell. Familjen är shiamuslimer från Irak. Detta förtigs som vanligt av mainstreammedierna. Och de tre böghatarna från Syrien, Abdel Rahman Wakaa, Hamod Suleyman och Abdullah Alaswad, som misshandlade ett bögpar som höll varandra i handen på Göteborgs  centralstation för en tid sedan, fick bara låga straff, trots att Göteborgs tingsrätt slog fast att det var ett hatbrott. De tre syrierna slipper dessutom utvisning. Skandalen runt debattören ”rektor Hamid” som för några år sen skrev nedsättande saker mot bögar och judar på nätet bakom anonymt konto riktar ljuset ytterligare på hur accepterat det är att hata homosexuella inom islam. Vad ska vi med Prideflaggor till när samhället är fullt av böghatande muslimer som får gå fria och som inte ens utvisas när de begår brott?

Idag briserade skandalen kring den kände profilen ”rektor Hamid”, muslim som för några år sedan skrev grovt nedsättande saker om judar och homosexuella på sociala medier under fingerat namn. Rektor Hamid skyller detta på ungdomligt oförstånd trots att han när han skrev sina rasistiska och homofoba kommentarer var 33 år gammal. Hamid är inget unikum. Han ger bara uttryck för det tankegods som är mainstream inom islam. Det är fullt accepterat och normalt att avsky bögar, judar, och kvinnor som är ”horor” det vill säga sådana som inte täcker sitt hår och lyder under Allah. De här åsikterna är helt normaliserade. De står i Koranen. Homosexualitet är en synd. Hamid vädrade bara sånt som de flesta muslimer anser.

Låt oss ta det igen: Homosexuella mördas för att de är homosexuella i muslimska länder. Vad är det som svenskar inte förstår? I Sverige är det fullt lagligt att ha vilken sexualitet man vill. Men tar man in hundratusentals muslimer så kommer den skeva synen på sexuella minoriteter på ett eller annat sätt börja ta sig uttryck. Det kan inga Prideflaggor i världen ändra på. Därför är det helt absurt att man lägger så stor vikt vid dessa flaggor, som ju inte betyder något om man inte faktiskt står upp för de homosexuellas rätt att leva i frihet, bland annat genom att utvisa de homofoba gärningsmän som ägnar sig åt hatbrott. Som nu semast familjen i Hallstahammr, och de syriska böghatare som misshandlade homosexuella på Göteborgs central.

Hamid är inte ensam om att tycka som han gör (eller har gjort), han kan skylla hur mycket han vill på att han ”drogs med i hatet”. Han är en känd debattör och självklart blir det därför obekvämt. Bra att han inte ska synas i SVT. Men affären Hamid riktar ljus på det som pågår bortom skandalrubrikerna: Att det i Sverige finns hundratusentals bög- och judehatande muslimer som avskyr västvärldens livsstil och som helst vill ha sharialagar. De sitter i olika studieförbund och får miljoner av våra skattepengar från staten, för att odla sitt bög- och judehat på vår bekostnad.

Nu har dessa individer även börjat ta sig ton i riksdagen, som den via klaner inröstade Leila Ali-Elmi, vars utspel är att kommuner ska förbjudas förbjuda slöja. Så klart. Ali-Elmi är en somalisk lobbyist som också hon vill ha sharia i Sverige. Jag är hemskt ledsen att behöva säga det igen, men det pågår en islamisering och gränserna flyttas fram. Och i ett sånt land lever inte bara bögar, judar och vanliga kvinnor farligt. Även resten av alla icke-muslimerna kommer tids nog smaka vad ett kalifat innebär, om inte detta stoppas här och nu. Att kicka en individ som Hamid från hans plattformar är därför ett steg i rätt riktning.

(Källa misshandeln i Hallstahammar: VÄSTMANLANDS TINGSRÄTT, 2020-09-30, Mål nr: B 4365-20)

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer