Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Att förneka kulturskillnader och ljuga om etnicitet är ett svek mot oss kvinnor

av | 2 jun, 2023 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

Tänk att det offentliga samtalet inte kommit längre än att det 2023 fortfarande tjafsas om huruvida massinvandring hänger ihop med hur otryggt och våldsamt Sverige blivit! Det har gått drygt åtta år sen nyårsnatten i Köln 2015 då över 600 kvinnor utsattes för sexuella övergrepp av utlänningar men ändå sitter erkännandet om de här männens dysfunktionella kvinnosyn löjligt långt inne. Ingen debatt om ”stök” bland ”grupperingar” kan ske utan anklagelser och rasiststämplar. Inga politiskt korrekta opinionsbildare kan uttala sig utan att utan att relativisera och förminska mångkulturens baksidor. Trots att invandrarna själv öppet säger att ja, kriminaliteten beror på andra missanpassade invandrare och på att vi har olika värderingar och religioner, så envisas det svenska etablissemanget förneka dessa tydliga fakta. Men att försöka ge sken av att massinvandringen av socialbidragstagare inte skadar Sverige är en lögn som dagligen skördar offer. De som drabbas hårdast är vi kvinnor. Tack och lov friades nu Lundaprofessorn Kristina Sundquist som var ansvarig för en uppmärksammad studie som visade invandrares kraftiga överrepresentation bland våldtäktsdömda.

 

I Sverige som slår sig för bröstet och älskar att hylla sig själv som feministiskt är man å andra sidan extremt vårdslös med kvinnors liv och hälsa. Varför skulle man annars fortsätta servera unga tjejer den farliga offentliga lögn att de kan leva som vanligt och att inga faror lurar? Många tjejer har genomskådat propagandan men andra har blivit offer på den politiska godhetens altare. Tjejer som invaggas i tron att allt är normalt i Sverige trots att vi har gäng av unga män med utländskt ursprung som jagar likt flockar av blodtörstiga monster efter lämpliga byten. Tjejer som är ensamma och som man kan roa sig med genom att utsätta dem för sexuella övergrepp. I lekparker, i parker, på krogen, ute på gator och torg. Statistiken över överfallsvåldtäkter är otäck och skrämmande men jag kan inte låta bli att undra hur många av dessa överfall som hade kunnat förhindras om etablissemanget inte tydligare uppmanat tjejer att förändra sitt beteende för att skydda sig? Istället matas unga tjejer med lögner om att de kan leva som vanligt. Jag har själv pratat med unga tjejer som bär på skuldkänslor och som försöker intala sig att det är överdrifter, att man skulle behöva vara mer vaksam. Att det är alarmism och skrämselpropaganda och att Sverige aldrig varit tryggare. Sedan går de hem ensamma genom en mörk park… och när övergreppet är ett faktum är det så dags att önska att man agerat annorlunda. Varför försöker samhället inte skydda kvinnor bättre? Varför ska vi indoktrineras att vår otrygghet bara är ”upplevd” och således inte är något att bry sig om? För mig är det ett förräderi och ett svek, ett ansvarslöst agerande som skapar onödigt lidande och livslånga sår i själen. Nej, en våldtäkt måste inte vara avgörande, men det går inte att komma ifrån att känslor av tillit och synen på omvärlden slås sönder.

Vi har till och med aktivister som försöker förneka uppenbara fakta. Till exempel Överklagandenämnden för etikprövning (ÖNEP) som har försökt få Lundaprofessorn Kristina Sundquist brottsdömd för att hon lett en studie om invandrares extrema överrepresentation i våldtäktsbrott. Sundquist var ansvarig för en uppmärksammad studie som visade invandrares kraftiga överrepresentation bland våldtäktsdömda. Vänsteraktivisterna i nämnden hänvisade till att studien saknade etiktillstånd för de ”känsliga personuppgifter” som man använde sig av i studien. Academic Rights Watch, ARW, anmälde förra året Önep till Justitieombudsmannen. ”Vi anmäler härmed Överklagandenämnden för etikprövning (ÖNEP) för bristande saklighet och opartiskhet, särskilt vad gäller etikprövning av forskning som kan uppfattas som invandringskritisk”, skrev ARW, som bevakar den akademiska friheten i Sverige, i sin JO-anmälan. Nu lägger Åklagaren alltså ner förundersökningen mot Sundqvist, skriver Läkartidningen.Tack och lov!

Men fortfarande är faktaförnekelsen och skönmålningen ett enormt problem. I Sverige anses det fult att varna sina döttrar. Jag köpte självförsvarsspray men vissa av de unga kvinnorna jag ville ge sprayen till blev obekväma. Som om omtanken, önskan att förebygga brott, var nästan ett brott i sig? Som om man målade fan på väggen. Jag minns att jag tyckte det var konstigt. Men insåg att mainstreammediernas och polisens ständiga tjat om att det var mycket liten risk för att allmänheten skulle drabbas och att man kunde leva som vanligt var djupt rotad. Ett mantra man använder sig av för att lugna befolkningen. Om vi inte låtsas som om förövarna inte finns, så kanske de försvinner? Om vi inte låtsas att förövarnas kvinnosyn som de fostrats med och som kraftigt avviker från västvärldens etik och moral är en faktor, så kanske detta slutar finnas? Om vi förtiger att våldtäkt och förnedring av kvinnor används som vapen i krig, för att genom kvinnorna förnedra männen och säga, se, vi äger dig och din kvinna och det finns inget du kan göra åt saken, så kanske ingen bryr sig om att undersöka dessa samband närmare och vi kan låtsas som om de bara är rasistiska myter?

Svenska tjejer är tyvärr hjärntvättade av woke, vänsterliberal pk-mentalitet och fejkfeministisk propaganda och vill hellre blint tro på ”alla människors lika värde” än det faktum att de i många invandrarkillars ögon betraktas som horor man kan göra vad man vill med. Svenska tjejer går naivt in i relationer med potentiella våldtäktsmän och förövare och får i värsta fall betala med såväl sitt eget som sitt barns liv. De utländska killarna skiter i svensk feminism. De beter sig illa för att det svenska samhället blundar, tittar bort och tolererar detta ociviliserade beteende. Men det handlar också om kulturkrockar, om livsstilar som inte går att jämka ihop, om respektlöshet och patriarkala system som högaktningsfullt ger blanka fan i fina ord om demokrati och mänskliga rättigheter. Det handlar om sexualskräck och traditioner av att hålla kvinnor nere. Det handlar om kulturer som inte har några problem med leken taharrush, många män som tillsammans omringar kvinnor. Det handlar om att bete sig som svin i landet man blivit välkomnad till. Att förneka att de här kulturella skillnaderna finns och att ursprung och etnicitet, tillhörighet, inte skulle spela någon roll i vilken kvinnosyn man har, är ett av de största sveken mot svenska tjejer och kvinnor idag.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer