Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Återigen drevar Expressen mot en kvinna som står upp för Sverige

av | 21 okt, 2023 | Åsiktskorridoren

Lästid: 2 minuter

Expressen älskar att dreva mot kvinnor och mobba kvinnor. Det känns nästan att det är lustfyllt för dem när de hänger ut oss med foton och namn och hetsar mot oss som om vi var grovt kriminella. Feminism enligt Expressens snedvridna redaktion omfattar bara vänsterkvinnor, värdegrundsuppsvällda batikhäxor och socialistiska landsförrädare inom 7-klöverns bukett. Nu går de återigen till attack – jag känner igen taktiken från 2018 när jag själv blev uthängd som ”folkets fiende” när jag ledde protesterna mot massinvandringsavtalet Global Compact på Mynttorget 2018. 2023 är det Jessica Stegruds kritik av Fredrik Reinfeldt – med rätta kallad landsförrädare.

Vi normala, sunda och ärliga kvinnor som står upp för Sverige, demokrati, trygghet och rättvisa hängs ut, demoniseras, förtalas, smutskastas och hånas.
Expressen är en äcklig klickjagande skitprodukt där falska pk-posörer säljer ut sin själ för att få sina pk-polares gillande. De hoppas krossa och knäcka oss som bryr oss om svenska folkets bästa och Sveriges framtid som ett fortsatt fritt land. De hoppas vi ska ge upp och tystna.
Grabbarna gapar utan någon risk från sina skyddade trygga reservat där de likt Reinfeldt slipper all beröring med verkligheten. Tro inte att överklass-stekaren Lagercrantz eller bortskämda lögnaren Liljestrand befinner sig ens i närheten av det multikulturalistiska helvete de bidragit till att skapa av det en gång trygga, svenska Sverige! De bor lyxigt och dyrt skyddade i homogena zoner där de slipper höra ”kn***lla din mamma” och där de kan köpa sig fria från förfall och våld.
Än så länge.
#endag kommer inte ens David och Jens kunna fly.

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer