Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Åter visade polisen musklerna – mot barnfamiljer och värnlösa pensionärer

av | 8 jun, 2021 | Maktmissbruk

Lästid: 5 minuter

Märkligt är det att krönikören Alex Schulman på paradplats i Dagens Nyheter tycker att Sverige ska slopa restriktionerna och öppna samhället. När en politiskt korrekt röst uppmanar till en återgång till normalt liv är det ingen som ondgör sig. Men när folket samlas för att demonstrera mot maktmissbruk och den medicinska apartheid som EU och västvärldens regeringar förbereder, när folket kräver att restriktionerna ska slopas och samhället öppnas – då mobiliserar polisen i stor skala. Och man drar sig inte för att gå hårt mot de medborgare som inte har något våldskapital, nämligen missnöjda, obeväpnade svenskar. Dessa stämplas som högerextrema – medan den verkliga faran, beväpnade klaner i de förorter som tillåtits bli shariaghetton, behandlas med silkesvantar av polisen. Så till den milda grad att politiker nu börjar ropa på militär. Ja, det är vad som händer när en främmande makt ockuperar Sveriges territorium. Att detta normaliserats är bisarrt. Att svenska medborgare hindras från att utöva sin rätt till mötesfrihet under förevändningar som den godtyckliga pandemilagen, är ännu ett steg närmare ett totalitärt samhälle.

Jag var på demonstrationen i går den 6 juni och jag såg polisen och vad de gjorde. De gick på människor som i princip bara stod och observerade och avvisade dem från platsen.

Barnfamiljer… och värnlösa äldre.

Utanför Sveriges Television bildades en sköld av poliser för att skydda statsmedieorganet Pravda.

Det såg onekligen roligt ut när folket satte kurs mot ”Mångfalsdshuset” som vi ibland skämtsamt kallar SVT…

…men demonstrationen gick vidare mot Gärdet, där den observerades av såväl drönare som ridande poliser.

Åter hade ordningsmakten, för tredje gången, beslutat att vanligt folk inte fick uttrycka systemkritik. Ändå var det fler på plats än tidigare. Fler och fler som börjar få nog. Vissa så unga som bara 14 år gamla, skolbarn som sa att de var nationella och oroliga för Sverige…

Ja, det är de som ska ärva detta trasiga land, det är de som riskerar att förnedringsrånas och hånas för sin svenskhet. Jag pratade med killarna och de berättade om skolans vänstervridning och förljugna propaganda. Jag ville krama dem. Det finns hopp, alla unga är inte ointresserade av Sveriges framtid, många vill kämpa emot de destruktiva krafter som förstör vårt land.

Jag såg även i polisernas ansikten att de faktiskt skämdes. Ja, de lyder bara order, men har vi inte hört just det genom historien? Att lyda order utan att ifrågasätta… vart riskerar vi att hamna då?

Polisen svarade inte på medborgarnas frågor. Polisen var inte på medborgarnas sida. Ändå ska även de leva i detta farliga, våldsamma, polariserade land. Många buade. Många ropade att polisen borde skämmas. Jag tänkte att det är den politiserade polisledningen som är värdelös på sin uppgift och som förstört hela denna myndighet. Det är polisen som gett upp sitt våldsmonopol. Det är polisen som låtit gängen bre ut sig. Men jag vet att det finns många bra poliser som skulle agera hårdare om de bara fick fria händer. Dock vill inte våra styrande att det ska bli ordning i Sverige. Man kan fråga sig vad de tjänar på kaoset och laglösheten, på otryggheten och den skamfulla statistiken enligt vilken vårt land toppar ligan över de länder där flest dödsskjutningar sker?

Att vi ens har ”vapenvila” i en svensk förort… jag är mållös. Det talas om polisbrist. Men polisbrist är det inte när flera stora starka karlar lyfter iväg en liten tunn 22-årig tjej som protesterar mot experimentella vacciner och ett samhälle som stängts på ett sätt som skadar mer än det hjälper.

Varför utreder poliserna inte de mord och våldtäkter varav detta landet är fullt? Varför släpps kriminella medan farbröder och gummor, som kämpar för ett bättre land för sina barnbarn, avvisas bryskt från en fredlig demonstration? Varför låter man hets mot folkgrupper passera, varför låter man främmande krafter skandera om politiskt våld mot oskyldiga, varför knäböjer man för rasistiska rörelser som BLM men ger sig på en svart man som bara vill ha frihet och sanning? Varför ger man sig på småbarnsföräldrar? Jag har så många frågor. Jag får inga svar. Men jag hör folkets förstämning och chock över att den svenska polisen förvandlas inför våra ögon, till en poliskår som vänt det egna folket ryggen.


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer