Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Är det nu vi ska integreras i hedersvåld och blodshämnd?

av | 26 aug, 2020 | Samhälle

Lästid: 5 minuter

Hej ansvariga politiker, alla ni som tycker om att hylla mångkultur och uppmana landets svenska invånare att de måste ”integrera sig” i ”det nya Sverige”. Ja, det kom till och med en propagandafilm om saken för rätt exakt fyra år sedan, i september 2016. Den hette just ”Det nya landet” och där fick vi lära oss att det är viktigt att vara tolerant och open minded, för det går inte att vrida klockan tillbaka. Med anledning av den senaste tidens mångkulturella helvete som traumatiserat inte bara våldets offer utan även alla oss andra skötsamma medborgare, föräldrar till barn som går ut själva på kvällen, anhöriga till gamla som misshandlas och rånas, djurägare vars älskade fyrfota vänner plågas och dödas, alla vi runtomkring som med fasa via medier och inofficiella kanaler fått vetskap om detaljer i de mord, tortyr, våldtäkter och annat brutalt våld som nu eskalerar. Med anledning av allt detta måste jag fråga, är det nu som vi ska vara så pass open minded att vi ska slänga vår egna värderingar all världens väg och verkligen integrera oss i allt det nya? Ska vi sluta med sånt som är svenskt och därmed dåligt, som tolerans, dialog, förståelse och medbestämmande? Och istället anamma sånt som är spännande och internationellt. Till exempel hedersvåld och klankultur?

Är det nu vi ska ta till oss ett efterlängtat mångfaldstänk och få in i våra huvuden att den svenska polisen, som fråntagits sina vapen och sin möjlighet att verkligen skydda medborgarna av en korrupt ledning, bara är en tom kuliss som i själva verket redan kuvats av de kriminella?

Är det nu vi till fullo förstår att polisen är på statens sida mot oss laglydiga medborgare, då den jagar systemkritiska röster som förtvivlat protesterar mot förräderiet som utspelar sig framför våra ögon?

Är det nu vi verkligen tvingas inse att rättsväsendet släpper ut farliga kriminella och låter dem gå fritt bland oss, oskyldiga, obeväpnade, värnlösa kvinnor och barn, gamla och svaga, även män, som tidigare levt i tillit, och därför måste vändas ryggen till på alla sätt som står till buds?

Är det nu vi ska integrera oss och därför sluta oss samman i våra egna klaner, beväpna oss precis som de icke-svenska kriminella nätverken som landets myndigheter daltar med?

Är det nu vi ska bli vår egen maffia, modell mellanöstern, med ett tungt våldskapital vi skaffar oss på illegal väg? Är det nu vi ska inse att brott lönar sig, att skötsamhet bara förslavar oss och gör oss till enkla offer för kriminellt slödder som tror de är kungar?

Är det nu vi ska integrera oss in i känslan av att en förövare kränkt vår HEDER, när de våldtagit våra barn, dödat våra djur och rånat våra gamla?

Är det nu vi ska bygga murar kring oss, precis som man gör i otrygga klanländer, där man vet att staten är fiende och den enda du kan lita på är din egen familj?

Är det nu vi ska börja ställa oss utanför systemet, det system som checkat ut då det brutit på alla punkter i det samhällskontrakt vi fortfarande likt dumma får betalar till, enbart för att se vår yttrandefrihet strypas och våra ungdomar skändas, våldtas, mördas?

Är det nu det händer?

Öga för öga. Tand för tand. Liv för liv.

Är det också nu vi ska integrera oss i att börja förakta, hata, diskriminera andra som vi fritt fram kan anse vara mindre värda?

Är det nu vi ska integrera oss i exkludering och förakt mot sexuella och religiösa minoriteter? Mot kvinnor och deras kroppar, mot sexualiteten, mot jämställdhet och rättvisa?

Är det nu vi ska inse att mångkultur är en monokultur där vi måste välja sida, och sluta oss samman mot dem som vill oss ont, där samhällets maktmissbrukare står i toppen av näringspyramiden?

Det finns ingen väg tillbaka, säger en röst i propagandafilmen ”Det nya Landet”, och de olika rösterna fortsätter att mässa allt medan dyster musik illustrerar förlusten av en nations själ:

 

Sverige blir aldrig som det varit.

Nu måste vi hitta vägar framåt och hitta ett sätt att alla leva tillsammans.

Det är inte bara nya svenskar som behöver integreras.

Alla behöver integreras, även etablerade svenskar.

Integration handlar om ömsesidighet.

Låt oss bygga en framtid, som bygger på lika delar realitet och framtidstro.

Något nytt. Det nya landet.

 

Är det nu vi slutligen blir de lydiga medborgare ni politiker vill ha oss till, och integreras i att på mångkulturellt och inkluderande vis straffa dem som skadat oss och våra barn, de som våldtagit, de som skrattat, de som pissat sina rånoffer i munnen, de som klätt av sina offer och filmat dem, de som hotar och skriker ”jag ska kn*lla” din mamma”, de som rått och häsynslöst mördat, skjutit, bombat, torterat, de som stampar och trampar och spottar på vårt fina land vi älskar.

Är det nu vi faktiskt integreras?

Jag bara undrar.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer