Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Antidemokratiska krafter försöker stoppa folkets protester

av | 8 dec, 2018 | Mynttorgetprotesterna

Lästid: 3 minuter

Idag ska vi demonstrera mot att Sverige skriver under FN:s migrationramverk Global Compact i Marocko den 10-11 december. Det är sent, det är i elfte timmen. Våra demokratiska rättigheter innebär att vi har rätt att stå upp mot ansvarslösheten i hur Sveriges politiker hanterar immigrationen. Bara i år har Sverige gett uppehållstillstånd till ett helt nytt Västerås, över 120.000 personer. Med FN:s migrationsavtal normaliseras migrationen och problemen kommer att förvärras. 19 av 23 av Sveriges landsting är konkursmässiga, bara en siffra i mängden. Sverige behöver ett asylmoritorium, det vill säga asylstopp. Men istället kräver Centerpartiet med flera att ”familjeåterföreningar” underlättas, vilket innebär att Sverige kan tvingas ta emot ett nytt Västerås varje år. Det bäddar för katastrof och det måste protesteras mot.

Det finns dock antidemokratiska krafter som samarbetar med den politiska makten och som till varje pris vill stoppa folkets protester genom att ta till de vapen som tyranner och totalitära stater använder sig av. De vill kalla folket för något de inte är, smeta ner medborgare med hjälp av metoden guilt by association. Ord som ”högerextrema” och annat används flitigt. Det är samma sak man säger om de Gula Västarna i Frankrike, att rörelsen ”kidnappats” av extremister. Ja, det finns säkert en och annan extremist i de franska demonstrationerna. Ja, det finns säkert en och annan extremist på Mynttorget. Ja, det finns säkert en och annan extremist i 1:a maj-tågen som socialdemokrater anordnar. Ska man då förbjuda alla vanliga hederliga människor från att vistas på gator och torg? Ska man vrida bort blicken från sakfrågan för att istället nagelfara demonstranterna? De som försöker stoppa folket från att höja sina röster är inget annat än förtryckare, maktens lakejer, den politiska elitens egen åsiktspolis som försöker lägga ideologiska krokben för folket. Men att låta dem diktera villkoren är att kapitulera, att ge upp. Jag vägrar anpassa mig efter dessa vänsterextremisters pipor. Jag vet vem jag är, vad jag står för, vilka värderingar jag drivs av. Det enda jag kämpar för är ett fungerande Sverige. I dag är Sverige väldigt illa däran genom att man har tusentals illegala migranter i landet, genom att våldet och de sexuella övergreppen eskalerar, genom att flickor och kvinnor särbehandlas och religiös extremism vinner mark. Sveriges integration är ett stort misslyckande, och orsaken är en ansvarslös migrationspolitik. De som förespråkar detta har fått diktera alltför länge. De har angett tonen, de har skrämt folket, de har bidragit till åsiktskorridorens cementerande, ja, de har förstört samhället.

Det är dessa krafter som är demokratins fiender.

Det är sådana individer och organisationer som för det första tar emot ekonomisk stöttning från dem som motarbetar demokrati, men också från dem som inte önskar landet Sverige något gott.

Tror ni att fransmännen skulle åstadkomma ändring om de satt hemma och hukade, om de lät sig skrämmas till tystnad av fega nollor som går den maktmissbrukande elitens ärenden?

Det tror inte jag. Och därför kommer jag att tala på Mynttorget idag. Jag kommer att tala mot att Sverige skriver under FN:s migrationsavtal. Ett antal länder har hoppat av. Det sägs att avtalet inte är bindande, men varför ska då Sverige underteckna det?

Ju fler som kommer, desto svårare blir det för dessa maktens megafoner att avfärda och tysta oss.

Vi ses.

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer