Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Annie Lööfs lögner och fjäsk för Löfven sänker hela Centerpartiet

av | 29 jun, 2021 | Politik

Lästid: 5 minuter

Svenska folket må vara snällt och tillitsfullt, men till och med den vänligaste själ har en gräns. Därför sjunker nu Centerpartiet som en sten, lett av den falska och maktgalna Annie Lööf. 1,5 procent ner sedan den politiska soppan med avsättningen av Löfven började för en vecka sedan. Av forna Centerpartiet som stod på lantbrukarnas sida finns ingenting kvar. Men inte heller Stureplanscentern är något att hänga i julgranen, då Lööfs kvinnofientliga politik har noll att erbjuda lattesippande småbarnsmammor i märkeskläder, vars framgångsrika män rånas på sina Patek Philippe-klockor av klankriminella i portarna på Östermalm. Centerpartiet har blivit en filial av socialdemokraterna och ska man rösta på S kan man lika gärna ta the real thing, istället för att göra en omväg via Lööfs Bilderberglobbyism. Kanske är Annie Lööfs Sveriges otäckaste politiska skräckdocka, något som även hennes närmaste upptäckt. Sju centertoppar har på kort tid lämnat Centern. Lööf är en katastrof för sitt eget parti – och för Sverige. Hon borde göra vårt land en tjänst och avgå, hon med.

Trots att public service och flera mainstreammedier gjort sitt bästa för att i åratal hylla Annie Lööf börjar konsekvenserna av hennes lögner och falskspel allt tydligare avspegla sig på Centerpartiets opinionssiffror. Minus 1,5 procent i den senaste mätningen, och trenden lär fortsätta neråt. Man hoppas ju helst att Centerpartiet skulle hamna under fyraprocentspärren och åka ur riksdagen, då partiet numera främst verkar främja en fortsatt islamisering av Sverige och en fortsatt destruktiv migrationspolitik som skadar samhället. Annie Lööfs ställningstagande var det som gav oss den så kallade gymnasieamnestin då över 9000 afghanska män utan asylskäl fick klamra sig fast i Sverige och fylla gymnasieskolorna med sin närvaro, trots att majoriteten av dem aldrig klarat av svensk skolgång. Annie Lööfs Centerparti är också det parti som härbärgerat flest pedofiler inom svensk politik, skandaler som avlöst varandra i en aldrig sinande ström under det senaste året.

Hur mycket tillåts en partiledare för ett riksdagsparti ljuga egentligen? 2013 lovade Lööf att äta upp sin sko om hon blev stödhjul åt socialdemokraterna. Sedan blev hon just det. Men någon sko åt hon aldrig upp. Hon skulle arbeta för en borgerlig regering, men vände sig sedan emot moderaterna och kristdemokraterna. 2018 ingick hon en politisk mesallians med socialdemokraterna. Lööf är besatt av hatet mot SD, trots att hon borde vara mån om vad som är bäst för Sverige. Lööf har ljugit om att aldrig stötta Vänsterpartiet, men la sig sedan platt angående marknadshyrorna. Lööf är inte längre en borgerlig politiker, om hon någonsin varit det. Lööfs Centerparti är numera en del av socialdemokraterna.

Jag hade nyligen ett intressant samtal med en man i 40-årsåldern som djupt ångrar sin röst på Lööf 2018. ”Jag var hjärntvättad” erkänner han med skammens rodnad på kinderna. ”Jag trodde på fullt allvar att Centern hade vettig politik… Du kan checka av alla boxar. Jag gillade att Lööf var en yngre kvinna, feminist, stod upp för alla människors lika värde…. Jag insåg försent att jag var grundlurad. Annie Lööf är bara en fasad, Centers nuvarande politik är kanske den mest destruktiva för Sverige. Vad var det hon sa? Att Sverige kunde ta emot 30 miljoner invandrare? Idag betraktar jag Lööf som fullkomligt bindgalen. Hon är helt frånkopplad från verkligheten och struntar helt i vad som är bäst för Sverige. Hon drivs bara av hatet mot Jimmie Åkesson – och sådana premisser kan man inte styra ett land på!”

Det var skönt att höra att en tidigare hjärntvättad individ vaknade upp och såg klart på verkligheten. Tyvärr tycks 7,5 procent av Sveriges väljare fortfarande befinna sig i djup Lööf-koma. Jag hoppas även dessa ska vakna upp snart och se hur illa det är ställt med kära gamla Bondepartiet. Denna socialdemokratiska hybrid förtjänar inget annat än att lösas upp. Det vore att göra Sverige en tjänst. Och Lööf? Bästa vore om hon helt försvann från allt vad politik heter. Hon har redan gjort alltför stor skada.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till info@katerinamagasin.se.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer