Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Amerikanska transaktivister bakom dragqueen-agenda riktad mot småbarn: Målet är att utplåna våra kön och befria oss från ”sexuell apartheid”

av | 18 maj, 2023 | Transhumanism/transagenda

Lästid: 10 minuter

Tycker du att det är konstigt att samhället plötsligt svämmas över av män klädda i klänning som läser sagor för små barn? Då ska du läsa denna artikel. Det som just nu utspelar sig framför våra ögon är nämligen en välregisserad kampanj för den så kallade transhumanismen, där människan upphör att vara det i den form vi hittills tagit för givet, och istället blir en virtuell existens där även reproduktionen överlåts åt teknologin. För att detta ska vara möjligt krävs en gränslöshet och att vi tar adjö av biologisk fakta och löser upp alla gränserna som handlar om vår identitet. Agendan har puttrat i snart trettio år men tog på allvar fart 2014, främst genom transsexuelle amerikanske transaktivisten Martine Rothblatt som skrivit flera böcker i ämnet. Dragqueens på biblioteken är naturligtvis en del av denna agenda där barn indoktrineras i vanföreställningen att människan kan välja sitt kön.

 
Kanske har du också känt att det är något som inte stämmer när det plötsligt blivit så förtvivlat modernt och angeläget att vuxna män i klänning, smink, peruker och högklackat, så kallade dragqueens, ska prompt in på bibliotekens sagostunder, in i kulturvärlden, förskolor och andra sammanhang där de ska frottera sig med väldigt små barn? Så viktigt att varenda politiskt korrekt politiker står upp för detta, såpass att de till och med kallar kritiska frågor kring transaktivism för hat och hot och är beredda att strypa yttrandefriheten för att dessa transaktivister ska kunna agera helt fritt runt de allra minsta barnen?

Som alltid finns här en förklaring. Men låt oss först kika lite djupare in bland kulisserna, lite i historiken kring män i klänning. Tidigare var dragshow, i Sverige lanserat av After Dark, en populär form av vuxenunderhållning. Jag har själv roats av dessa glittrande primadonnor som flörtade mycket med könsroller och sex, jag har som vuxen inga problem med denna form av uttryck och anser att vuxna människor givetvis får agera som de vill. Men sedan några år handlar det om att uppträda eller umgås i helt andra sammanhang. Det började med Pridetåg där småbarn skulle se män i allehanda sexutstyrslar. Och nu ska småbarn sitta i knät på män i klänning och lyssna på sagor där könet bör ifrågasättas och än värre, där må barn umgås med nakna män. Det är nu det går helt snett. Med rätta har det blivit ett ”kulturkrig” i frågan. Men varför just nu? Varför så intensivt, och varför blir helt relevanta frågor kring detta kallade för attacker, hat och hot?

Att det finns män som gillar att klä sig i kvinnokläder som en del av sin sexuella läggning är inget nytt. I västvärlden, kanske främst i USA har detta förekommit mer eller mindre i det offentliga som en avvikelse men inte haft någon framskjuten position. I Sverige har transsexualismen givetvis också funnits men inte heller här har man gjort någon stor sak av det. Några få män har haft fetischen att appropriera kvinnor och den kvinnliga könstillhörigheten för sin sexuella utlevelses skull. Vi fick drag show som underhållning. Transvestismen, det som på engelska heter ”crossdressing” hade troligen stannat där om inte den medicinska utvecklingen skapat möjligheter att allt mer skickligt åstadkomma fejkade kön. Därefter började transsexuella i allt större omfattning appropriera även kvinnlig anatomi och sprida vanföreställningen att könet bara är en social konstruktion. In i detta blandades även intersektionell feminism där kampen mot ”transfobi” och  könsmaktsordning blev ett viktigt slagträ för låtsaskvinnor att fäktas med.

Transaktivismens vagga är dock USA och transhumanismens rötter sträcker sig hela vägen tillbaka till 1940-talet, till främst sociologiprofessorn William Sims Bainbridge skolad på Harvard som forskat och skrivit många böcker om kulter, religion, teknologi, gaming, framtiden för kontrollen av våra psyken (mindcontrol). En av hans böcker handlar om Satan och kulten av att tillbe djävulen, ”Satans power”.

Idag arbetar Bainbridge på National Science Foundation, och där på något som kallas Cyber Human Programe,  som ser över etiken i hur man bäst smälter samman människan med cyberrymden (human cyber melding).

Vi förflyttar oss till sent 90-tal och tidigt 2000, till Silicon Valley i Kalifornien, techentreprenörernas gyllene tummelplats som med fog kan kallas den digitala tidsålderns vagga. En hastig förflyttning sker till allt mer virtuell och digitaliserad verklighet, AI (artificiell intelligens), transhumanism, nanoteknologi, bioteknologi och robotar – för ”mänsklighetens bästa” enligt vad som predikas.

Transhumanism är en rörelse som säger sig sträva efter att förbättra människors mentala och fysiska egenskaper genom tekniska hjälpmedel. Men det är också en filosofisk idé om att ifrågasätta människans begränsningar: Varför sover vi? Varför ska vi dö? Mänskligheten ska slippa sjukdomar, åldrande och kommer bli smartare genom olika ingrepp i vår biologi. Men det finns alltid ett pris och i detta fallet är priset att även gränserna mellan våra kön, vår sexualitet och vår fortplatning måste utplånas för att transhumanismen ska kunna genomföras. Människan som vi känt henne ska bli ett minne blott, istället ska vi alla leva likt könslösa varelser i en virtuell, transhumanistisk värld. Låter det som en flummig, skrämmande dystopi? Det är det för många. För andra, främst kanske för de transsexuella, är det ett löfte om en underbar framtid där vi befrias ur ”könets apartheid”.

Det är de mäktiga och välbärgade krafterna i Silicon Valley som trycker på för genomförandet av denna transhumanistagenda. Bainbridge kom i kontakt med en annan i dessa sammanhang viktig person, nämligen transaktivisten Martine Rothblatt – en man född som Martin men som 1996 genomgår könsbyte och börjar identifiera sig som kvinna, Martine. Rothblatt är en framgångsrik och välrenommerad aktivist, advokat och entreprenör inom techsektorn, och har varit mycket aktiv i att promota transagendan för vilken han blivit ett av dess reklampelare. Han har gjort sig ett namn inom techsektorn och forskningen om bland annat elektriska fortskaffningsmedel och medicinforskning. Rothblatt är grundare och VD för United Therapeutics, ett läkemedelsföretag värderat till sex miljarder dollar och sedan 2014 tjänar minst 38 miljoner per år – en av de högst betalda ”kvinnliga” vd:arna i världen. Som rik aktivist har Rothblatt blivit hyllad och omskriven, suttit i otaliga tevesoffor och även varit gäst hos Oprah Winfrey, frotterat sig i Hollywood och skrivit en rad böcker på temat hur människan blir virtuell och hur man löser upp könen. Dessutom lanserar han idén hur hans egen fru Bina i framtiden ska bli en robot. (Bilden här nedan föreställer avbild av Bina, i robotversion kallad Bina48, en robot designad för att tänja på gränserna för artificiell intelligens och ge Bina evigt liv. (Foto: Peter Hapak/New York Magazine)

Samma år som Rothblatt genomgår sin könskorrigerande operation, 1996 ger han ut boken ”The Apartheid of Sex: A Manifesto on the Freedom of Gender”.

Det Rothblatt kallar det för ”the apartheid of sex” är en vision av en framtid där  människor vid födseln slutar ”märkas” som ”pojke” eller ”flicka”. Detta ska, enligt Rothblatt anses lika orättvist som Sydafrikas hudfärgsapartheid –  där man stämplade ”svart” eller ”vit” på folks ID-kort. Rothblatts ambition är att krossa beteendemönster som upprätthåller ”traditionella könshierarkier”.

2011 kommer Rothblatt ut med From Transgender to Transhuman: A Manifesto On the Freedom Of Form”. 

Sedan rullar det igång på allvar runt 2013 då människor börjar deplatformeras och cancelleras när de säger det självklara, att det bara finns två kön som är man och kvinna. Masspyskosen tilltar och allt fler unga börjar ifrågasätta om de inte i själva verket är födda i ”fel kön”, exakt enligt translobbyns målsättning.

2014 är det dags att flytta fram transagendans positioner ytterligare och detta sker genom att skådespelaren Lawerne Cox, mest känd för sin roll i Netflix fängelseserie ”Orange is the new black”, får omslaget på Time Magazine med rubriken The transgender tipping point.

Det kan tyckas spännande och roligt och jag gillade själv Cox karaktär som transan i kvinnofängelset. Men den grundläggande och mest aggressiva agendan bakom allt detta är allt annat än harmlös. Den handlar om att lösa upp gränserna mellan könen och könen i sig själva. De biologiska faktorerna ska utplånas, vi ska varken ha åldrar eller biologiska kön, det som vi känt som manligt och kvinnligt ska utplånas. Transhumanism är ett slags gränslöshet, en ”uppgraderad” mänsklighet där man smälter samman människan med maskiner och teknologi och det allra viktigaste: Förflyttar även mänsklig fortplantning till techsektorn.

2015 publiceras Rothblatts nästa alster: ”Virtually human” där vi lovas ”digital odödlighet”. Här lanserar Rothblatt sin plan att klona det mänskliga sinnet – bryta ner specifika tankar och känslor till datorkod – för att skapa en version av den personens ”digitala medvetande” som kommer att finnas kvar långt efter personen är död som fysisk varelse. Rothblatts idéer går ut på att ”en mänsklighet kan överskrida mjukvara precis som kärlek kan överskrida hudton, kärlek kan överskrida kön, och kärlek kan överskrida form”.  Boken beskrivs som ”banbrytande och övertygande” och ska ge oss ”en fördjupad förståelse för den mest tankeväckande och viktiga tekniska innovationen under det tjugoförsta århundradet”. 

Men för att på bred front kunna lansera och implementera denna virtuella verklighet där vi inte längre lever i våra kroppar, är uppladdade i cyberspace och fortplantningen sköts via nanoteknologi behövdes något mer. För att sälja in dessa dystopier till den breda allmänheten – som kanske inte alls är sugen på att sluta betrakta sig som kvinnor och män och sluta ha heterosexuellt sex och upplåta sina hjärnor åt techmiljardärer att leka med – måste man manipulera och grooma folket för att få dit dem och då måste man skapa en ideologi där man säger att du kan välja vilket kön du vill tillhöra, att du kan välja vem du vill vara.

Ett slags okroppsliggörande av oss som människor, på engelska disembodiement. Något som visserligen är biologiskt omöjligt men som denna ideologi hävdar är möjligt och görbart. Och det är här dragqueens och LBTQ-aktivister kommer in. Det är detta man marknadsför till små barn, i förskolor och i skolor, i underhållning, i sociala media, och alla politiskt korrekta hjärntvättade, godhetssignalerande individer hakar på eftersom detta givetvis också säljs in som ett kärleksbudskap, något vackert, antirasistiskt, inkluderande och humanistiskt. Det är därför som kritiken mot denna transrörelse blir demoniserad och utpekad som ”farlig” – därför att den strider mot mäktiga intressen där det i slutänden handlar om att kontrollera oss och våra tankar och känslor genom nanoteknologi och mind controll. En önskedröm för alla politidska översittare och maktmissbrukare. Givetvis har vi den diskreta världsmakten i World Economic Forum med på ett hörn.

En debattartikel från tidningen Dagen avslöjar redan 2019 att World Economic Forum – bestående av företrädare för bland andra världens ledande banker, it-jättar och bioteknikföretag – sedan 2016 öppet förespråkar de transhumanistiska idéerna i sina böcker och konferenser om Den fjärde industriella revolutionen (4IR). Huvudfokus ligger på den rent tekniska utvecklingen (med marknadsmöjligheter motsvarande hundratals miljarder dollar) men grundaren, Klaus Schwab, skriver också att den kan grunden förändra vad det innebär att vara människa.

Och återigen: Vilka är mest lättpåverkade? Naturligtvis är det barnen. Så därför är det via barnen man går. Det är barnen man skamlöst utnyttjar. Och korkad, aktivistisk, pk-signalerad mainstreammedia som aldrig är sen att haka på skadliga agendor. I Sverige hade vi Annika Strandhäll (S) som ihop med Alice Bah-Kunke (MP) som ville att könsbyte för unga skulle bli snabbt och enkelt och att barn från 12 års ålder skulle kunna genomgå dessa invasiva ingrepp!

Det tragiska resultatet av denna aktivism har lett till antalet barn och ungdomar som söker sig till sjukvården för att göra könsidentitetsutredningar har ökat snabbt de senaste åren. Astrid Lindgrens barnsjukhus har sett en ökning på 100 procent per år under de senaste åren. De här ungdomarna (och även vuxna) med denna ”könsöverskridande identitet” mår sämre än andra delar av befolkningen. Ändå fortsätter man att operera på friska ungdomar. Man skär bort brösten på unga flickor och konstruerar fejkade kön. Det är en enorm medicinsk skandal.

Objektifiering av våra kön är något som går emot våra naturliga instinkter. Men detta är en agenda som även Världshälsoorganisationen, WHO torgför, där väldigt små barn ska sexualiseras från tidig ålder. De underliggande agendorna bakom fetischisering av kön drivs av translobbyn där även pedofili är en drivande kraft och åter riktar man in sig på barnen som blir lätta offer för denna skrupelfria lobby.

Även woke-kulturen är en viktig del i detta. Många företag torgför transaktivister och slår sönder våra kön, till exempel Gilette och nu senast Bud Light, där man tagit in transaktivisten Dylan Mulvaney för att bli ansiktet utåt för ölen men som tack och lov tappat flera miljarder eftersom folk blev rejält förbannade. Och Bud Lights aktie fortsätter att falla.

Transagendan ger oss män som i kvinnlig skepnad ska tävla i idrott och därmed kan utplåna hela den kvinnliga idrotten eftersom män givetvis är starkare. Simmaren Lia Thomas tillexempel, sopade banan med sina kvinnliga medtävlanden.

Och det är praktiskt för manliga förövare att ”bli” kvinnor och kräva placering i kvinnofängelser.

Men sanningen är, oavsett vad Rothblatt, Bainbridge eller transhumanismens anhängare predikar, du kan inte välja ditt kön, oavsett hur många kroppsdelar du skär av eller syr fast. När de gräver upp oss om tusen år kommer vi vara de kön vi fötts till, med den kromosuppsättning som skapats vid befruktningen. Vi kvinnor är kvinnor och det är bara vi kvinnor som kan föda barn, även om forskning pågår hur man kan transplantera livmödrar till män för att ytterligare skapa föreställningen om att män kan bli kvinnor.

Lyssna gärna på den amerikanska feministen och undersökande journalisten Jennifer Bilek, som ännu tydligare analyserar de här frågorna och påvisar hur allt hänger ihop. Transaktivismen är faktiskt ett direkt hot mot såväl kvinnor, barn och kärnfamiljer samt våra samhällen då ambitionen också är att krossa manligheten.

Bilek förklarar också hur transaktivismen är en attack på kvinnors rättigheter, på kvinnlig reproduktiv biologi, att detta är en industri där man även ska förmå barn att byta kön, blockera pubertet och torgföra hormonella behandlingar, och en ambition att krossa den kvinnliga biologin, man förpackar allt detta som transaktivism men med tydligt vinstsyfte. Pedofilerna jublar givetvis då även dessa dväljs under denna transagenda.

Här finns många tydliga kopplingar till Big Pharma, läkemedelsbolagen som tjänar grova pengar på hormoner och andra behandlingar av ”könsdysfori”. Dessa samarbetar med techindustrin och medierna för att styra oss i önskad riktning. Men tack och lov ser fler och fler vad som pågår och ifrågasätter dessa sjuka agendor.

Jennifer Bilek driver 11 hour blog.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer